Dodaj do ulubionych

Spacerówka

06.02.18, 09:03
Szukam spacerówki. Obecnie mamy joie litetrax 4air ale jest to jak dla mnie porażka. Szukam czegoś co zajmie mało miejsca po złożeniu w aucie, fajnie sie prowadzi i sprawdzi sie w każdym terenie. Głównie bedzie używana w mieście wiec musi dawać sobie rade z krawężnikami. Pasażerka ma 14 miesięcy i ok 13 kg jeśli ma to znaczenie 😂

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maja1406 Re: Spacerówka 06.02.18, 10:54
      A czemu Joie się nie sprawdził?
      • claudia-de Re: Spacerówka 06.02.18, 10:55
        Cieżko sie prowadzi z krawężnikami zupełnie sobie nie radzi trzęsie sie trzeszczy 😪😪
        • maja1406 Re: Spacerówka 07.02.18, 13:48
          To może valco snap sport albo baby jogger GT. Oba miejskie z zacięciem lekko sportowym, czyli z nierównym terenem też sobie poradzą.
        • kuzkov Re: Spacerówka 07.02.18, 18:48
          Miałam Joie Litetrax 4 Air i też go nie lubiłam. Najbardziej denerwowały mnie kółka wpadające w wibracje. Zmieniłam go na BJCM GT, który szczerze polubiłam. Jedyna wada w GT, to brak regulowanego podnóżka. Miesiąc temu sprzedałam GT, bo trafił się kupiec, ale szybko pożałowałam i teraz rozglądałam się za kolejnym GT smile
          • maja1406 Re: Spacerówka 07.02.18, 18:52
            Ja do GT trzy razy wracałam wink coś w nim jest smile
        • kubek290713 Re: Spacerówka 07.02.18, 22:38
          a konserwujesz go? smarujesz? czyścisz koła?
          • kuzkov Re: Spacerówka 08.02.18, 10:58
            Przednie koła w Litetrax drgały już od pierwszego spaceru, tak więc to nie jest wina niewłaściwego użytkowania. Zresztą przypominam sobie, że gdy zastanawiałam się nad jego kupnem, w komentarzach u Pauliny na domowa.tv kilka osób już o tym pisało, ale doszłam do wniosku, że ludzie na pewno przesadzają. Tak nie lubiłam tego wózka, że wzięłam go na ledwie 3 spacery i z ulgą sprzedałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka