Dodaj do ulubionych

skip hop boczna torba, czy worek settimane ?

13.11.14, 13:23
czy ona fajna jest? na fotce pokazali ją na boku maclarena techno xt, zastanawiam się, czy kupić do wózka typu parasolka, przynajmniej torba by nie przeważała wózka wink

skiphop.strefamarek.allegro.pl/skip-hop-boczna-torba-do-wozka-saddle-uptown.html
czy fajniejszy ten worek?

allegro.pl/torba-na-wozek-z-neoprenu-40-settimane-niebieska-i4779855406.html

.
Obserwuj wątek
    • zoja1977 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 13.11.14, 13:37
      ja co prawda nie miałam ani jednego ani drugiego ale taki worek w przypadku rozłożenia oparcia to chyba niezbyt wygodne bo dziecku leży to zapewne na głowie.
      • linkap_wawa Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 13.11.14, 15:18
        Worek masz pod reka, wiec wygodnie do niego siegac, do torby z boku musialabys sie schylac no i ona ma chyba takie zapiecia ktore trzeba pojedynczo odpinac, wiec troche zamieszania z wyjmowaniem rzeczy. Torba dodatkowo poszerza wozek . Ale ja bym kupila torbe, bo takiego patentu jeszcze nie mialam, wiec pewnie chcialabym wyprobowacsmile
        • magda79pn Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 13.11.14, 15:22
          ten worek fajny, od dłuższego czasu o nim myślę, ale cena wysoka, ponad stówę za takie nic? nikt tego potem nie odkupi wink
          • my_way Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 13.11.14, 20:40
            Macalam ten worek i patent fajny. Fajnie sie rozciaga i rzeczywiscie moze pomiescic sporo. Jest taki fajny miesisty. Sama sie kiedys nad nim zastanawialam ale ta cena, moim zdaniem, wygorowana jak na takie cos. No i on jest otwarty od gory wuec na jesien/zime srednio
            • hasturek Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 12:59
              Kupiłam tę torbę boczną skip hop. Ona jest niewielka - taka w sam raz na gruby zeszyt B5 wink
              Czyli z jednej strony nie poszerza wózka i na pewno go nie przeważy (no, chyba, żeby tam cegłę wsadzić wink ), ale z drugiej strony to pojemna na pewno nie jest. Czyli zupełnie nie umywa się do tego worka, który wygląda na spory.
              Podsumowując, to są zupłenie dwie różne rzeczy i najlepiej mieć oba big_grin
              • hasturek Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:00
                tzn. obie smile
                • mrozonka82 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:16
                  Och Wy niedobre Kobiety, przez Was kupiłam sobie te boczna torbe skip hop, z nowym kuponem zniżkowym na mobilnym Allegro-cena bardziej niż atrakcyjna, az żal nie skorzystać smile Bedzie do XT i nowej parasolki Joie wink ....a do do tego worka, to juz kilka razy do niego podchodziłam, na żywo naprawde fajny gadżet, ale cena nieadekwatna mimo wszystko. Mozna napisać list do św.Mikolaja z prosba jako prezent pod choinkę wink
    • karioka1985 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:20
      dziewczyny, a ją sie da zamontowac na bjcm gt i na mbuj? bo kusi mnie ta ski hop, ale czy będzie pasować?
      • magda79pn Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:23
        A ja napisałam czy mi wystawia ten worek w odzież obuwie dodatki wink czekam na odpowiedz smile
        • magda79pn Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:25
          Jaki wzięłyście kolor skip hopa ? Rozmyslam między paseczkami a szarą...
          • mrozonka82 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:29
            W tej wersji paseczkowej jest sporo odcieni brązu, wiem bo kiedyś w tej wersji kolorystycznej miałam torbe Duo, wiec np do wozkow z przewaga czerni może to wyglądać słabo. Ja wzięłam ciemnografitowa bo XT i Joie mam wlasnie w czerni, a UJ w zieleni.
            Jak tylko torba do mnie dotrze to dam znać czy pasuje na Joie i UJta. Kurczę Magda Ty cwana Bestyjko, nie wpadłam na ten pomysł z kodem na odzież grrrrr! wink
            • magda79pn Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:31
              Zobaczymy czy się zgodzą to wystawić w innej kategorii wink
            • mrozonka82 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:32
              Kolor Uptown jest taki jesienny, pasował mi fajnie do XLR szaro-pomarańczowego ale juz do czarnej parasolki MP Beat/Tempo te brązowo-musztardowe paski wyglądały fatalńie....
          • magda79pn Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:30
            A co ja mam trzymać w tym skip hopie? Piłka nie wejdzie, wiaderko tez nie... portfela nie będę wozić z boku wózka... a z pieluchami juz kończymy powoli... chyba mokre chusteczki i lizaki wink
            • mrozonka82 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:38
              Na zabawki to ja mam taki worek jak dla przedszkolaka czy na kapcie w szkole, podobny stylem do Settimane, trafiłam super za 5zl w sklepie Tiger, taki czarny, śliski ortalionowy z fajna mordka potwora, zawieszam na rączkach parasolki i juz, nawet wielka piłka sie mieści. A do bocznego Skip Hopa to ja planuje wkładać wszystko to samo co i do organizera a wlasnie przywracające bede miała miejsce na worek z zabawkami czy siaty z zakupami wink
              • mrozonka82 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:39
                "A wlasnie przy rączkach bede miała miejsce na worek z zabawkami czy siaty z zakupami" Eh ten durny słownik podpowiadacz w iPadzie uncertain
          • hasturek Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 13:56
            Ja też wzięłam ciemnografitową, bo bardziej uniwersalny kolor smile Tak, ona jest niewielka i tylko na jakieś drobiazgi, pieluchy, chusteczki, książkę, etc.
            Jeszcze pomyślałam, że może czasem służyć jako podróżna apteczka - to jakby ktoś szukał pretekstu do zakupu ;P
            • mrozonka82 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 14.11.14, 21:16
              Jest jeszcze taki wynalazek, torba boczna do parasolek. hamster Buggy Bag allegro.pl/niespotykana-torba-do-wozka-hamster-buggy-bags-i4772961799.html#thumb/3
              • magda79pn pomóżcie 15.11.14, 10:55
                zdecydowałam, że kupuję tą małą torbę skip-hopa, mam tylko dylemat, który kolor?
                szara trochę smutna, wydaje mi się, że ta w paseczki po pierwsze weselsza, po drugie bardziej uniwersalna, bo przez te paseczki które są w rożnych kolorach, pasuje do wszystkiego

pisałyście, że duża torba w tych kolorach ma dużo brązowego, ale ona ma też brązowy pasek na ramię i brązowe lamówki i wykończenia, ta mała mimo, że jest z tej samej tkaniny (chyba) to ma paski i wykończenia czarne, co jest według mnie dużym plusem, pasuje do każdego czarnego wózka

głosowanie

szara czy pasiaczek ?

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/Mk3PCxqAx2YobknHRB.jpg
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/z0lbDkrGCLTdhUUK3X.jpg

wózki mam takie:
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/cj2rPGGaQSt9rA2yfB.jpg

osłoną na nogi się nie sugerujcie smile
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/OdxIs9g7npUaFwHUvB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/EBjpBZhMn52anoqOiB.jpg
                • martuska1982 Re: pomóżcie 15.11.14, 11:19
                  Ja uwielbiam jak jest kolorowo, więc głosuję na pasiaczka. wink
                  • mrozonka82 Re: pomóżcie 15.11.14, 12:10
                    Ja podtrzymuje wybór szarej wink
                    • agusia041 Re: pomóżcie 15.11.14, 13:43
                      Pasiak nie pasuje do bookleta, szara za to do wszystkich trzech. Jestem za szarą smile
                      • norah Re: pomóżcie 15.11.14, 14:20
                        A ja glosuje za pasiakiem, jest bardzo ładny i ma elementy błękitne i szare. Nie będzie pasował za bardzo do bookleta, ale 1. booklet ma "trudny" kolor, a 2. czy wszystko musi być tak idealnie zgrane kolorystycznie. Trochę luzu i radosnych kolorów! Tym bardziej że zaraz zrobi sie tak buro, ze taki pasiak będzie dodawał trochę słońca smile
                        • norah Re: pomóżcie 15.11.14, 14:22
                          Szara to wygląda troche tak, jakby dzieciak zwinąl ojcu torbę z laptopem smile
                          • martuska1982 Re: pomóżcie 15.11.14, 14:32
                            o to to to smile
                            mam dokładnie to samo zdanie i na temat torby od laptopa i na temat "niemuszenia" by pasowało wszytko do siebie, a także na temat odrobiny szaleństwa w kolorach, bo taka powaga i wszystko pod linijkę mnie odrzucają. smile
                            • mrozonka82 Re: pomóżcie 15.11.14, 14:54
                              Ja uwielbiam jak jest kolorowo, mam wyłącznie same zwariowane i kolorowe dodatki. Ale akurat te paski sa bardzo specyficzne w odcieniu na żywo, takie jesienne, no trudne po prostu i cieżko do ńich skomponować kocyk/ksywie ktory by sie z ńimi dobrze komponował. Skip Hop ma jeszcze pasiaki Metro i Ocean i one sa zdecydowanie weselsze i łatwiejsze w zestawieniach, ta wersja Uptown jest tak domińujaca i specyficzna, a może ja mam po prostu do niej uraz, bo pasowała mi tylko do jednego wozka. wink
                              • magda79pn Re: pomóżcie 15.11.14, 15:51
                                inne kolory nie wchodzą w grę, bo nie kupie takiej torby za ponad 100zł wink

szara też wydaje mi się taka "męska" wink poważna...
                                a ta kolorowa wesoła smile
                                • jesuisunpapillon Re: 15.11.14, 18:50
                                  Zwariowałam chyba...totalnie upadłam na łeb!
                                  Sprzedałam BJ, sprzedaję micrę, nie wożę na razie młodego...a kupiłam tę torbę skiphop jak sie napatrzyłam na nią. To trzeba leczyć.
                                  • martuska1982 Re: 15.11.14, 18:55
                                    Ja też. tongue_out
                                    Wytrzasnełam na olx tanio skip hop różowe moro i kupiłam. tongue_out
                                    • magda79pn Re: 17.11.14, 08:27
                                      zapytałam sprzedającego skip hopy, i wiem, że torba w paski ma wykończenia (paski i zamek) w kolorze brązowym sad

a na zdjęciu wyglądają na czarne, dobrze że się upewniłam...
    • karioka1985 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 17.11.14, 08:45
      Ja wzielam szarą. Pasiak mi się bardziej podoba, ale o ile do GT shadow/orange by chyba pasowała, o tyle do fioletowego mbuj juz chyba niespecjalnie. A najbardziej to i tak mi się czerwona podoba,ale nijak jej kolorystycznie nie widziałam na moich wózkach.
      Zobaczymy jak przyjdzie (ciekawe, czy będzie pasowała do GT i mbuj).
      • magda79pn Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 17.11.14, 08:58
        a czy ta firma, ma jakąś str @ ?
        kupiłabym może innego pasiaka, nawet droższego
        • mrozonka82 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 17.11.14, 09:43
          Magda, moim zdaniem dla Twoich wozkow to byłby wymarzony wzor wink
          https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/78/34/17/01c29558fd.jpg
          https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/77/34/17/01ec288eae.jpg
          Tyle ze w wersji Saddle nie ma, jest albo torba Duo albo Dash. Ja bym u Ciebie widziała Dasha, cudny jest. Macalam na żywo wink
          Dash Ocean

• magda79pn Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 17.11.14, 10:01
            masz rację, ale ja dużą mam sad

i już powoli kończymy z pieluchami, mały ma 2,5 roku, więc teraz już mniejsze nam potrzebne...

jest mały skip hop w niebieskie paski, ale nie widzę w PL dostępnej...

taka:
            www.google.pl/search?q=skip+hop+saddle&newwindow=1&client=firefox-a&hs=NMz&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DrlpVM2UIYfGPdz-gaAM&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1586&bih=737#facrc=_&imgdii=_&imgrc=d4yZsqSxFRJenM%253A%3B8-lE1iG6uBgvnM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.blog.babymama.pl%252Fwp-content%252Fuploads%252F2014%252F03%252FTorba-Saddle-Bags_1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.blog.babymama.pl%252Fo-czym-warto-pamietac-przygotowujac-sie-do-spaceru-z-dzieckiem%252F%3B500%3B441
            • mrozonka82 Re: skip hop boczna torba, czy worek settimane ? 17.11.14, 12:06
              Ale cudna w takiej wersji mini! smile Może napisz do dystrybutora, jak będziesz orzekońujaca to może sprowadza? Powodzenia!
              Ps. Wlasnie dotarła do mnie SH szara, wcale nie przypomina torby na laptopa wink Sprbuje potem ja zainstalować i obfocic.
              • magda79pn kupiłam obydwie :) 23.11.14, 00:05
                szarą skip hop już mam w domu smile bardzo ładna jest, dużo ładniejsza niż na foto katalogowym

kupiłam też tą settimane, poprosiłam sprzedającego i wystawił mi ją w kategorii zabawki smile bardzo się cieszę, wyjdzie to tak: 100zł -35zł rabatu= 65zł +11 wysyłka smile w sumie 76zł, za tyle mogłam zaryzykować smile
                • magda79pn mam setimane :) 27.11.14, 13:21
                  będę używać dopiero wiosną, ale pierwsze wrażenia juz są - średnie wink

nie warte moim zdaniem 110zł, ogólnie worek dosyć mały i słabo rozciągliwy, może podczas użytkowania się "wyrobi"

nie wiem co w tym worku kosztuje tyle pieniędzy
                  • koala0405 Re: mam setimane :) 27.11.14, 13:33
                    a fotki gdzie?
                    • magda79pn Re: mam setimane :) 27.11.14, 16:23
                      W przyszłym tygodniu bo teraz nie mam czasu smile
                      • just_tusia07 też mam setimane :) moje fotki 01.12.14, 18:04
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/he/ke/tmka/prhhBaMPz1WKM757nX.jpg
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/he/ke/tmka/BtVInkxsE37BKJFytB.jpg
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/he/ke/tmka/nxCvrgI5VDfGvMQ3gX.jpg

Torba fajna, aczkolwiek śmierdzi jak ta z biedronki big_grin
                        • just_tusia07 Re: też mam setimane :) moje fotki 01.12.14, 18:06
                          Jeszcze porównanie z torbą z biedronki

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/he/ke/tmka/jDIu6oz8saSGaCWctB.jpg
                          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/he/ke/tmka/RERjOHVZFqkJVFjkdX.jpg
                          • norah Re: też mam setimane :) moje fotki 01.12.14, 18:22
                            Piękny wzór wybrałas! Ale trzeba mieć chyba bardzo długie ręce, zeby znaleźć coś w tej settimanie na dnie, np. klucze big_grin ja juz dostaje nerwa jak mam cos znaleźć w skip hop
                            • just_tusia07 Re: też mam setimane :) moje fotki 01.12.14, 18:38
                              Nie trzeba, ona ma małą kieszonkę na drobiazgi smile
                              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/he/ke/tmka/jfvQTe6q2M3WT78qkX.jpg
                              wygląda na pojemną, zobaczymy jak się będzie sprawowała na zakupach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka