Dodaj do ulubionych

jest mój bee :D

18.06.14, 22:03
dotarł dziś, i co? piękny jest, normalnie mogę stać, patrzeć na niego i podziwiać wink
na spacerze jeszcze nie byłyśmy ale po domu super, brakowało mi w gt tej zwrotności którą ma bee i którą miał cam
jedyne do czego na razie mogę się przyczepić to plastikowe siedzisko, któremu zdarzy się zatrzeszczeć
więcej napiszę na pewno po spacerze no i wkleję jakieś fotki smile
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: jest mój bee :D 18.06.14, 22:26
      hmm żadne moje bee+ nie trzeszczało - musisz je rozjeździć tongue_out big_grinbig_grin
      Super!wklejaj foty, znowu sobie będę wyrzucać że sprzedałam moją kochaną pszczołę tongue_out sad
      • silke85 Re: jest mój bee :D 18.06.14, 22:41
        no może muszę smile to nie jest jakieś trzeszczenie nie wiadomo jakie tylko od czasu do czasu jakiś plastik skrzypnie smile
    • thea19 oddawaj ;) 18.06.14, 23:05
      • silke85 Re: oddawaj ;) 18.06.14, 23:12
        zapomnij tongue_out
        • martuska1982 Re: oddawaj ;) 18.06.14, 23:16
          tak myślałam, że od Thei wziełaś. Ja też bym od niej wolała niż jakieś obce wynalazki z allegro chocby i z gwarancją. wink
          • thea19 Re: oddawaj ;) 18.06.14, 23:19
            on mnie tak wk...l, ze stal albo zlozony lezal a jak jechalam nim do samochodu, zeby go zapakowac i syn mi sie wladowal (bo jak to tak, zeby wozek pusty jechal a on szedl?) to mi sie az dziwnie dobrze jechalo. i co sie mialo zepsuc, to sie zepsulo na poczatku.
            • silke85 Re: oddawaj ;) 18.06.14, 23:28
              no a ja sobie tak myślę, o co teh Thei chodziło, że niby taki zły big_grin
              • mama1dawidka Re: oddawaj ;) 19.06.14, 10:53
                He he smile
                Pokaz smile
                Bo ja na nowo sie w tym stworze zakochalam
                Przy Natalii mi nie podobal sie smile
                Ale To moze przez To ze To allblack nie byl suspicious
    • agusia041 Re: jest mój bee :D 19.06.14, 12:09
      Silke, w każdym bee słychać plastiki siedziska, niezależnie od tego, czy to używany wózek czy nówka. Taka jest jego konstrukcja i tu już nic się niestety nie zmieni uncertain
      Mnie dzisiaj na procesji strasznie wkurzała buda, rozłożona zasłaniała małemu widok, słońce prażyło i zero wentylacji. W sumie mogłam ją z tyłu odpiąć, ale wtedy źle się układa, oparcie wystaje i jakoś brzydko to wygląda. Żałowałam, że nie wzięłam PP pliko mini, tam można budkę podwinąć pod spód, robi się fajny, zgrabny daszek.
      Szkoda mi już kasy na letnią budkę do bee, ale bez niej ten wózek nie nadaje się na lato uncertain
      • silke85 Re: jest mój bee :D 19.06.14, 12:35
        noo tak właśnie myślałam smile ale to nic, nie są to jakieś nie wiadomo jakie trzaski, a ucho mam dość wrażliwe wink
        budka letnia, fakt, przydałaby się, gdyby tylko cena była trochę inna tongue_out, chociaż u mnie ostatnio pogoda nieciekawa, nie ma co prażyć, w gt wentylacji na spacerach też nie używałyśmy bo zawsze jazda na siedząco była
        • mama1dawidka Re: jest mój bee :D 19.06.14, 12:39
          A moze tanszym sposobem jest parasolka?
          Ale Fakt ta buda letnia jest super
          Ja do mojego cama Mam i jest naprawde Warts swojej ceny
          Do bee Tez chyba sie zaopatrze
          • silke85 Re: jest mój bee :D 19.06.14, 12:57
            miałam parasolkę do cama i ani razu jej nie użyłam, więc u mnie odpada wink
          • agusia041 Re: jest mój bee :D 19.06.14, 13:06
            Nie trawię parasolek przy wózkach, więc ta opcja odpada. Nowe letnie budki są podobno super, ale cena rzeczywiście mało przyjazna tongue_out
            Mając 2,5 latka nie chce mi się już w to bee inwestować, zresztą u mnie to wózek głównie galeriowy, na dwór zabieram go jedynie od wielkiego święta wink
            • dominiczka87w Re: jest mój bee :D 19.06.14, 22:16
              Dawaj foty smile
              • silke85 Re: jest mój bee :D 19.06.14, 22:28
                jutro jak będzie pogoda to coś zrobimy smile
    • silke85 moje mandarynki :) 28.06.14, 12:50
      ja sie pytam, gdzie jest to 59 centymetrowe oparcie suspicious?
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mb/bc/uk1k/m3THtWmv33278sROOB.jpg
      • ajantura Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 13:09
        Śliczna córeczkasmile a ile ma wzrostu? Wyglada bardzo fajnie w wozeczku, ale to możliwe, ze tam jest 59 cm oparcie? Moja ma 2 latka i ubranka na 92 , 98 i też chcę jeszcze ten wozek mieć jak zdążęsmile
      • minininja Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 13:41
        Masz na maxa wyciągnięte w górę? Moja Mia nosi ubranka 86 i nawet na zepchniętym na sam dół ma jeszcze luz nad głową. Ile wzrostu ma Twoja córa? A tak w ogóle ładny kolor budki big_grin
        • silke85 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 13:49
          Tak jest na maksa w górę, mała ma 20msc i ubranka na 92 nosi, wzrostu nie wiem coś koło 85 na pewno. Duża kobieta z niej big_grin
          oparcie ma to 59cm ale jak się mierzy do tego druta w budce
          budka fajna, myślałam że będzie bardziej mdła a tu takie miłe rozczarowanie wink
          • betty1234 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 15:14
            Super córcia i super kolorek budki wink
      • martuska1982 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 15:18
        wygląda jak mój dwulatek w bee plusie, rok później głowe miał ze 2-3cm wyżej, za to nogi już swobodnie na podnóżku. Dziecku tułów nie rośnie tak szybko jak kończyny, więc spokojnie. Twoja córa ma duży lu i jeszcze minimum rok pojeździ w tym bee jak nie sprzedasz.
        • silke85 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 15:44
          nie no to mója ostatni wózek big_grin tongue_out
          • lamciad Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 16:06
            Pszczoły są fajnistewinkPierwszy raz widze pomaranczowa budke,super jest!

Ja mam obecnie 3 wozki na stanie i szczerze mowiac kazdy do czego innego sluzy,wiec szkoda sprzedac cokolwiek,bo na pewno bede zalowala.Chyba poczekaja na trzecie dzieckobig_grin
            Bee-w miasto hehee
            Micralite-na plaze i wszystkie wypady wakacyjne i samochodowe
            Cam-niezastapiony wozek 3w1 od narodzin
            No i wez tu czlowieku zdecyduj,ktorego sie pozbyc.Nawet mąż,ktory krzywo patrzy na moje wozkowe zboczenie ani razu nie odezwał sie w sprawie pozbycia sie tego przybytku.Mysle,ze sam nie bylby w stanie wskazac,ktory najmniej potrzebnywinkCameleon w zasadzie moglby isc,ale na kolejne dziecko musialabym kupowac,bo innego sobie nie wyobrazam...
            • silke85 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 16:34
              jakbym miała te 3 to też bym żadnego nie sprzedała big_grin dokupiła gt najwyżej jeszcze wink
              • martuska1982 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 17:07
                a mnie się marzy na sam koniec zaszaleć, kupić bee plusa i się nim ze dwa razy przejechać, ale już volo praktycznie nie używamy i zastanawiam się nad pozbyciem się wózków całkowicie, węc kupowanie bee jeszcze jak się kasy nie ma jest absurdem. wink
                • basia752 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 20:00
                  Silke, śliczną masz córkę,a w Bee superowo wygląda, fajny wózeczek smile
                  • silke85 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 20:40
                    dzięki smile
                    bo to Maja, to musi dobrze wyglądać w pszczole wink
                    Martuśka ktoś powinien zrobić jakąś wypożyczalnię wózków, nie wink ?
                    • martuska1982 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 20:53
                      No i mamy pomysł na biznes. tongue_out
                      • silke85 Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 21:40
                        się śmiej wink, wcale nie głupi, zwłaszcza że obie jesteśmy potrzebujące hahaha big_grin
                        • gabilu Re: moje mandarynki :) 28.06.14, 21:56
                          Rozkręcajcie szybciej ten interes bo mam kilka wózków do wypróbowaniawink
              • lamciad Re: moje mandarynki :) 29.06.14, 13:00
                No mnie GT akurat nie zauroczył...Szwagierka posiada,czasami sobie popchamwink
                • lamciad Re: moje mandarynki :) 29.06.14, 13:04
                  z wypozyczalnia jestem ZA!!! Sama nawet o tym myślałam po czym "wdepnęłam" w buty dziecięcebig_grin
                  Tak wiec nadal potencjał jest,tylko troche trzeba zainwestowac i miec miejsce,zeby to trzymac.Podejrzewam,ze nie tylko wozki z najwyzszej polki trzeba by bylo miec,ale i kilka sprawdzonych typu xlander,bo jednak nie kazdy chce tracic majatek na wozekwink
                  • martuska1982 Re: moje mandarynki :) 29.06.14, 13:57
                    Ja też ostatnio wdepnęłam w buty. wink
                    Ale w szpilki, zreszta ostatnio moje zainteresowania idą w bardo brzydką strone. tongue_out

No ale jeśli chodzi o wózki to też mam pomysł, ale raz ze brak kasy, dwa strach przed ryzykiem, a trzy wydaje mi się, ze Płock może być na to zamknięty jednak. uncertain
        • eve_81 Re: moje mandarynki :) 30.06.14, 09:03
          silke - cieszę się, ze jesteś zadowolona smile Fajny kolor, córcia faktycznie spora (mój chłop mniejszy) i jaka śliczna.
          Ja dziękuję Ci za gt, bo go baaaardzo polubiliśmy big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka