Dodaj do ulubionych

PP Pliko Mini MARTINELLI - widziałyście?

20.10.14, 09:14
Widziałyście tą opcję Pliko mini, na rosyjskich blogach i w rosyjskich sklepach się pojawia. Ma fajnie przedłużona za pomocą daszka budę, wkładkę na siedzisko i świetne bo długie i obszerne przykrycie na nóżki w komplecie. Cena niestety niemal dwukrotna w stosunku do normalnego mini (180 % zwykłego mini...chyba ich pogrzało..)

ale wygląda bombowo, szczególnie w tej granatowej wersji, caramel dla mnie za mdły.

Że też polski rynek zawsze jest na szarym końcu...

PP Pliko Mini Marinelli Blu Note

Blu note real foty
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: PP Pliko Mini MARTINELLI - widziałyście? 20.10.14, 09:24
      Pierwsze jak spojrzałam to wygląda jak SIsmile
      Taka cena za doszycie siateczki i okrycia faktycznie masakrauncertain
      Ale to okrycie fantastyczne, wygląda na dobrze spasowane, wszystko razem super gdyby nie cena.
      Ale gdyby kupic zwykle mini plus okrycie z pinkie mysle, ze tez bylo by fajnie.
      Musialybysmy wyslac wszystkie nasze wozki do Koali zeby na naszych przetestowala ich okryciesmile
      • jprzeczek Re: PP Pliko Mini MARTINELLI - widziałyście? 20.10.14, 15:49
        Mi się wydaje, że okrycie pinkie będzie dobre, ale do wózków, które nie mają wolnej przestrzeni między siedziskiem, a podnóżkiem (większość parasolek niestety tak ma). Poniżej wygląd okrycia od tyłu. Może się mylę, bo nie znam wysokości tego materiału z tyłu, ale wątpię, aby dobrze ochraniało nóżki. Może koala się wypowie. Mi te okrycia też się podobają, ale zakup tylko do jednego wózka, to nie ma sensu, lepiej kupić śpiworek.
        https://cekala.masternet.pl/wozkomania/okrycie_tył.jpg
        • jprzeczek Re: PP Pliko Mini MARTINELLI - widziałyście? 20.10.14, 15:55
          Oczywiście na baby joggerach to okrycie się sprawdzi, na EW też, ale na pp pliko mini to mam wątpliwości, czy nie będzie przewiewu z tyłu.
          • koala0405 Re: PP Pliko Mini MARTINELLI - widziałyście? 20.10.14, 17:43
            to do jakiego wózka mam przymierzyć?
            • jprzeczek Re: PP Pliko Mini MARTINELLI - widziałyście? 20.10.14, 18:53
              Na pierwszą lepszą spacerówkę typu parasolka, gdzie między siedziskiem a plastikowym podnóżkiem jest prześwit (nie ma materiału).
          • koala0405 Re: PP Pliko Mini MARTINELLI - widziałyście? 20.10.14, 17:56
            no i będę miała dwie osłonki Pinkie ....nie lubię przekładać więc kupiłam drugą uzywaną
            • kar-ula Re: PP Pliko Mini MARTINELLI - widziałyście? 20.10.14, 21:52
              Isabelle, super ten Mini z linku. Budka to jest słaby punkt Mini, jeśli ktoś planuje z nim spacerować, a tu proszę, jak fajnie.
              Osłonka na nogi do Mini jest na allegro, ale trochę inna niż ta.
              • the_isabelle Re: PP Pliko Mini MARTINELLI - widziałyście? 20.10.14, 22:28
                Osłonka od mini jest bardzo fajna, mam ją nawet smile zostala mi po mini od gaga-sie. Ale ona jest mam wrażenie sporo krótsza/wezsza niż ta. Pod ta wydaje mi sie schowa sie calkiem spory szkrab.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka