Dodaj do ulubionych

mam yoyo!!!!

25.09.14, 17:07
Nie udzielam sie na forum, bo mam malo czasu, ale na wozkomanie nadal cierpie
Udalo mi sie trafic Yoyo!!!

Zwrotny wozek, ze az kreci sie w miejscu, raczka troche za nisko dla wysokich rodzicow.

Dziec razem ze mna paczke rozpakowywal, a po rozlozeniu wozka sam sie wpakowal do wozka,podoba mu sie moja wozkomania.

Maca XT sie chyba pozbede, bo i tak zadko nim jezdzilismy i byl bagaznikowy glownie.

Pewno nic nowego na forum nie wniose, ale chcialam sie podzielic zakupowymi emocjami, bo nikt inny ich nie zrozumie tak jak Wysmile

PS. Maz jeszcze nic nie wie i nie wiem czy do bagaznika sobie tego pieknego yoyo na wypadek wszelaki nie schowac....Dziec sie nie wygada
Obserwuj wątek
    • atwar1 Re: mam yoyo!!!! 25.09.14, 17:15
      Rozumiemy ekscytacje, rozumiemy wink
      Używany trafiłaś? Też bym chciała smile
      • thektoska Re: mam yoyo!!!! 25.09.14, 17:19
        uzywany dokladnie dwa razy
        czysciutki zadnej ryski
        jest torba i folia
        no moze moglby byc w innym kolorze, szczegolnie stelarz, bo jest bialy... ale nie bede zbyt drobiazgowa

• magnolia.83 Re: mam yoyo!!!! 25.09.14, 17:48
          Haha gratuluje zakupu!
          Dokladnie tak samo cieszyłam sie z zakupu mojego techno xt big_grin
          • magnolia.83 Re: mam yoyo!!!! 25.09.14, 17:50
            Ps. Walnij fote. Chetnie popatrze ; D
            • jelsaa Re: mam yoyo!!!! 25.09.14, 18:38
              W pełni rozumiem ekscytacje, bo też od niedawna mam i to w wymarzonym kolorze smile
            • thektoska Re: mam yoyo!!!! 27.09.14, 16:30
              fotki w moim profilu.
              Dziec chory wiec nie dalo sie go od wozka odczepic.
              Wozek ma funkcje niewymienione przez producenta, a widoczne na zdjeciach:
              - pasazer moze sam regulowac bude
              - wozek po zlozeniu raczki moze byc uzywany jako chodzik-pchacz (pasazer ma 18 miesiecy, jest wyjatkowo wysoki i nie chodzi samodzielnie, a wszystkie pchacze sa dla niego za niskie)
    • masumi07 Re: mam yoyo!!!! 25.09.14, 18:49
      Gratuluję zakupu i strasznie zazdroszczę, tak pozytywnie oczywiście smile Ja też kupiłam, ale niestety sklep nawalił i musiałam obejść się smakiem sad
    • ka-puha Re: mam yoyo!!!! 25.09.14, 23:53
      Och... jak ja zazdroszczę...
      • mamuskala Re: mam yoyo!!!! 26.09.14, 08:09
        Zazdraszczam smile który sklep polecacie do zakupu Yoyo? Używek brak sad
        • masumi07 Re: mam yoyo!!!! 26.09.14, 08:39
          Dołączę się do pytania o polecany sklep. Ja ze swojej strony NIE POLECAM internetowej MARKUSI. Kupiłam u nich YOYO na białym stelażu, który mają w promocji. Tydzień czasu mi wysyłali, choć wysyłka miała być natychmiastowa, ale w końcu po codziennych telefonach się doprosiłam. Po tygodniu przyjechał do mnie kurier z moim Yoyo i okazało się, że za paczkę mam zapłacić ponad 400zł więcej niż miałam zapłacić ( wysyłka była za pobraniem). Dzięń wcześniej dostałam jeszcze sms ze sklepu z dokładną kwotą. Zadzwoniłam do sklepu, a Pani mi na to, że ten wózek u nich tyle kosztuje, że oni nie mają tych tańszych stelaży w promocji. Szkoda, że nie powiedzieli mi tego tydzień wcześniej. Oczywiście na ich stronie internetowej dalej można kupić stelaż za ok 850zł. Napsuli mi nerwów jak mało kto, a najgorsze, że dalej nie mam wymarzonego yoyo.
          • gniesia007 Re: mam yoyo!!!! 26.09.14, 09:14
            Zgłoś to do UOKiK, ceny które są podane powinny obowiązywać, jesli zamówiłaś w takiej cenie i masz tą cene na zamówieniu internetowym powinnaś od nich tego wymagać, chyba ze to bylo słownie i babka ci swinie podlozyla! Ale ja bym tego tak nie zostawiła, opisala sytuacje podala ich dane, strone internetowa na ktorej dalej widnieje promocja, a widac stelaze maja tylko robia ludzi w h..... za przeproszeniem.
            I tak pewnie innych teraz oszukują.
            • masumi07 Re: mam yoyo!!!! 26.09.14, 09:32
              Może rzeczywiście powinnam to zgłosić. Mam tą cenę na zamówieniu internetowym, jedynie 5% rabatu dostałam z potwierdzeniem smsowym ( dostałam ten rabat, bo w trakcie zamówienia okazało się, że muszę kupić dodatkowo jeszcze bazę siedziska, jak pytałam o nią na początku to mówili, że wszystko jest w komplecie, więc za wprowadzenie w błąd ten rabat). Oni sprzedają na internetowej stronie białe stelaże w niższej cenie, a czarne w wyższej. Ja kupiłam biały, przysłali mi biały, ale w cenie czarnego, bo jak powiedzieli tańszych białych nie mają, mają wszystkie w jednej, droższej cenie. Dzwoniłam do nich jeszcze kilka razy, ale Pani mi jasno powiedziała, że nie rozumie w czym ja mam problem i nie wie czego ja od niej chcę, a kiedy poprosiłam o numer do jej przełożonego, powiedziała że takiego nie ma, dała mi numer do sklepu stacjonarnego i odłożyła słuchawkę, więc kultura też na najwyższym poziomie... masakra jakaś.
              A jak się zgłasza takie rzeczy do UOKiK? Zielona jestem w tym temacie..
              • carole87 Re: mam yoyo!!!! 26.09.14, 14:19
                Skontaktuj się z Federacją Konsumentów (lista oddziałów wraz z danymi kontaktowymi: www.federacja-konsumentow.org.pl/63,tu-znajdziesz-pomoc.html) lub Stowarzyszeniem Konsumentów Polskich (porady@dlakonsumentow.pl) ewentualnie z miejskim/gminnym rzecznikiem praw konsumentów. UOKiK jest raczej od spraw większego kalibru wink

Ja się konsultowałam ze wszystkimi wyżej wymienionymi, gdy miałam problem z reklamacjami wózków (dwa zepsuły się w tym samym czasie, takie szczęście wink ) i mi bardzo pomogli.
              • carole87 Re: mam yoyo!!!! 26.09.14, 14:25
                Dodam również, że jedna z tych reklamacji była właśnie w Markusi i o ile w miarę szybko pozytywnie rozpatrzyli moje pismo, to o zwrot pieniędzy musiałam się upominać po upłynięciu terminu przez trzy kolejne dni (a ostatniego dnia menadżerka sklepu rozłączyła się, gdy usłyszała z kim rozmawia... - może to ta sama osoba, z którą Ty miałaś "przyjemność"?). Radzę zadzwonić do biura Marko i tam wyjaśniać, mi tam bardziej pomogli (przez te 3 dni sklep odsyłał mnie do menadżerki, a ta się wykręcała księgowością).
                • masumi07 Re: mam yoyo!!!! 27.09.14, 10:14
                  Wielkie dzięki za namiary smile
        • bunny-funny Re: mam yoyo!!!! 26.09.14, 14:31
          ja kupowalam w bobowozkach. Polecam! szybko wozek mialam, niestety okazalo sie za na budzie jest jakies przebarwnienie-zadzwonilam i w 24 h przyszedl kurier z buda na wymiane. Bez problemow i ekspresowo z nimi sie mozna dogadac.
    • pinik Re: mam yoyo!!!! 26.09.14, 10:05
      O jak fajnie! Przybyl nowy yoyo na forum! I Jelsaa, o Tobie tez nie wiedzialam, ze nabylas smile

A ten bialy stelaz to chyba sie o dziwo (o dziwo, bo zwykle czarne sa drozsze i sa bardzo lubiane) sie lepiej sprzedaje. Na wiekszosci fotek w necie u dziewczyn itd jest bialy. Ja sama mam czarny i sie czasem zastanawiam, czy na bialym bylby ladniejszy. Tak to tylko kolka mam biale.

Ogolnie chcialam juz dawniej tu napisac, bo dostaje tyle pytan, czy nie chce moze sprzedac mojego yoyo: dziewczyny, jesli sie wahacie, czy go kupic, to kupujcie jaknajszybciej. On jakiegos ogromnego siedzonka nie ma, wiec im wczesniej kupicie, tym dluzesz sie nim nacieszycie. Te jego rozmiary po zlozeniu i amortyzacja sa super. Ten wozek jest wart tej ceny. Czesto jest tak, ze wydaje sie drogi i kombinujemy: najpierw np. zappa, potem yezza kupujemy, wymieniamy (co tez nie jest nieprzyjemne smile), ale czasem warto odrazu kupic drozszy, ale lepszy wozek. To tak na marginesie smile Uzywek wlasciwie brak, wiec jak komus nie przypasuje, to przeciez sie sprzeda.
      • jelsaa Re: mam yoyo!!!! 26.09.14, 16:58
        Tak, mam trochę się naczekałam, ale jest, zaraz założe wątek porównawczy z Markiem (foto) smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka