23.03.16, 13:34
Ktos sie skusił ?smile co myślicie ? Bardzo podoba mi się (wizualnie ) wersja kolorowa ale nie ma jeszcze nigdzie recenzji.
Obserwuj wątek
    • cuqiereq Re: kees 2go 23.03.16, 15:37
      Niestety nie widziałam go na żywo ale moim zdaniem jest wart rozważenia. Cenowo bardziej korzystny niż yoyo a yoyo miałam i jakością wykonania nie powala... ponoć jest też bardzo awaryjny i jest na niego dużo reklamacji (na yoyo). Jest na gwarancji 2 lata zatem ja bym brała i się zobaczy jak wypada w praktyce. Może za pół roku go kupię jako taki awaryny samochodowy w razie Wwink
      • uszatekk Re: kees 2go 23.03.16, 15:55
        Nowa wersja yoyo jest zdecydowanie za droga niestety. Za 1700 z kawałkiem najtaniej. Może tez się skusze smile ale póki co czekam na choć jedna recenzje smile
        • cuqiereq Re: kees 2go 23.03.16, 16:00
          Paulina z domowej.tv była na targach i widziała go. Ma zrobić jakiś opis czy recenzję. Ale była miło zaskoczona więc myślę że nie jest tragiczny. Za yoyo nie dałabym nigdy 1700 - nie jest tego wart zdecydowanie nawet do samolotu...
          • uszatekk Re: kees 2go 24.03.16, 08:32
            Widziałam właśnie i czekam na tą recenzję wink wcześniejsze wersje yoyo były za ok 1400 najtaniej, a aktualna cena już zupełnie powalająca wink
            smile
            Dobrze wiedzieć od osoby, która miała yoyo, że wózek nie jest warty tych pieniędzy
            • cuqiereq Re: kees 2go 09.04.16, 13:59
              Miał ktoś lub ma kees 2go?? Jak się sprawuje? Terkocze?
              • uszatekk Re: kees 2go 09.04.16, 17:53
                Na blogu domowej jest kilka komentarzy w poście o targach ze ktos kupił.spróbuj napisać
                Ja rozważam .w jednym sklepie jest za 721 z wysyłką
                • uszatekk Re: kees 2go 09.04.16, 17:54
                  Tylko ze długość oparcia to 44. Cm maleńko sad
                  • cuqiereq Re: kees 2go 09.04.16, 18:18
                    Niby tak.. ale to podwieźdupka tylko więc starszak nie musi mieć oparcia na 50 cm wink
    • acora Re: kees 2go 09.04.16, 18:31
      Macałam go dzis w biegu. Sklada się bardzo łatwo jedna ręką, stoi po złożeniu, budka majtkowa, jak w Recaro, TBar dość denerwujący - trzeba złożyć przed złożeniem wózka, budka chyba cicha była. I w zasadzie jedynie to sprawdziłam. W czwartek będę ponownie w sklepie, domacam bardziej.
      • cuqiereq Re: kees 2go 09.04.16, 18:51
        Domacaj proszę w szczególności kółka czy terkoczą czy ma amortyzację i czy nie jest rozchwiany?? wink dzięki!
        • acora Re: kees 2go 09.04.16, 20:05
          Mysle ze nie pozwolą mi wyjść na dwór z nim smile A na super gładkiej powierzchni nie będzie terkotal sad
          • cuqiereq Re: kees 2go 09.04.16, 20:23
            Wiem, ale wprawne oko wózkomaniaczki oceni z jakiego tworzywa jest wykonane.. wink)
      • uszatekk Re: kees 2go 09.04.16, 20:51
        A stelaż jest taki jakby proszkowo malowany ?cos jak w easylifie?

Tez mam ochotę na tego keesa smile
        • acora Re: kees 2go 10.04.16, 07:12
          Pojecia nie mam. Sprawdzę big_grin Jak cos jeszcze trzeba to piszcie. smile
          • uszatekk Re: kees 2go 10.04.16, 09:07
            Czy można nosić jak torebkę jak yoyo? Chyba nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka