Dodaj do ulubionych

BJ CM GT - pytanie

22.02.16, 14:07
W końcu dojechał do mnie mój wymarzony wózek. Zdziwiłam się jak szybko mąż się na niego zgodził.
W zestawie miałam pałąk. Zamontowałam wszytko jak należy i tu pytanie. Za równo pałąk jak i budka po jednej stronie słabo się trzymają, wystarczy lekko pchnąć i wychodzą z tego "zaczepu". Z drugiej jest ok. Czy to wada mechanizmu? czy ja coś źle robię?
Obserwuj wątek
    • kejka85 Re: BJ CM GT - pytanie 22.02.16, 14:12
      Jak wkładasz musi zrobić klik. Potrzeba sily mi tez za pierwszym razem z jednaj strony wyskakiwało.
      • jakel35 Re: BJ CM GT - pytanie 22.02.16, 14:31
        Faktycznie. Teraz się przyjrzałam z jednej i drugiej strony. Muszę jednak poczekać na męża, bo coś siły nie mam żeby to dopchnąć.
        • katrinka82 Re: BJ CM GT - pytanie 22.02.16, 14:45
          Ja dzisiaj też odebrałam naszego GT. Tak, troszkę trzeba siły, mąż mi to mocował.
          • kina82 Re: BJ CM GT - pytanie 25.02.16, 18:39
            Siły nie trzeba tylko trzeba odchylic te czarne gumki bo czesto dostaja sie pomiedzu ten kwadrat z bolcem a ramę i wtedy nie kliknie. No i pałąk trzeba dopasowac stronami prawa lewa.
            • jakel35 Re: BJ CM GT - pytanie 26.02.16, 21:51
              Ja dobrze dopasowałam smile pomógł odwrotny montaż, tzn najpierw prawa strona a potem lewa i weszło bez problemu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka