coco.roco 30.06.14, 12:03 Niebieski Teal Beżowy Sand widział ktoś może na żywo jakiś z tych kolorów? A może macie jakieś zdjęcia co uchwytu ją kolor zbliżony do rzeczywistego z góry dzięki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samantha_uk Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 12:20 Ja mam teal jest mniej intensywny niz na zdjeciach katalogowych moge potem wrzucic fotki jak mi sie uda Odpowiedz Link
coco.roco Re: samantha_uk 30.06.14, 12:47 czy kolor w BJ GT jest podobny do tego? czy to inny odcień? Odpowiedz Link
jprzeczek Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 12:36 Nie widziałam, ale znalazłam foto, link poniżej. blog.peppyparents.com/1697/2014-city-mini-gt/ Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 12:41 Trudny wybór...a dla kogo wózek??? Odpowiedz Link
coco.roco Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 12:43 teraz dla chłopca, później dla... drugiego potomka o nieznanej jeszcze płci Odpowiedz Link
coco.roco Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 12:49 na początku też tak myślałam, ale nie wiem czy nie będzie on zbyt smutny? Poza tym z takim niebieskim jakby trafiła się dziewczynka to też różowy ładnie by się komponował Sama nie wiem... zgłupiałam Odpowiedz Link
gabilu Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 13:11 Ja generalnie uwielbiam czarne wózki, ale odkąd kupiłam maclarena xt champange pokochałam beże. Tego sand widziałam na żywo i te zdjęcia, które podesłała jprzeczek raczej oddają dobrze kolory. Przynajmniej ten beżowy. Wybrałabym sand i dla chłopca uszyła wkładkę wąsy Millera beżowo szare. Nie byłoby smutno tylko klasycznie, ale z pazurem tzn z wąsem Dla dziwczynki też łatwo coś dobrać do beżowego. Ale wiem o czym piszesz marząc o Tealu z różem. Widziałam selecta w tym kolorze z intensywnie różowymi kocykami. Nie sposób było się nie obejrzeć Odpowiedz Link
eve_81 Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 13:56 Sand, ale ja mam słabość do beży Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 13:35 No to jak wózek "uniwersalny" kolorystycznie ma być to zdecydowanie sand Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 14:59 W rzeczywistości bardzo podobał mi się teal i nawet go chciałam kupić dla synka jednak Sand bardziej uniwersalny a zawsze można go rozweselic wkładka Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 15:24 mi sie te beze w BJ jakos nie bardzo podobaja - takie scierkowe sa (champain w xt to zupelnie inna bajka) - wzielabym niebieski, bo kto powiedzial, ze dzwieczyny nie moga jezdzic w niebieskim wozku jakby co???? Odpowiedz Link
hanna79 Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 17:10 To ja oddaję głos na TEAL, choć ten SAND też niczego sobie. I jeśli mama nie ma oporów do niebieskiego dla potencjalnej dziewczynki, to według mnie ten kolor też dla dziewczynki jest śliczny (to nie jest taki typowy, chłopakowy odcień). Można dobrać śliczny dziewczęcy wzór łączący ten niebieski z różem czy innym babskimi deseniami (mnie się podobają takie kwiatowe) i będzie git Odpowiedz Link
flower_v Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 18:22 Sand miałam sand zwykłe mini, pasuje dla chłopca i dla dziewczynki. teal widzialam w realu, ładny ale z różem jakoś go nie widze Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 18:36 Ten teal to nie jest taki ładny turkus jak w BI lub Gessleinie, dlatego dla dziewczynki potem z różem średnio może być... Odpowiedz Link
jprzeczek Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 19:06 Wybrałabym sand mimo, że nie jestem miłośniczką beżów. Ale rozumiem rozterki, bo sama jestem zakochana w niebieskim nipperze i zapomnieć o nim nie mogę, jednak z rozsądku kupiłam coś większego, bo córka raczej z tych dużych. Odpowiedz Link
magg200 Re: Głosowanie - kolor BJ GT :D 30.06.14, 20:41 Ja mam teal dla chłopca i jest cudny. Zdecydowałam się kupić bjcm ze względu na ten kolor Dla mnie jest unikalny i ciekawie wygląda. Poprzedni wózek miałam w odcieniach beżu. Odpowiedz Link