Dodaj do ulubionych

Micralite Toro

07.02.14, 09:49
Od 3 stycznia rozpoczełam ponownie wózkowanie Obecnie jeździmy w gondolce ale czas cos pomyslec o wiosnie i lecie. Tym razem chciałabym wypróbowac siedzisko kubełkowe i takie mam typy:
Cameleon - zaleta siedzisko w obu kierunkach - wada brak regulacji podnózka
Jolzz - jak wyżej i nie moge go oblukac w realu
Emma Viking Super - wada cena - brak używek więc w gre wchodzi tylko nówka
quinny Buzz - nic nie wiem o tym wózku tez nie widziałam w realu ale mozna używke w fajnej cenie dostać

i wczoraj wymysliłam własnie tego Toro - wada siedzisko tyko w jedym kierunku
Jak myslicie?
Obserwuj wątek
    • gomilu Re: Micralite Toro 07.02.14, 10:30
      Miało być Joolz oczywiście
      • gomilu Re: Micralite Toro 08.02.14, 11:17
        Nikt nie widział tego Toro w realu bardzo jestem ciekawa tego wózeczka
        a może chociaż o Quinny Buzz coś bo rożnie czytałam w necie.
        • martuska1982 Re: Micralite Toro 08.02.14, 11:26
          Ja widziałam toro na żywo, w sklepie. Wersja spacerowa (gondolowa stała wysoko na regale, wiec nie obmacałam). Widziałąm twój wątek, ale nie wiedziałam w sumie co odpisac, wiec zrezygnowałam.
          Ogólnie toro ma małe zgrabne siedzonko, ale wymieniałaś też joolza. Ja bym wolała joolza, ale nie czuję się w kompetencji do doradzania, bo jego akurat nie macałam, jedynie znam go ze zdjęć i z jednego spaceru na którym widziałam mamę z joolzem.
          Poza tym tobie zdaje się chodzi o wózek zaraz po gondoli, a tutaj moim zdaniem super sprawdziłby się buzz.
          Jednak mojego micralite superlite uwiebiam, zdecydowanie lepiej się podbija i manewruje od buzza.

Dlatego właśnie trudno było mi coś odpowiedzieć na twoje pytanie.
          W sumie to fajnie byłoby mieć i joolza i toro. tongue_out A jeszcze lepiej i buzza do tego. tongue_out
          • martuska1982 Re: Micralite Toro 08.02.14, 11:27
            dodam, że cameleona też uwielbiałam i na pewno kiedys jeszcze kupię, jednak chyba to siedzonko w nim jest za duze dla maluszka pogondolowego.
            Vikinga nie znam.
            • gomilu Re: Micralite Toro 08.02.14, 11:46
              Mo właśnie nigdzie nie mogę tego Joolza zobaczyć w realu tak sobie myślę ze kupie Buzz a Toro zawsze mogę kupić do lata chociaż teraz znalazłam Toro za 999 zł to chyba dobra cena .
              • martuska1982 Re: Micralite Toro 08.02.14, 11:53
                chyba dobra, bo on zdaje się powyżej 1200 chodzi.
                • eve_81 Re: Micralite Toro 08.02.14, 12:07
                  Buzz dla malucha pogondolowego tak, potem niekoniecznie uncertain
                  Cam - zgodzę sie z Martą.

Mnie sie super vking bardzo podoba, ale cena to istotna wada uncertain Wydaje się, ze to może b yc bardzo fajny wóz.

Toro - własciwości jezdne super, ale to akurat siedzisko nie specjalnie mnie przekonuje. Dziwnie wygląda na stelażu jak jest całkowicie położone tongue_out ale to tylko moja opinia.

Joolz, dla mnie ok.
                  • gomilu Re: Micralite Toro 08.02.14, 12:15
                    Qurcze ale gdzie tego Joolza zobaczyć może w bobowózkach w Gdyni maja .
                    W środę jak byłam w mama i ja w Gdańsku byłam tez w Salonie Emmaljungi i tam oglądałam te Vikingi.
                    Viking jest mały i wąski Super Viking jest większy ja tez myślę ze to może być fajny wózek, ale cena zbyt duża jak się che mieć kilka furek w domu.
                  • martuska1982 Re: Micralite Toro 08.02.14, 13:27
                    Ten buzz Ewelinko ma jeszcze taką zaletę - poza ceną i dużym wyborem na rynku wtórnym - że możńa dokupić za groze to starsze siedzisko i spokojnie do dwóch lat się pojeździ. Mój młody dwuletni ze spiworkiem, kocem i w grubym ubraniu mieścił się.
    • gosia_mrufka Re: Micralite Toro 08.02.14, 14:39
      Dla mnie Toro a pozostałe wymienione to inna kategoria, bo Toro jest przy nich lekki i mały, także po złożeniu. Pozostałe to już duże wózki. Miałam Buzza, Cameleona, mam Toro. Toro nie ma niestety przekładanego siedziska, ale bardzo dobrze się podbija, prowadzi, składa, zajmuje mało miejsca po złożeniu, siedzisko jest dobrze wyprofilowane. Nowsze Toro ma regulowany podnóżek. Ja bym pewnie kupiła sobie coś "dużego" do używania po gondoli, a Toro na szybkie wypady i do samochodu. Z innych spacerowych kubełków polecam Britaxa Affinity, miałam go po Cameleonie i byłam bardzo zadowolona.
      • gomilu Re: Micralite Toro 08.02.14, 17:21
        Tak właśnie zrobię ten Toro zawrócił mi w głowie i na wakacje na pewno kupie , a teraz przymierze się do Quinny Wiedzma000 ma do sprzedania a potem się zobaczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka