Dodaj do ulubionych

do Walker85 :D

25.01.15, 15:20
chyba się z Tobą zaprzyjaźnię big_grin big_grin big_grin

masz dwa "moje" wózki !!! i teraz przez Ciebie nie wiem który mam najpierw kupić...
a tak w ogóle, to byłam pewna, że masz b-motion 4, dopiero dziś na fotkach zobaczyłam, że to "3", nie pochwaliłaś się nim, czy mi umknęło?

Już zdecydowałam, że po powrocie w ferii zimowych (czyli na początku marca) Bob opuszcza nasz dom, pozbędę się pewnie też jednej parasolki, jeszcze nie wiem której wink Booklet zostaje. No i miałam w planach kupić albo b-motiona 3, albo PP Si i przez Ciebie nie wiem którego kupić, a na obydwa nie mam kasy, bo są za drogie jak na ostatnie wózki dla ponad 2,5 latka wink

co radzisz?
Obserwuj wątek
    • walker85 Re: do Walker85 :D 25.01.15, 20:57
      Dobrych przyjaciół nigdy za wiele smile

Sądzę, że dla 2,5 letniego dziecka kupiłabym Britaxa. Miałam zresztą Agile dla Kuby w tym wieku.
      Muszę Cię niestety zmartwić, ale Britaxa to już mam tylko w teorii, bo stoi zapakowany w karton, olistowany i czeka na kuriera smile Oj daleko pojedzie smile

• pinik Re: do Walker85 :D 25.01.15, 22:55
        No to ze mna sie tez musisz zaprzyjaznic, Magda!

PP Si mam rowniez na stanie (ale caly czas z mysla, zeby go sprzedac raczej), a Britax Walker jutro wybiera sie w droge do mnie smile

STrasznie go jestem ciekawa.
        • groniek1977 do pinik :D 27.01.15, 20:05
          tylko proszę Cię nie zapomnij napisać swoich wrażeń, zwłaszcza w porównaniu do CM GT smile
          szybko poszło z tą sprzedażąsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka