djalli 25.02.14, 20:20 Miala ktoras z Was taki problem? Dzis na stoku byloby latwiej gdyby bylo zablokowane, ale za cholere sie nie dalo A tak bylo dzis fajnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atwar1 Re: BJCM gt problem z blokada kola 25.02.14, 20:26 Problem blokady koła w gt jest dość powszechny Ja ostatnio wynieniłam koło na gwarancji ale w tym nowym też jest masakra- działa tylko jak jest idealnie czyste złączenie koła z wózkiem- jeśli tylko jakiś brud sie tam dostanie( a na spacerze sie tak dzieje) to blokada nie dziala. A nawet jak dziala to strasznie ciezko chodzi. Mam wiec dwa przednie kola- oba tak samo " działają" Ta blokada to jak dla mnie najwiekszy minus Gt Zdejmij kolo i je dobrze wyczysc- zwlaszcza ten bolec od blokady- moze zadziala znowu Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: BJCM gt problem z blokada kola 25.02.14, 20:29 Mi bolec w przednim kółku zablokował się po zeszłej zimie. Pomogło wyczyszczenie złączenia koła z wózkiem i popsikanie silikonem (polecam olejek dołączany do maszynek do golenia ). Od tamtej pory nie mogę narzekać na blokadę - działa bez szwanku Odpowiedz Link
escapezone Re: BJCM gt problem z blokada kola 25.02.14, 22:10 A ja zglosilam do serwisu ze bolec sie za cholere nie chce ruszyc i na gwarancji mi przyslali nowe co jak co ale serwis to oni maja mega szybki i profesjonalny Odpowiedz Link
gabilu Re: BJCM gt problem z blokada kola 25.02.14, 22:29 Djalli pal licho z tym kołem jak się jest w takim świetnym miejscu i do tego tak ślicznie się wygląda Żeby tak czapkę do budki dopasować i kurtkę do sówki...no no. Odpowiedz Link
djalli Re: BJCM gt problem z blokada kola 26.02.14, 10:14 O matko, nie zwrocilam na to uwagi niechcacy tak wyszlo Odpowiedz Link
martuska1982 Re: BJCM gt problem z blokada kola 26.02.14, 13:56 A ja też zwróciłam, dzieki temu kompozycja zdjęcia jest idealna. Odpowiedz Link