Dodaj do ulubionych

Bee czy bee plus ?

18.03.15, 10:22
No dobra wpadłam po uszy ,co kupie coś nowego to już kolejny model mnie kusi sad
Teraz padło na Bugaboo bee , chce kupić używkę ale nie mogę się zdecydować czy kupić zwykłe bee czy bee plus?
Mała ma 10 mieś i 9,5kg i oczywiście ma to być wózek dodatkowy Cama kocham nad życie wink
Pomożecie smile
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Bee czy bee plus ? 18.03.15, 19:16
      Jeśli masz kase na dołozenie do plusa to zdecydowanie plus. smile
      • ka-puha Re: Bee czy bee plus ? 18.03.15, 19:25
        Zdecydowanie plusa smile Jestem na bieżąco, ponieważ sama zastanawiałam się nad bee, bee plus czy bee 3 smile Wybrałam ten ostatni smile Ale jeśli miałabym wybierać pomiędzy pozostałymi dwoma, to na pewno byłoby to bee plus. Ma już pewne udogodnienia, których nie ma bee.
        • ka-puha Re: Bee czy bee plus ? 18.03.15, 19:28
          p.s. Ja tez kocham cama 3 nad życie, ale właśnie go sprzedałam w dobre ręce wink Niestety mój synek przestał go lubić, odkąd jego wzrost zbliżył się do granicy 90 cm (ma półtora roku) i zahacza głową o złożoną budkę. Zwyczajnie go denerwowała... więc musiałam się rozstać z miłością... sad
        • wodadobra Re: Bee czy bee plus ? 18.03.15, 19:43
          To jakie są te udogodnienia? Też się zastanawiam nad bee i kusi mnie po taniości zwykłe bee. Ale może macie rację i nie ma co sobie gitary zawracać zwykłymi staruchami?
          • martuska1982 Re: Bee czy bee plus ? 18.03.15, 21:01
            Wysuwany podnóżek, znaczy głębokośc siedzenia można powiększyć wysuwając je do przodu, a drugie udogodnienie to wysuwane w górę oparcie, czyli przy większym dziecku można je wysunąc i budka będzie troche wyżej.
            • szamiran81 Re: Bee czy bee plus ? 18.03.15, 21:22
              Bee plus jest super. Nawet spora czterolatka miała gdzie głowę oprzeć. Do Bee3 sie przekonuje. Nie do końca mi pasują te pasysmile za to powiększana budka jest świetna.
              • koala0405 Re: Bee czy bee plus ? 18.03.15, 21:29
                ja też nie miałam przekonania do bee3 po testach więc kupiłam bee plus i powiększaną budkę bo pasuje
                • izi-76 Re: Bee czy bee plus ? 18.03.15, 21:42
                  W zwykłym bee z tego co pamiętam siedzisko jest bardziej zabudowane i buda większa , więc wydawało mi się bardziej komfortowe dla takiego malucha . Jak to wygląda w rzeczywistości - duża ta różnica?
                  • ka-puha Re: Bee czy bee plus ? 18.03.15, 22:18
                    Powiększona buda znacznie zasłoni Ci dziecko. W bee plusie chyba jeszcze powiększono już kosz na zakupy. Czy się mylę i zrobiono to w 3? Ja też się troszkę obawiam o te pasy w bee3. Mam nadzieję, że jednak będzie w porządku. Ale jeśli się nie polubimy, to po prostu go sprzedam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka