Dodaj do ulubionych

x-lander pulse 2014

17.03.14, 17:33
jestem mamą 16miesięcznego ryjka, obecnie mamy jedo fyn i chyba czas na przesiadkę
myślałam o x-landerze pulse i teraz do Was prośba miał ktoś styczność z tym wózkiem? jest to nowy wózek ale może ktoś testował?
no chyba że macie jakąś godną spacerówkę do polecenia? będę wdzięczna za sugestie
Obserwuj wątek
    • atwar1 Re: x-lander pulse 2014 17.03.14, 17:47
      Nie znam wózka ale z opisu w internecie widzę, że spacerówka waży 12,5 kg- masakra. W czym on ma być lepszy od spacerówki Fyna?
      Napisz może na czym Ci w spacerówce zalezy to będzie można coś doradzić albo przejrzyj inne wątki- o fajnych spacerówkach było ich mnóstwo
      • mama.ryjka Re: x-lander pulse 2014 17.03.14, 21:26
        na wadze wózka mi nie zależy nie muszę go nosić. w jedo mały mi non stop zjeżdza na dół, co chwilę muszę go poprawiać, no i wypinanie i wpinanie pałąka doprowadza mnie do furii. a z założonym ciężko mi wsadzać małego, jak był mały było ok ale teraz masakra.
        W nowej spacerówce zależało by mi na:
        -amortyzacji
        -pełna rączka
        -pałąk łatwy w odpięciu
        -podnóżek regulowany
        -rozkładane siedzisko
        dobrze by było jak by miało okienko w budce i sporą budkę
        Myślałam o x-landerze pulse, cybex callisto, m&m armadillo, niestety o x-landerze nie ma żadnej opinii
        • afroddytta Re: x-lander pulse 2014 17.03.14, 21:48
          A może Urban Jungle to jest na prawdę superwygodny wózek i dla dziecka i dla mamy i na pewno po Fynie będziesz czuła różnicę na plus w prowadzeniu, ale to wózek z tych większych, choć lżejszy od Fyna. Obawiam się że kupując np. pulse to będzie jednak wymiana na gorsze tzn. pewnie amortyzacja słaba, może być cięższy ogólnie i cięższy w prowadzeniu szczególnie z coraz cięższym dzieckiem.
          Cybez calisto to już zupełnie inna klasa wózka, to parasolka więc mniej terenowa, pewnie mniej wygodna dla dziecka i amortyzacja słabsza.
          Armadillo wydaje się czymś pośrednim (patrząc teraz na jego zdjęcia w necie chyba go widziałam w zeszłym tygodniu na ulicy, bardzo mi się spodobałwink)
    • liveveb Re: x-lander pulse 2014 17.03.14, 21:45
      Ja mam na stanie pierwowzor pulse czyli oystera firmy babystyle.
      Z wozka jestem bardzo zadowolona- bo miesci sie do bagaznika yarisa, niezle sie podbija, w lesie daje rade, kosz ma wielki i pakowny.
      Buda wielka, palak latwo sie odpina, na ebayu multum wkladek kolorystycznych do kupienia smile
      Jak masz jakies pytania to pisz.
      • lenam77 Re: x-lander pulse 2014 18.03.14, 08:22
        Baby jogger city mini GT, jak dla mnie idealny i posłuzy baaaaardzo długo, na tym forum mozesz o tym wózku wiele przeczytaćsmile
        • mama.ryjka Re: x-lander pulse 2014 18.03.14, 21:44
          dziękuję bardzo za sugestie, niestety wózki 3 kołowe nie wchodzą w grę.
          ten pierwowzór x-landera pulse całkiem ok, budę ma mega fajną, ale czy można go zobaczyć w pl? czy tylko uk.
          ale chyba znalazłam wózek ... post dodany na dniach o britax b-motion, no wózek ciekawy, tylko chyba ten podnóżek zupełnie na równo z siedziskiem się nie wypycha, zawsze coś. nie ma ideału

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka