Dodaj do ulubionych

Zwroty w Limango.pl - pytanie

27.02.15, 20:58
Dziewczyny, macie może jakieś doświadczenia ze zwrotami w Limango.pl? Interesuje mnie czy długo się czeka na zwrot kasy? I czy zwracają cenę produktu + koszt dostawy? czy tylko cenę produktu? Bo że należy odesłać na swój koszt, to dla mnie jasne.
Obserwuj wątek
    • walker85 Re: Zwroty w Limango.pl - pytanie 27.02.15, 21:01
      Mam spore doświadczenie z zakupami na Limango i bardzo polecam. Już u nich i reklamowałam i zwracałam. Na pieniądze czekałam jakieś dwa dni od momentu dostarczenia towaru, bardzo szybko to u nich działa. Bardzo polecam.
      • the_isabelle Re: Zwroty w Limango.pl - pytanie 27.02.15, 21:18
        Dzięki Walker85 a zwracają również koszty wysyłki poniesione w wyniku zamówienia czy tylko wartość samego produktu?
        • walker85 Re: Zwroty w Limango.pl - pytanie 27.02.15, 21:24
          Zwracają koszty dostawy jeżeli były poniesione, odsyłasz na swój koszt rzecz jasna smile
          • kar-ula Re: Zwroty w Limango.pl - pytanie 27.02.15, 22:01
            Dziewczyny, a jak jest z butami kupionymi na Limango. Jeśli cos się będzie działo takiego, ze trzeba będzie reklamować, to co jest dowodem zakupu? Bo ja mam tylko dowód dostarczenia, a tam jest oólnie napisane "balerinki r.38" bez marki, producenta itd. To gdyby coś się działo, gdzie się zgłosiić?
            • walker85 Re: Zwroty w Limango.pl - pytanie 27.02.15, 22:15
              Fakturę czyli ich rachunek drukujesz w liście zamówień w swoim koncie na Limango. To jest podstawą gwarancji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka