Dodaj do ulubionych

X-lander X-pulse

02.05.14, 20:50
Witam!
Czy któraś z Was zdecydowała się na zakup x-landera x-pulse? Jak się sprawuje w użytkowaniu? To nowość i na razie nie ma o nim zbyt wiele opinii, a mi bardzo się spodobał przede wszystkim ze względu na swoją wagę. Po sklepie fajnie się nim jeździ, ale wiem że nasze chodniki to coś zupełnie innego wink Co o nim myślicie?
Obserwuj wątek
    • merynika Re: X-lander X-pulse 02.05.14, 21:01
      X pulse ma stelaz cadeta navingtona (producent ten sam) - o tym wozku w necie sporo opinii mozna znalezc
      • kingaf5 Re: X-lander X-pulse 02.05.14, 21:29
        Też tak słyszałam w sklepie, ale jak przypadkiem trafiłam jedną z mam właśnie z cadetem to wydawał mi się zupełnie innym wózkiem.
        • merynika Re: X-lander X-pulse 02.05.14, 22:11
          Gondola i spacerowka sa xlanderowe - wiec mala i sztywna gondola, ta w navingtonie byla wieksza. Siedzisko spacerowki tez inne, ale stelaz w obu tych wozkach dokladnie ten sam.

I nawet mozna kupic xpulse z gondola z cadeta
          www.wozki-skleposkar.pl/wozki-2w1/2373-x-pulse.html
    • dominiczka87w Re: X-lander X-pulse 03.05.14, 10:58
      Jezdzilam po sklepie z moim roczniakiem x-cite ale do x-pulse tez go wsadzilam i jakos mi sie wydawalo ze w spacerowce jest malutko miejsca...
      A to ma byc sama spacerowka czy z gondola?
      A i ciekawe jak sie sklada bo z tego co pamietam x cite z siedziskiem przodem do mamy sie w ogo
      le nie sklada...
      • kingaf5 Re: X-lander X-pulse 03.05.14, 16:26
        Planowałam kupić samą spacerówkę. Znajomi mają x-landerowską, pasującą gondolę i mogą mi odstąpić. smile
        Wiem że z siedziskiem można złożyć, ale tylko w jedną stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka