Dodaj do ulubionych

MBUJ pękł mi pałąk

21.03.14, 13:21
Podczas spaceru z córką, oparła raczki o pałąk i on pękł uncertain
Dzięki pomocy Moniki skontaktowała się z serwisem. Nie podlega to niestety gwarancji.
Musze kupić nowy tylko nie wiem który bo na stronie jest kilka pałąków.
Prosze o pomc, który będzie pasował?
www.babyjungle.nl/mountain-buggy-accessories-p-16151.html
Obserwuj wątek
    • agusia041 Re: MBUJ pękł mi pałąk 21.03.14, 13:27
      A z którego roku masz UJ?
    • gniesia007 Re: MBUJ pękł mi pałąk 21.03.14, 13:28
      Napisz który masz rocznik?
      Nie wierze normalnie ze ci pekł, qrcze z czego oni je robią, przeciez dziecko mogloby sobie tym krzywde zrobic, dziwie sie ze to nie podlega gwarancji w takiej firmie, przeciez nikt na nim nie siadaluncertain, chociaz moja włazila w domu przez pałak do GT az strach pomyśleć co by było jakby pękłsad
      • agusia041 Re: MBUJ pękł mi pałąk 21.03.14, 13:37
        Mi też trudno uwierzyć, przecież to jest gruby, metalowy pręt uncertain
        • monika_kas Re: MBUJ pękł mi pałąk 21.03.14, 13:54
          To jest a raczej był mój MBUJ. Rocznik chyba 2011, w każdym razie z tym nowym logo ale nie ten najnowszy z blokadą po złożeniu. Kurcze dziwna sprawa z tym pałąkiem... No a już to że to nie jest na gwarancji to wogóle... Z końcu te wózki tak mało nie kosztują...
          • gniesia007 Re: MBUJ pękł mi pałąk 21.03.14, 14:04
            Ten link ktory sie otwiera jest doby jakos pierwszy z listy tak mi sie wydaje, bo tutaj na ich stronie jest taki sam mountainbuggy.com/eu/Buy/accessories/urban-jungle/urban-jungle-terrain-bumper-bar#.Uyw4kSe9KSN
          • agusia041 Re: MBUJ pękł mi pałąk 21.03.14, 14:08
            A ten nowy, obrotowy nie będzie pasował? Ze strony wynika, że powinien.
            mountainbuggy.com/us/Buy/accessories/urban-jungle/urban-jungle-terrain-evolution-bumper-bar
    • ania.rene Re: MBUJ pękł mi pałąk 21.03.14, 14:17
      pękł mi z boku, w tym miejscu gdzie zaczepia sie go do ramy, zaraz przy klipsie.
      może napisze jeszcze raz do nich czy jednak uwzglednia reklamacje, nie wiem nawet czy warto...
      • martuska1982 Re: MBUJ pękł mi pałąk 21.03.14, 14:24
        Czasem trzeba uderzyć w mocniejszy ton. wink Jak ktoś prosi o to ze może jednak może się uda czy byliby łaskawi uwzględnić gwarancję to odmówią, a jak się zażąda to spuszczą z tonu. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka