Dodaj do ulubionych

spacerówka

10.03.15, 23:16
jestem tu po raz pierwszy i chciałabym się was poradzić ( bardzo żałuję, że odkryłam Was dopiero terazwink. Moja córka ma teraz 10 miesięcy nie lubi swojego wózka i chcę jej kupić spacerówkę, może być nawet używana ale żeby młoda chciała w niej jeździć już do końca przygody z wózkiem. Znalazłam taką ofertę na olx doradźcie czy warto..czy może poczekać na przypływ gotówki i kupić inny może nowy..ale jak miałby pójść w kąt jak poprzedni..echhh
olx.pl/oferta/wozek-spacerowy-x-lander-CID88-ID4UJJ5.html#37f59fad24pozdrawiam..
Obserwuj wątek
    • ivone7 Re: spacerówka 10.03.15, 23:35
      bo może lepszy 4baby rapid nowy..co myslicie?
    • gochalodz Re: spacerówka 11.03.15, 10:30
      Jakim wózkiem jeździcie? Przodem do świata może i się denerwuje,że Ciebie nie widzi,albo siedzisko za małe ma wymiary.
      Jaki budżet,ile max możesz wydać?

X lander jest ciężkim wózkiem,a ten drugi nie wygląda solidnie i w necie ma kiepskie opinie no i brak mu dobrej amortyzacji jak dla takiego malucha.

Lekkie są w miarę wózki Peg Perego, Inglesina i jest używanych sporo na allegro.
      • ivone7 Re: spacerówka 11.03.15, 13:10
        Jeździmy wozkiem, ktory ma przekladana raczke, szerokie siedzisko, amortyzatory itd. Ale ona go nie lubi i juz. Potrzebuje spacerowki skladanej, zeby m mogla wsadzic do auta, potem sprawnie rozlozyc i do galerii czy na spacer do lasu.. Wyszlam z obiegu bo moja starsza ma lat 16smile wiec same rozumiecie... Cena tak 300 za uzywke i max 500 zl za nowy. Z gory dzieki za pomocsmile
      • ivone7 Re: spacerówka 11.03.15, 20:02
        allegro.pl/wozek-spacerowy-i5162137131.html
        ten mi sie całkiem podoba..co o nim sądzicie?
        • kina82 Re: spacerówka 11.03.15, 22:24
          Na pewno ten lepszy niż ten x Lander ale do lasu to tak średnio.
          • ivone7 Re: spacerówka 12.03.15, 00:03
            ok to co proponujesz?
            • kina82 Re: spacerówka 12.03.15, 11:50
              Ciezko cos doradzic jak nie piszesz czym jezdzisz bo nie wiadomo dlaczego dziecko wozka nie lubi i ciezko znalezc alternatywe bo moze nie lubi bp mu czesci w cialo wchodza jak jezdzisz starym grzmotem a moze konstrukcja wozka nieodpowiednia. Jane nomad to fajny wozek, jane unlimit tez moglby byc.
    • variuss Re: spacerówka 11.03.15, 22:00
      Żaden
      • variuss Re: spacerówka 11.03.15, 22:03
        A moze byc siedzisko przodem do jazdy? No i czy ma byc bardziej do lasu czy bardziej do sklepu ?
        • ivone7 Re: spacerówka 11.03.15, 22:22
          może być przodem do kierunku jazdy..bardziej do sklepu i na osiedlowe uliczkiwink
          • variuss Re: spacerówka 12.03.15, 10:42
            jezeli zalezy ci na wiekszym wozku - tzn wieksze koła i duze siedziskoto moze JANE NOMAD ?
            jest kilka ofert na allego - 300-500 zł, poszukaj tez lokalnych ogłoszen zebys mogla obejrzec wozek na zywo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka