Dodaj do ulubionych

BJ Elite- torba

11.03.15, 23:15
Hej, od jakiegoś czasu szukam praktycznej, ładnej torby do czarnego bj elite (wzór chłopięcy). Przepatrzyłam wszystkie skip hopy, ale nic mi się nie podoba... Chodzi o to, żeby torba nie była duża, tylko na najpotrzebniejsze rzeczy typu portfel, klucze, telefon, dwie pieluchy i tetra (organizer odpada, bo np. do lekarza potrzebuję ją zabrać ze sobą do środka, a wózek musi zostać). Na pewno macie większe doświadczenie, znacie jakieś firmy, których ja znam, co polecacie? smile Dodam, że w najbliższym czasie planuję uszyć kolorową wkładkę więc chciałabym, żeby torba była w miarę uniwersalna smile
Obserwuj wątek
    • nightdream Re: BJ Elite- torba 12.03.15, 00:32
      Ja szukałam do mojego baby joggera niewielkiej torby i w sumie nic nie znalazłam co by mi pasowało, więc zamówiłam u pani Heleny torbę razem z materacykiem. Przyjdzie w przyszłym tygodniu pewnie, wtedy będę wiedziała czy się sprawdzismile uszyta na wymiar, na suwak, z kieszonkami w środku smile
      Brałam też pod uwagę babymel ale teraz nigdzie nie jest dostępny, poza tym wydaje mi się za duży.
    • anmaszy Re: BJ Elite- torba 12.03.15, 03:44
      A babymel..? To moim zdaniem taka opcja pośrednia pomiędzy typowym organizerem a torba, ma rączki do trzymania
    • koala0405 Re: BJ Elite- torba 12.03.15, 07:27
      najbardziej uniwersalna i nieduża jest torba JU JU BE BE:
      pokazywarka.pl/n8o1t2/
      Coś jak trochę większy organizer.
    • kina82 Re: BJ Elite- torba 12.03.15, 12:02
      Ja do takich celow mialam skip hop pluma, fajnie pasuje do beżu we wnetrzu budki a wzoro zdaniem unisex. Fajne sa tez organizery z pinkieshopu.
      • alomada Re: BJ Elite- torba 12.03.15, 12:06
        My do elite mamy babymela organizer a do lekarza pakujemy sie w plocienna czy bawelniana....i przed wejsciem do gabinetu zabieram klucze portfel i tel w ta torbesmile
    • thea19 Re: BJ Elite- torba 13.03.15, 11:53
      ja mam srednia pinkie stripes, skip hop duo (nie uzywalam) oraz organizer skip hop. pinkie ma tez sporawe organizery zamykane - robi sie z tego mala torba
    • magma0806 Re: BJ Elite- torba 13.03.15, 16:42
      dzięki dziewczyny, na pewno coś wybiorę smile a mam jeszcze pytanie o wkładkę do elita, macie jakieś zdjęcia jak wasze wyglądają (jaki ksztalt, czy zachodzą na podnóżek?)? a może macie wymiary do jej uszycia? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka