kabug7 03.02.14, 12:19 Czy wasze Joolzy tez miały takie dziwne luzy w stelażu? Jakiś taki rozklekotany mi się wydaje, szczególnie w tym miejscu gdzie się zmienia wysokość rączki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: "ruchomy" stelaż Joolza 03.02.14, 12:59 One sa Troche z natury Maja Ciut Luzu Ale siostrze blooma kupilam To on To dopiero ma luzy Z tym ze Ten Bloom gdzies z 2007-08 jest Odpowiedz Link
kabug7 Re: "ruchomy" stelaż Joolza 03.02.14, 13:10 Ten mój 2010 jest. Tragedii nie ma, najbardziej "zużycie" widać po przednich kółkach i tych luzach właśnie. Ale skoro mówisz że z natury tak mają to jakoś to przeboleję Odpowiedz Link
hanna79 Re: "ruchomy" stelaż Joolza 03.02.14, 15:46 Tak, ja też potwierdzam, że joolz ma trochę luzy w rączce i i też w miejscu wpinania siedziska, ale to trochę typowe dla tej budowy wózka (mocowanie siedziska skupione w jednym miejscu). Szukałam kiedyś info na ten temat i sporo użytkowniczek tak się wypowiadało. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: "ruchomy" stelaż Joolza 03.02.14, 17:34 Moj joolz zyje wlasnym zyciem, rozbujany ze hej i do tego jak obladuje go zakupami w tej torbie xl, to mi sie raczka jakos tak nizej wydaje. Albo to amortyzacja ciagnie wozek w dol albo wlasnie raczka sie obniza przez te luzy. Boje sie go obladowywac, a tak liczylam na ta torbe xl. Odpowiedz Link
headvig Re: "ruchomy" stelaż Joolza 03.02.14, 23:25 mój ma luzy, ale w miejscu gdzie się wkłada gondolę/spacerówkę - bujają się rocznik 2010 Odpowiedz Link
kabug7 Re: "ruchomy" stelaż Joolza 04.02.14, 10:57 Taaak, tutaj też zauważyłam, ale mniejsze... A mam pytanie - któreś z Was ściągała całkiem tapicerkę i prała w pralce?? Odpowiedz Link
zurekgirl Re: "ruchomy" stelaż Joolza 04.02.14, 11:44 Tak, wypralo sie wszystko pieknie, ale polamala sie dykta w koszu na zakupy, w tej klapce. Wciaz dziala dobrze, zamyka sie itd, ale jest bardziej miekka i wyczuwam dlonia zlamanie. Odpowiedz Link
kabug7 Re: "ruchomy" stelaż Joolza 04.02.14, 12:28 A w spacerówce oparcie? Bo kurczę ten poddupnik da się wyjąć a tyłu oparciowego całego nie. Zależy mi, żeby to w pralce właśnie przeprać. Włączyłam teraz gondolę i daszek jeden, zobaczymy czy nie zniszczę. Włączyłam bez wirowania. Odpowiedz Link