magda79pn 26.06.14, 21:26 mała po złożeniu cena około 500zł bo nie chcę niczego sprzedawać najlepiej nowa jedyne co mi przychodzi do głowy, to mac triumph lub inglesina swift jakoś m&p do mnie nie przemawia czy cos jeszcze przychodzi Wam do głowy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_mrufka Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 26.06.14, 22:25 PP mini Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 26.06.14, 22:34 też o pp mini pomyslałam Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 26.06.14, 22:48 Tylko pp mini chyba za niski jednak będzie. .. a może Cam micro air? Odpowiedz Link
atwar1 Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 26.06.14, 22:53 Cybex obyx- w tej cenie to niestety tylko używany Odpowiedz Link
run_away83 Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 26.06.14, 23:04 Ja niedawno kupiłam silver cross pop. Waga 7.2kg, udźwig do 25 kg, bardzo fajna buda (jak w maclarenie xlr), siedzisko ma gabarytowo podobne jak maclaren quest, gabaryty po złożeniu też takie jak quest, fajnie się podbija (wożę 9 kg niemowlaka i 14 kg trzylatka), ma rozkladane oparcie i podnóżek regulowany w dwóch pozycjach. Przed zakupem byłam niemal zecydowana na maclarena questa, ale pop oczarował mnie o wiele ładniejszą tapicerką i lepszą budką. Kupiłam nowy za 100 £ czyli ~ 500 zł. Odpowiedz Link
magda79pn Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 26.06.14, 23:42 silver cross pop hmm... całkiem fajny, podasz mi w wolnej chwili wymiary siedziska? miałam dazzle, i poza tym, że kopałam taki metal między kołami, to był bardzo fajny jeszcze cybex onyx ewentualnie, może być lekko śmigany choć sama nie wiem, bo ruby mi nie podszedł pliko mini odpada, bo jest dla mnie za niski Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 27.06.14, 00:00 ale onyx ma oparcie 30x44... cybexy w ogóle są wąskie jakieś... Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 27.06.14, 00:01 kurcze sory 32x44 Odpowiedz Link
magda79pn Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 27.06.14, 00:05 triumph też ma 33x46, wiem że to mało, ale ma on mieć opcję drzemki tylko w razie czego, mam w domu wielkiego i wygodnego xlr-a, a mój syn i tak nie śpi w nim dłużej niż 20-30minut nastawiam się na SC Pop Odpowiedz Link
magda79pn run_away, silver cross pop 27.06.14, 00:06 napisz mi proszę czy nie kopiesz w jego koła? Odpowiedz Link
run_away83 Re: run_away, silver cross pop 27.06.14, 18:12 Hej, co do kopania, to absolutnie w nic nie kopię, tylne kółka są ciut do przodu w stosunku do rączek, a ten element do odblokowania przed złożeniem, który jest z tyłu u dołu stelaża, ma owalny kształt i jest niewielki. Wymiary siedziska: Wysokość oparcia: 45 cm Szerokość oparcia: 30 cm u góry, 33 cm przy styku z siedziskiem Głębokość siedziska: 41 cm (zuniesionym podnóżkiem), ok. 27 cm (z opuszczonym podnóżkiem) Szerokość siedziska: 33 cm przy samym oparciu, 36 cm na krawędzi. Rozłożona przy pozycji siedzącej budka jest ok 15 cm ponad górną krawędzią oparcia. Jest parę przydatnych detali - kieszonka z tyłu, bardzo fajne osłonki na pasy, odpinany pasek umożliwiający zarzucenie wózka na ramię. Ahha - mam model z 2014 roku, wczesniejsze różnią się budką, która nie jest przedłużana jak w maclarenie xlr tylko ma taki wywijany daszek i mają węższy podnóżek. Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 27.06.14, 09:54 Sc pop fajniejszy do ma 34x47 Odpowiedz Link
basia752 Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 27.06.14, 19:12 A SC Fizz? Wygląda fajnie, gdybym lubiła parasolki , to bym o nim myślała, no chyba, że mi się Yezz odwidzi, który po mnie teraz chodzi Odpowiedz Link
marcowa_aprilla Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 27.06.14, 19:20 ja własnie klupiłam pliko mini, to moja pierwsza parasolka wiec nie mam porównania ale wizulanie mi sie podoba i rączki po wyciągnieciu są super a ja mam 183 wzrostu i sie bałam ze beda nisko takze ja polecam Odpowiedz Link
magda79pn Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 27.06.14, 20:28 miałam pliko mini i przy podbijaniu musiałam się schylać poza tym kopałam w koła a fizz ma oparcie 43cm (sprawdzałam) Odpowiedz Link
marcowa_aprilla Re: lekka i mała parasolka z rozkładanym oparciem 27.06.14, 21:02 eee, jeszcze nie podbijałam tzn spróbowałam i mi nie wyszło to bedzie głownie wozek dla niani a dla mnie czasem dla odmiany po BI na krótkie wyjscie na plac zabaw czy na kawę, wiec mam nadzieje, ze się nie umecze za bardzo Odpowiedz Link