Dodaj do ulubionych

Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle

07.05.14, 17:18
może któraś z Was ma aktualnie na sprzedaż?

Albo może wiecie gdzie mogę go kupić w dobrej cenie i z ekspresową wysyłką?

Wiem, że wątek pasujący do akcesoria kupię i tam też posta załączyłam. Bardzo mi się śpieszy smile
Obserwuj wątek
    • thektoska Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 18:50
      Na alalegro dwa wisza teraz
      Jeden to klasyczna krowa za 60 zl,
      drugi szary kosmaty odrobine drozszy.
      Jeden jest we WRoclawiu, a drugi w Szczecinie.
      Moze ktos z nich jest z Towich okolic?
      A moze sie dogadasz ze sprzedawca na jakas expresowa wersje dostawy?
      • linkap_wawa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 19:09
        A jakiego potrzebujesz? Ja bede sprzedawac szary z pomponami - tyle ze on z tych nieco grubszych.
        • thektoska Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 19:29
          to one maja rozne grubosci?
          Ja wlasnei poluje na cos na lato....
          jak ta grubosc na podstwie zdjec odroznic?
          • linkap_wawa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 21:36
            -najciensze sa z dwoch warstw polaru (takie jak pasiaki), potem cieplejsze z grubego polaru z zewnatrza warstwa wewnatrz z takiego jakby baranka (tak jak ten z pomponami), najcieplejsze sa z takiego puchatego miska (jak krowka) -
            Krzyś, ur. 24.12.2008

https://www.suwaczki.com/tickers/relge6yd1en0047o.png
            • thektoska Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 22:40
              dzieki za info,
              Czyli wszystkie pasiaki sa ciensze, a krowki grubsze?
              Chcialam krowke na lato, bo taka jasna jest....

Patrzylam na ich strone- czyli fur (futro) to te grubsze, a fleece (polar) to te ciensze?
              A ten bedzie gruby czy cienki?
              • linkap_wawa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 08.05.14, 09:17
                tak te z oznaczeniem fur sa grubsze - taki misio z wlosem, a te fleece ciensze.
                ten ktory zalinkowalas w zygzaki moim zdaniem powinien byc z tych cienszych
                • liveveb Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 09.05.14, 21:54
                  Ten pofalowany jest z tych cienszych- mam dokladnie taki sam smile
            • jelsaa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 22:55
              To ja coś nie doczytalam czyli krówka jest najgrubsza? A Ja chciałam na lato
        • walker85 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 19:29
          Potrzebuję śpiworka, który zastąpi mi kocyk. Grubszy też może być. Kolory wolałabym stonowane także szary z pomponami mi pasuje.
          Napisz mi proszę cenę.
          • linkap_wawa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 21:38
            To moze napisz do mnie na gazetowego
    • chubabubba Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 19:16
      Ja mam pasiak teczowy.jak chcesz to pisz asia.chubus@gmail.com
      • jelsaa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 21:28
        A ma któras krówkę? Jak tak to piszcie smile
        jelsafr@gmail.com
    • kar-ula Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 22:08
      Podepnę się pod watek, bo od dawna szukam niedrogiego pasiaka - tak do 70-75 zł z przesyłką. Może ktoś jeszcze będzie miał?
      • froggy80 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 22:24
        Ja miałam na dniach wystawiać swój pasiak. Napisałam do Ciebie maila kar-ula smile
        • zoja1977 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 07.05.14, 23:28
          Ja mam tez taki śpiworek BS ale w życiu bym go w lato nie używała. Mam ten cieńszy ale dla mnie to typowo jesienny śpiworek.
          • thektoska Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 08.05.14, 00:02
            Ja z uk pisze, a tu wiosna- jesien caly rok jest.
            Tylko latem dluzej jasniej i troche wiecej slonca .
            Polskiego lata to tu czasem jest 1 max 2 tygodnie...
          • jelsaa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 08.05.14, 09:12
            Ja się wybieram nad morze, a jak to u nas jest z pogodą to wszyscy wiedzą, sama będąc nad morzem dwa razy kupowalam sobie polar wink
            • jelsaa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 08.05.14, 09:17
              Krówka za gruba, a ma któraś niebieskiego pasiaka?
              • anmaszy Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 09.05.14, 16:40
                na all jest pasiak BS niebieski
                • jelsaa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 09.05.14, 17:42
                  Dzieki widziałam, taki by mi sie widział
                  www.helti100.no/buggysnuggle-vognpose-fleece-blue-stripe.html
                  • roga.laa Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 09.05.14, 18:32
                    dziewczyny, a te na ebay to orginały? www.ebay.pl/itm/Buggy-Snuggle-Universal-Pushchair-Footmuff-And-Cosy-Toes-/141272079692?pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&var=&hash=item20e478dd4c
                    • nellyssima Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 09.05.14, 21:17
                      Nie jest oryginalny. Nie widać nigdzie wszytych metek z nazwą firmy, na oryginałach zawsze są. Co nie zmienia faktu, że ładnie wygląda smile
                  • koala0405 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 09.05.14, 18:58
                    śliczny...
                    mam taki, kupiłam w październiku nowy na ebay
                    • kar-ula Rodzaje Buggy Snuggle 16.05.14, 23:09
                      Dziewczyny, a jednak jest chyba więcej rodzajów BS.
                      Ja mam dwa: jden w kwiaty, drugi świeżo nabyty pasiak. Są tego samego gatunku - mięsisty polar, śpiworek jest dwuwarstowy no i dosć ciepły. Pasiak nawet grubszy nieco, bo chyba mniej prany.
                      A kiedyś mi Pomilak pisała, że były jeszcze pasiaki cienkie jak frotki, właśnie bez napisów na kieszonkach. Na all czasem się zdarzająteż takie z możliwością odpiecia nózek, z takim kołnierzem zakłądanym za oparcie. No pogubić się można.
                      Gdzie można dostać takiego naprawdę cieniutkiego Buggy Snuggle właśnie jak frotka?
    • kar-ula Rodzaje Buggy Snuggle 16.05.14, 23:14
      To są te moje

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rj/za/tf9r/NaBDa5bMWKxHqr0OpB.jpg
      • djulliet Re: Rodzaje Buggy Snuggle 16.05.14, 23:22
        Ja mam tęczowy pasiak, on jest cieniutki taki właśnie, jedna warstwa polarku. Z tego co pamiętam to starsza wersja, otwory na pasy są bez tych rzepów. Ale taki właśnie na chłodne lato/wiosnę późną.
        Drugi mam polar z warstwą waterproff , on jest mięsisty, zdecydowanie grubszy, tak do 0 stopni myślę, nieprzemakalny i chroni od wiatru. Poszukam zaraz fotek
        • djulliet Re: Rodzaje Buggy Snuggle 16.05.14, 23:25
          tęczowy pasiak:
          https://lh4.googleusercontent.com/-IwVeLtRPfw0/UHQtk4SMQEI/AAAAAAAACtc/4arMU4SPc6c/s512/DSCN3553.jpg
          wersja wateproff khaki
          https://lh5.googleusercontent.com/-6-EiNTXNZOw/UJF1ErcVH4I/AAAAAAAAC4A/1LPa2VzQKWE/s512/30102012475.jpg
          • kar-ula Re: Rodzaje Buggy Snuggle 16.05.14, 23:31
            Djuliet, ale to jest faktycznie jedna warstwa pod plecami i jedna jako przykrycie? Bo wygląda jak te moje, a one mają po dwie warstwy. I też nie maja żadnyh rzepów.
            Jak pojedyncza, to właśnie takiego szukam.
            • djulliet Re: Rodzaje Buggy Snuggle 16.05.14, 23:36
              Jestem prawie pewna że jest jedna, na pewno jest cieńszy gramaturą niż ten ciemny pasiak na drugim moim zdjęciu, na 100% sprawdzę Ci to jutro, bo teraz młody mi śpi a u niego w pokoju mam schowek na moje skarby wózkowe smile
              • kar-ula Re: Rodzaje Buggy Snuggle 16.05.14, 23:38
                Dzięki smile I zobacz jak on z tyłu wygląda. będę wiedziała, czego szukać.
                • djulliet Re: Rodzaje Buggy Snuggle 16.05.14, 23:41
                  Zrobię kilka fotek to będzie łatwiej zidentyfikować, wydaje mi się że ma wszywkę firmową na przodzie gdzieś, te nowsze mają wszyte w brzeg w szew, jak widać na drugim zdjęciu.
                  • djulliet Re: Rodzaje Buggy Snuggle 17.05.14, 10:24
                    No więc śpiworek jest uszyty z podwójnej warstwy cienkiego polaru, na pewno jest cieńszy niż ten pasiak ciemny z khaki, który mam. Jest jeden suwak, nie ma opcji wysunięcia samych nóżek jak w nowszych śpiworkach tej firmy
                    Na kieszonce z przodu jest naszyta metka firmowa, tutaj zdjęcia z przodu i tyłu
                    https://lh5.googleusercontent.com/-gauknti7ZNU/U3cbrmXLLHI/AAAAAAAADA4/lh7wOZfqtyw/s640/WP_20140517_003.jpg
                    https://lh3.googleusercontent.com/-pKpgDHKYbVQ/U3cbsNQbBmI/AAAAAAAADA0/mcXkSlgYetM/s640/WP_20140517_002.jpg
                    • kar-ula Re: Rodzaje Buggy Snuggle 18.05.14, 21:41
                      Dzięki serdeczne, Djulliet. Hmmm, to teraz dalej nic nie wiem. Jeśli dwie warstwy to bardzo podobnie jak te moje, ale one są zdecydowanie dość ciepłe. Na takie mocno wietrzne dni jak u nas to do 15 stopni maks, a jak bezwietrzne, to i przy 12 już ciepławo.
                      Nic, może znajdę przed wyjazdem nad morze coś lekkiego. Magda nie chce jednak szyć tych letnich, a ja nie znosze kocyków.
    • koala0405 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 15.11.14, 22:25
      miał ktoś taki śpiworek?:
      www.babykind.co.uk/charcoal-pom-pom-fleece-buggysnuggle-cosytoes.htm
      Przed chwilą kliknęłam kup teraz i nie wiem czy jest grubszy od pasiaka?
      • blueaha Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 15.11.14, 23:07
        Ja taki mamwink ale czy jest grubszy od pasiaka? Nie wiem bo pasiastego nie mialam, no ale tak na zdrowy rozum to wydaje mi się że jest bo on wełniany jest, i wierzchnia warstwa jest taka welnian, a wewnętrzna jest tak barankowa. W zeszłym roku przejeździlam z nim całą zimę, no ale u nas sniegu prawie nie był,...
        • koala0405 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 15.11.14, 23:16
          a mogłabyś mi podać długość ? Masz jakieś fotki? Jak pasy się przekłada?
          • kar-ula Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 15.11.14, 23:30
            Kiedyś na forum ktoś porównywał (moze nawet w tym wątku, ale nie chce mi sie czytać wszystkiego smile) i właśnie te z pomponami ponoć grube są.
            A ja się właśnie dziś zastanawiałam, czy w ogóle montować coś cieplejszego, bo moja mała cały czas na nogach, jak raz zamontowałam Alvi (był 1 st i bardzo wiało) to szarpała się i wkurzała. dziś byłou nas zimno i wietrznie, młoda spała w Bobie w BS i była cieplutka (miała rajstopy, polarowe spodenki, polarek i kuretczkę taka przejsciówkę) więc gdyby taka bya zima, to BS spokojnie wystarczyłby.
          • blueaha Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 15.11.14, 23:59
            dlugosc to jak nie zapomnę jutro zmierzę bo wozek stoi na dole, fotki gdzieś miałam, na MB Swifcie chyba. Pasy niestety pojedyńczo, tzn sa dziury na pasy naraamienne, dziura na pas krokowy i na biodrowy, zadnych rzepów, no i sznurki do rzywiazania-. mam go teraz na bboo bee i trochę zabawy jest z jego załozeniem wiec będę mierzyc na wózku
            • blueaha Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 16.11.14, 00:12
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/pd/fh/3tsh/iDu7AihbEh6FL8RVCB.jpg
              i
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/pd/fh/3tsh/HCjk3A5cyZvjod0hZB.jpg
              • agusia041 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 16.11.14, 09:13
                Miałam pasiaka, krowę i szare pompony. Ze wszystkich trzech z śpiworek z pomponami jest najcieplejszy, tylko on ma w składzie 10 % wełny smile
                • koala0405 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 16.11.14, 09:32
                  no to na lżejszą zimę do szarego Brio Go będzie zajefajny, lubię rzeczy z domieszką wełny
                  • kina82 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 16.11.14, 12:31
                    U nas temp 5-8 st i wietrznie, my od wczoraj juz jezdzimy w buppie bo bs (mam rozowy baranek) i Magdowy jesienny wg mnie juz za lekki, ale moja ma 8 mcy i siedzi/spi w wozku.
              • koala0405 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 16.11.14, 09:16
                dzięki, super fotki
                No to ja kupiłam bez otworów na pasy tylko ten nowszy model z klapką na plecach więc przekładanie pasów jest łatwe /tak samo jak w moim buggy snuggle niebieskim pasiaku/. Mam tylko nadzieję, że nie będzie za krótki dla mojego 15 miesięczniaka
                • koala0405 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 16.11.14, 09:30
                  ten kupiłam:
                  allegro.pl/oryginalny-cieply-spiworek-do-wozka-polecam-mamom-i4803756499.html
                  • dorocik833 Re: Pilnie potrzebuje śpiworka Buggy Snuggle 16.11.14, 20:40
                    super cena. zazdroszczę smile
                    • koala0405 MAM! 19.11.14, 12:33
                      No i mam go w końcu. Rzeczywiście grubszy niż pasiak polarowy. Dzisiaj wsadziłam go do mojego szarego Brio go i fajnie wygląda. Synkowi było ciepło. Super, że śpiworek nie zjeżdża z siedziska. Acha i przekładanie pasów nie jest potrzebne bo jest ta odpinana klapka z tyłu.
                      • kina82 Re: MAM! 19.11.14, 12:47
                        Poprosimy fotki.
    • koala0405 Fotki BRIO Go i buggy snuggle pom pom 22.11.14, 16:54
      pokazywarka.pl/comqtk/
      • betty1234 Re: Fotki BRIO Go i buggy snuggle pom pom 22.11.14, 16:59
        Super wygląda smile Oj ty to masz szczęście, ja na niego na ebay-u poluję i jakoś nie mogę złapać nic w fajnej cenie.
        No a o cudownym brio już nie wspomnę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka