Dodaj do ulubionych

Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite

30.01.15, 23:23
Treść starego posta dzięki uprzejmości Gniesi:

Chciałabym podziękować Wam Dziewczyny za pomoc w wyborze wózka. Pokazałyście mi, które modele mogą być interesujące przy moich wymaganiach. Z Waszych propozycji część odrzuciłam, część przeszło dalej. Ostatecznie na placu boju zostały dwa modele. Nie mogłam się zdecydować, więc zamówiłam oba z myślą, że jeden odeślę.

Btw. z wniosków wynika, że na jednym wózku nie poprzestanę, więc może kiedyś zapiszę się do Waszego klubu, hehe wink

Mam nadzieję, że teraz jest OK. I dziękuję dziewczyny za pozytywne opinie w wątku moderatorowym, bardzo mi miło. Dobranoc smile

--
Tu jest sygnaturka
Obserwuj wątek
    • atwar1 Re: Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite 31.01.15, 10:26
      Super, że wątek wrócił smile

Po opisie widać że wiele Ci nie brakuje żeby w wózkomanię wpaść na dobre wink
    • agusia041 Re: Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite 31.01.15, 10:57
      Świetne porównanie. I nie poprzestawaj na jednym wózku, po opisie widać, że masz zadatki na wózkomaniaczkę smile
    • jprzeczek Re: Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite 31.01.15, 14:28
      Bardzo wyczerpujący opis. Podoba mi ten blog od strony technicznej, przejrzysty, bez ozdobników. Zdjęcia super. Gdybym zastanawiała się nad tymi wózkami, na pewno kupiłabym ten, który w Twoim odczuciu wygrywa. Po tym opisie (i nie chodzi mi tylko o treść) widać, że jesteś bardzo skrupulatna. Gdyby nie wczorajszy wątek, wzywający do porzadków na forum, to przegapiłabym Twoje pracowite zestawienie.
    • monika_kas Re: Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite 31.01.15, 14:53
      Bardzo ale to bardzo fajne porównanie! Dodałam sobie Twojegi bloga do ulubionych 😉 a swoją drogą moje odczucia przy testowaniu joie były takie jak Twoje także coś w tym jest...
    • monika_kas Re: Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite 31.01.15, 15:34
      Chyba nie przejdzie 😉
      • gleana Re: Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite 01.02.15, 08:57
        No i usunęli mnie z linkiem sad
    • smoczy_plomien Re: Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite 31.01.15, 18:49
      Dziewczyny, naprawdę bardzo mi miło. Spodziewałam się krytycznych uwag wink

Przede mną jeszcze wybór parasolki, więc jest szansa, że jeszcze coś w temacie wózków spłodzę wink
      • magda79pn Re: Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite 31.01.15, 19:17
        wciągniemy Cię tutaj wink zapewniam !!! big_grin

.
        • norah Re: Joie Litetrax 4 vs Baby Jogger City Lite 01.02.15, 08:52
          Jesteś świetna! Aż mi się zachcialo joie litetrax smile
          • gleana Smoczy plomien 01.02.15, 09:01
            A nie chciałoby ci się wkleic na forum tych zdjęć i opisu? Wtedy chyba nikt się nie przyczepi? To porównanie jest naprawdę super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka