Dodaj do ulubionych

britax go next/ brio

24.11.15, 23:16
No i mam go. Przyjechał do mnie dzisiaj. Jest super! To, co do tej pory przeczytałam o brio go (amortyzacja, kosz,wielkość gondoli, podbijanie) nie dalo mi wyorażenia tak do końca jak na prawdę ten wózek jest fajny. Dla mojego 2,5 miesięcznego synka to wypas. Gondolę można tak "zabudować", że na zimę sprawdzi się mam nadzieję jak nic. a co mnie cieszy najbardziej, że wielkośc tej gondoli mnie powaliła i mam nadzieję uzywać jej do czasu aż mały nie zacznie siadać przytomnie smile wózek wydaje mi się ogromny, a do tego jest lekki. Popmpowane koła na pewno dodają mu wagi w porównaniu z brio go.
Spacerówka mega lekka, jak na tą konstrukcję. obawiałam się wielkości siedziska spacerowego, ale wpakował się do wózka mój starszak który aktualnie ma 110 cm i wcale nie wypychał głową budki tak bardzo jak się spodziewałam. narazie mam w głowie same ochy i achy...pierwszy spacer za nami. Przyjemnie się go prowadzi, małego fajnie buja... z tego wszystkiego aż zmarzłamsmile
Obserwuj wątek
    • efjana Re: britax go next/ brio 24.11.15, 23:18
      zdjęcia zdjęcia prosimy big_grin !!
      • rokaj1015 Re: britax go next/ brio 25.11.15, 18:52
        https://vlep.pl/ybw0eg.jpg

https://vlep.pl/h3gna7.jpg

https://vlep.pl/6ifvng.jpg

hej, no to się chwalę. co prawda wklejam tylko gondolę, bo spacerówka czeka na swoja kolej w kartonie. Ochów i achów ciąg dalszy, nic na razie w tym wózku mi nie przeszkadzasmile
        • gleana Re: britax go next/ brio 25.11.15, 20:47
          Gondola na zimę stulecia jak znalazł smile Super wygląda, a tak z ciekawości jak się trzyma i prowadzi tą rączkę, bo ona ma taki dziwny kształt i się zastanawiam czy to wygodnie.
          • martuska1982 Re: britax go next/ brio 25.11.15, 21:14
            zajebiscie wygodne, tylko problem z mufką jest. Znaczy ja mam. Trzymam ręce na tych skośnych fragmentach, prowadzi się bosko, ale żadna mufka nie ogarnie, trzeba by rękawice, a ja kuźwa sprzedałam takie zajebiszcze. sad
          • rokaj1015 Re: britax go next/ brio 25.11.15, 22:18
            Tak jak pisze martuska może być kłopot z mufka😊miałabym ja wtedy pod zębami😊 tez trzymam rączkę z boku ale ogólnie jest bardzo wygodna. Trzeba się przyzwyczaić. W sumie to nie wiem dlaczego taka jest ta rączka, co ta konstrukcja wnosi? Ale na pewno nie przeszkadza.
            • martuska1982 Re: britax go next/ brio 25.11.15, 22:59
              naturalniejsze jest ułozenie dłoni nieco po skosie niż całkiem poziomo. Mnie z brio jest wygodniej niż z tradycyjną prostą rączką.
              • martuska1982 Re: britax go next/ brio 25.11.15, 23:00
                w sumie w maclarenach jest tak samo smile
    • martuska1982 Re: britax go next/ brio 25.11.15, 01:06
      Najzajebistrzy wózek jaki miałam. Oczywiście znam opinie, ze niektórym wcale aż tak nie podszedł, ale dla mnie jest boski. No i na zywo dopiero okazuje się jaki prosty, ale dopracowany, a kosz gondolę, jej przykrycie amortyzację, a także banalnie prosty ale idealny hamulec łatwy w użytkowaniu, to wszystko docenia się podczas spacerów. Mój wprawdzie sfatygowany staruszek, ale siedzisko juz zostało zreanimowane, kupiony za grosze, posłuży mi tak długo jak sie da. Chyba nie bede umiała go sprzedac. smile
      Pewnie zorganizuje gdzies jakis konkurs kreatywny i oddam go jako nagrode tongue_out
    • betty1234 Re: britax go next/ brio 26.11.15, 00:02
      Super ten next smile Pozytywnie zazdroszczę i modelu i koloru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka