Witam. To mój pierwszy wątek więc z góry przepraszam jeśli zrobiłam coś źle. Jestem obecnie w 33tygodniu ciąży i do tej pory nie potrafię się uporać z wyborem wózka..spędza mi to już sen z powiek. Przeczytałam mnóstwo opinii o wózkach i dalej jestem w kropce, wiem że nie ma wózka idealnego ale mam nadzieję że jednak znajdzie sie jakiś wózek który sprosta moim wymaganiom dlatego piszę tutaj z ogromną prośbą do was..może wy mi pomożecie? może jest jakiś wózek idealny dla mnie a ja go jeszcze nie odkryłam?
Na razie myślałam o wózku x lander xa lub nowości x lander x-move.. byłabym zdecydowana na ten drugi model ale nie dają mi spokoju jego piankowe kołe

zamierzam jeździć z dzieckiem w mieście po chodnikach choć te bywają różne ale będzie się też zdarzać że będziemy pokonywać leśne bądź polne drogi.. z kolei model xa ma jak dla mnie masywną spacerówke co niestety do mnie nie pasuje ponieważ jestem bardzo drobną i niską osobą.
Podsumowując zależy mi na wózku z pompowanymi skrętnymi kołami, amortyzacji( wiem że jeśli skrętne koła to nie powalajaca amortyzacja jednak zależy mi żeby jakakolwiek chociaż była), łamaną rączką oraz taki aby nie był większy ode mnie

cena jaką jestem w stanie przeznaczyć to do ok.2500..max 3000tys. Ma ktoś jakis pomysł na wózek dla mnie? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam