martuska1982 28.02.15, 19:16 Na pewno je widziałyście, takie podróbki SH. Naprawdę tanie są, nie brzydkie. Któraś z was ma taką? Warto czy się rozpadnie? allegro.pl/torba-do-wozka-przewijak-2-wzory-do-wyboru-i4816092403.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norah Re: Tanie torby do wózka 28.02.15, 19:24 Dziewczyna znajoma z klubiku dla malucha ma te pierwsza - wyglada rewelacyjnie, na czarnym wozku rewelacja. Nie wiem jak z materiałem ale wyglada niezłe i ona uważa ze jest super praktyczna. One zdaje się kiedyś były w Biedronce bo ona tam kupiła. Odpowiedz Link
wodadobra Re: Tanie torby do wózka 28.02.15, 19:42 Z biedronki. Nie miałam, ale dość dokładnie wymacałam w sklepie. Porządna torba. Ale czy ty martuska potrzebujesz na już? Przecież upolujesz sobie jakąś ładną okazję Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Tanie torby do wózka 28.02.15, 21:07 do głównych potrzeb torbę mam, ale rózowa SH nie pasuję do wózka czerwonego i niebieskiego. Odpowiedz Link
matadwa Re: Tanie torby do wózka 28.02.15, 19:56 ja też widziałam w biedronkach (ceny wahały się od 14 do 35 zł). nawet przymierzałam się do tej pierwszej (kolorowej), myślę, że za takie pieniądze warto; wyglądały dość solidnie. Odpowiedz Link
takajednamama35 Re: Tanie torby do wózka 28.02.15, 20:16 Ja kupiłam tą z pierwszego zdjęcia w Biedronce za chyba za 14.99 pln ... jest super, używam jej do czarnego wózka, na pewno nie wygląda na torbę za tą cenę... dużo kieszonek małych i dużych, jedna na rzep, dwie na suwak... polecam Odpowiedz Link
gumberta1 Re: Tanie torby do wózka 28.02.15, 21:06 Parę dni temu widziałam te torby jeszcze w biedrze za 9,99, faktycznie za tę cenę bardzo fajne, brakuje mi tylko pasków do zaczepienia na wózek, jest tylko długi pasek na ramię Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: Tanie torby do wózka 28.02.15, 21:22 tez je kiedys macalam - ale do SH to bym ich raczej nie porownala.. tym niemniej jak za taka cene sa bardzo w porzadku. Chociaz mi wydaly sie wtedy troche za duze... no ale moje dziecie bylo wtedy juz odrosniete wiec duuuuzej nie potrzebowalam. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Tanie torby do wózka 28.02.15, 21:33 nie no, do SH porównałam tylko pod względem dizajnu, bo zdaje się taki sam wykrój te torby mają. Odpowiedz Link
mcda86 Re: Tanie torby do wózka 01.03.15, 17:38 Ja także mam tę pierwszą, kupiłam w Biedrze, nie pamiętam za ile, coś koło 20zł. Okazało się, że moja siostra ma taką samą. Wcześniej używałam torby z Esprit, którą kupiłam za moim zdaniem kupę kasy (69,99euro) i żałuję, bo odkąd mam tę z Biedronki, używam tylko jej. Prałam ją już kilkakrotnie w pralce i nic jej nie jest, kolory nie zblakły, materiał w stanie idealnym, więc z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Tanie torby do wózka 03.03.15, 16:06 Ja też widziałam tą torbę (wzór nr 1) u jednej dziewczyny u mnie na osiedlu i się zastanawiałam skąd taką fajną torbę ma za taką cenę warto kupić chyba się skuszę bo ja "torebkara" jestem Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Tanie torby do wózka 03.03.15, 22:33 Do mnie własnie już idzie, jutro może będę miała. Odpowiedz Link
martuska1982 przyszła 04.03.15, 19:20 Bardzo fajna. Oczywiście gorszej i to sporo jakosci niż SH, taka sztywna, sztuczna jakby jest, ale kurcze, w stosunku do ceny (20zł) jest genialna. Cena nowej SH już raczej boleśnie odczuwalna, a tutaj to wręcz grosze, a torba jet naprawde fajna. W miarę nawet pasuje do joolza i w wersji niebieskiej i w wersji czerwonej. Odpowiedz Link