matyldamoja 03.06.14, 16:22 wiem że niektóre z was się zastanawiały, a więc kupiłam i wygląda całkiem dobrze, jest mniej sztywna niż oryginał maca i troszkę węższa ale ogólnie wygląda całkiem przyzwoicie, dziecku się spodobała bo kazał się od razu wsadzić do wózka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanna79 Re: kupiłam wkładkę la millou do Maclarena XLR 03.06.14, 16:40 To fotki poprosimy Odpowiedz Link
matyldamoja Re: kupiłam wkładkę la millou do Maclarena XLR 03.06.14, 16:52 jutro wrzucę zatem - Odpowiedz Link
aszyk71 Re: foto 03.06.14, 22:12 Nie mam co prawda maclarena xlr ale wkładka bardzo mi się podoba . Odpowiedz Link
kar-ula Re: foto 03.06.14, 22:20 O rety, widziałam właśnie w sobotę identyczny deseń na wkładce w Emmaljundze Nitro w moim mieście i zastanawialam się, skąd taka super wkladka. Do tego jeszcze wydaje mi sie że było coś ala kocyk,ale cienuteńkie. Odpowiedz Link
saimirka Re: foto 03.06.14, 22:25 To cieniutkie to był pewnie otulacz bambusowy A swoją droga super ta wkładka sie prezentuje. Tez sie nad nią zastanawiam. Odpowiedz Link
matyldamoja Re: foto 03.06.14, 22:26 hihi tak otulacz bambusowy - też kupiłam i zaskoczona jestem bo jest dość duży, na pół muszę składać i cały dzieć przykryty Odpowiedz Link