Dodaj do ulubionych

problem z joolzem

21.07.14, 14:57
Czy Wasze joolze maja luzy na glownych przegubach? U mnie luzy byly od poczatku i w ogole mi to nie przeszkadza ale dzisiaj zauwazylam ze gondola leci mi w dol od strony glowki. Sprawdzalam poziomica i rzeczywiscie nie trzyma sie prosto. Wczesniej jak sprawdzalam bylo ok. Nie chce teraz dawac na gwarancje bo bede w czarnej d..pie ze spacerami. Jest na to jakis sposob?
Obserwuj wątek
    • emakowka Re: problem z joolzem 21.07.14, 15:07
      Jak miałam Joolz'a to też miał lekkie luzy, ale gondola nie leciała do przodu. Ja nie szukalabym sposobów tylko reklamowala, zapytaj może dostaniesz wózek zastępczy.
      • zabaaa1984 Re: problem z joolzem 21.07.14, 15:33
        U nas tez były luzy w gondoli(ale nie na tyle że wózek od strony głowy był niżej od reszty) jak i są teraz w spacerówce.
        • kjp83 Re: problem z joolzem 21.07.14, 17:20
          Jak przesune dziecia na srodek jest ok. Nie moze lezec tak by glowa dotykal konca gondoli. No i dzieje sie tak tylko gdy wozek stoi, jak jade pod naciskiem na raczke dzieki temu luzowi gondola idzie do gory. Nie jest to jakies mega uciazliwe ale od wozka za taka kase oczekuje perfekcjonizmu.
          Wozek na pewno reklamuje ale pozniej, nie mam teraz opcji na inny wozek a zastepczeo na pewno nie daja.
          Poza tym wozek jest genialny wink nawet ta wada nie sprawi ze przestane go kochac wink
    • marlies80 Re: problem z joolzem 21.07.14, 21:58
      Uzywam joolza od dwoch tygodni i tez zauwazylam ze glowka nizej !!!! Sprobuje klasc dziecko nizej, to dobty pomysl.... Ale ogolnie tez mnie to zdenerwowalo- wozek nowy,drogi a tu taka kicha....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna