Dodaj do ulubionych

Gesslein s4 air -pytanie

11.11.14, 20:24
Czy mozna uzywac go od narodzin?
Jest mozliwosc wpiecia gondoli i fotelika?

Powiedzcie mi jeszcze czy ten wozek ma przekladane siedzisko?

Moze sa tez jakies inne modele Gessleina warte uwagi?
Obserwuj wątek
    • jprzeczek Re: Gesslein s4 air -pytanie 13.11.14, 14:35
      Nie jestem znawczynią, ale widzę, że nikt nie odpisuje. Wydaje mi się, że gondolę można wpiąć, ale do modelu s4, cz f4 buggy. Jeśli źle podpowiadam, to mnie dziewczyny poprawią. Siedziska w tych wózkach nie są przekładane.
    • gniesia007 Re: Gesslein s4 air -pytanie 13.11.14, 14:55
      Jak wejdziesz na ich strone gesslein.com.pl/produkty/s4-buggy to masz tam modele i specyfikacje jaka gondola do jakiego stelaza pasujesmile o fotelikach moze tez cos pisza, pewnie sa jakies adaptery do nich, u nas wiekszosc miala tylko wersje spacerową wiec pewnie poza stroną wiele nie powiedzą.
      • gniesia007 Re: Gesslein s4 air -pytanie 13.11.14, 14:58
        W akceroriach pisza jakie maja adaptery i jakie foteliki mozna na nich zamontowac, sa tez spacerowki z obracanym siedziskiem, musisz tylko trochę przestudiowac ich stronke ale maja fajnie opisane.
        • mrs2be Re: Gesslein s4 air -pytanie 13.11.14, 20:06
          Postudiowalam dzisiaj i choc znajomosc niemieckiego mam na poziomie bardziej niz zalosnym to udalo mi sie znalezc kilka informacji.

Otoz gondola gesslein C3 jest kompatybilna z modelem s4 Air.Potrzebny tylko zakup odpowiednich adapterow.

Wiadomosc dobra ale mam wielkie zastrzezenia co do jej ceny. Znalazlam jedna na eBayu i kosztuje e200. Sporo,zwazywszy ze wozek na niemieckich stronach kosztuje e300.

Moze po prostu sie nie znam i jest to cena standardowa jak za sama gondole??

Nie mam pojecia gdzie szukac uzywanych,bo na anglojezycznych stronach brak czegokolwiek, natomiast niemiecki nie jest moja mocna strona ;/
          • jprzeczek Re: Gesslein s4 air -pytanie 14.11.14, 08:33
            Ja czasem przeglądam aukro.cz
            Oto link, który znalazłam, choć pewnie Ci się nie przyda.

aukro.cz/gesslein-f4-air-v-plne-vybave-nova-konstrukce-i4778585772.html
    • kar-ula Re: Gesslein s4 air -pytanie 14.11.14, 21:59
      Poszukaj wątku o Gessleinie F6, jedna dziewczyna kiedyś go tu opisywała. Wydaje mi się, ze fajny model.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka