Dodaj do ulubionych

spacerówka- problem :(

03.01.14, 21:56
Witajcie, jestem tu po raz pierwszy i powaliła mnie ilość postów. Poradzono mi żebym zwróciła się z problemem do Waszego forum. Z moim szalejącym prawie roczniakiem nie bardzo mam jak przejść przez ogrom informacji, jaki tu jest i dlatego zwracam się z prośbą do bardziej doświadczonych. Jestem kompletnie zielona w temacie wózków, a chcę nabyć spacerówkę dla swojej panny. Dziewczyna w styczniu kończy rok jest sporym dzieckiem i w naszym #pozalsieboze# tutku się źle czuje. Wysuwa się z niego i w ogóle jest beznadziejny jako spacerowy wózek do miasta. Szukam czegoś lżejszego, szybszego i łatwiejszego w składaniu. I żeby mnie nie zabiło cenowo. Fajnie byłoby, aby miał 4 koła. Proszę doradźcie mi coś bo ja na tym w ogóle się nie znam i nie wiem jak ugryźć temat.
Oglądałam w necie Cybex Callisto 2013? Coś wiecie na jego temat?
A znacie cossato swift?
Proszę doradźcie.
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: spacerówka- problem :( 03.01.14, 22:02
      yaveck napisał(a):

> Witajcie, jestem tu po raz pierwszy i powaliła mnie ilość postów. Poradzono mi
      > żebym zwróciła się z problemem do Waszego forum. Z moim szalejącym prawie roczn
      > iakiem nie bardzo mam jak przejść przez ogrom informacji, jaki tu jest i dlateg
      > o zwracam się z prośbą do bardziej doświadczonych. Jestem kompletnie zielona w
      > temacie wózków, a chcę nabyć spacerówkę dla swojej panny. Dziewczyna w styczniu
      > kończy rok jest sporym dzieckiem i w naszym #pozalsieboze# tutku się źle czuje
      > .

ktoś tu kiedyś powiedział... "TUTKI SRUTKI" smile

Wysuwa się z niego i w ogóle jest beznadziejny jako spacerowy wózek do miasta
      > . Szukam czegoś lżejszego, szybszego i łatwiejszego w składaniu. I żeby mnie ni
      > e zabiło cenowo. Fajnie byłoby, aby miał 4 koła. Proszę doradźcie mi coś bo ja
      > na tym w ogóle się nie znam i nie wiem jak ugryźć temat.

Baby Jogger City Mini? 4 kołowy

przede wszystkim napisz jaki masz budżet smile
      • yaveck Re: spacerówka- problem :( 03.01.14, 22:07
        No tak dajmy na to bez szaleństw- od 500 do 800 pln. Mamy napięty budżet mocno
        • monika_kas Re: spacerówka- problem :( 03.01.14, 22:13
          w tej cenie można kupić używanego baby joggera city mini. daj ogłoszenie w wątku kupię wózek, może któraś z dziewczyn będzie chciała sprzedać. ostatnio kilka było, ale już poszły.

popatrz też na tablicy i allegro.
          • yaveck Re: spacerówka- problem :( 03.01.14, 22:21
            dzięki. A on jest faktycznie taki super?
            • monika_kas Re: spacerówka- problem :( 03.01.14, 22:27
              jest super łatwo w składaniu. ma dużą budę i spore siedzisko. ja co prawda miałam/mam dwa inne modele Baby Joggera ale conieco o ich wózkach wiem i są naprawdę fajne.

idealnie by było gdybyś trafiła używanego baby joggera city mini gt ale to już za nieco więcej niż sobie założyłaś więc pewnie nie wchodzi w grę.

może dziewczyny zaproponują cos innego. ja uwielbiam baby joggery i zaproponowałam właśnie tą firmę. dziewczyna która odemnie kupiła ostatnio bj city mini gt (wcześniej miała coneco) stwierdziła że GT rewelacyjny wózek więc chyba coś w tym jest.
              • martuska1982 Re: spacerówka- problem :( 03.01.14, 22:35
                idzie upolować gt za te 800zł, ale to jednak wyjątki. A tutki srutki uwielbiam wink
              • koala0405 Re: spacerówka- problem :( 03.01.14, 22:35
                tak warto dołożyć i kupić nawet używany Baby Jogger city mini gt
                Ja niedawno kupiłam używany i jeszcze na gwarancji. Bardzo dobra jakość i taki zgrabny, wszędzie wjedzie i wejdzie do bagażnika mojego auta bez problemu.
                • yaveck Re: spacerówka- problem :( 03.01.14, 23:02
                  Oko. To zacznę poszukiwania wink zobaczymy co da się upolować.
                  • wiedzma000 Re: spacerówka- problem :( 04.01.14, 23:01
                    Polecam Baby joggery - ja się zakochałam, mój 2,5 latek się zakochał, moja siostra - mama małego dzidzia już planuje zakup po zakończeniu "gondolowania"

używany już za 450zl
                    nowy 800zł
                    tu masz linki żebyś nie zbłądziła i nie kupiła czegoś co pod BJCM się podszywa wink :
                    tablica.pl/oferta/wozek-baby-jogger-city-mini-czzarny-nowy-tychy-ID3RT9N.html#95f06daa1d
                    tablica.pl/oferta/wozek-baby-jogger-city-mini-rozne-kolory-ID2wpE9.html#95f06daa1d
                    forum.gazeta.pl/forum/s,101614,148809895.html?t=1&a=148811210&rep=1&from=6
                    tablica.pl/oferta/sprzedam-wozek-bdb-firmy-baby-jogger-city-mini-ID4tkLR.html#95f06daa1d
                    • koala0405 Re: spacerówka- problem :( 04.01.14, 23:07
                      ja też ostatnio dziwiłam się że nie mam ani jednego baby joggera
                      Coś w nich musi być stwierdziłam i w końcu kupiłam gt i elite.
                      Jestem zachwycona. A mój mąż, który niedawno zapewniał że uwielbia Britax affinity dzisiaj stwierdził że też mu się Elite podoba i pomimo, że chciałam go sprzedać będę musiała się nieźle nagimnastykować żeby przekonać go, że starszak już nie chce jeździć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka