mjaskolska
16.03.08, 00:46
Panie Pawle - POMOCY
Czy jest mozliwość, żeby ktoś pokazał nam w realu, jak się układa dziecko w takiej chuście? Powiem szczerze, że i ja i mąż oglądaliśmy zarówno żdjęcia jak i filmiki, gdzie pokazane jest jak wkładać dziecko do tej chusty, ale chyba jesteśmy coś niegramotni, bo za każdym razem wydaje nam się, że naszej córeczce jest mega niewygodnie w niej. A na tych filmikach nie jest pokazane jak wygląda dziecko "od środka".
Dlatego moje pytanie - czy istnieje możliwość "nauki" wkładania dziecka do takiej chusty? Może zgłosilibyśmy się do Pana? :)
My mieszkamy w Poznaniu, ale bywamy czasem w Warszawie. Bo zapewne przyjmuje Pan w Warszawie.
Ewentualnie - czy moze orientuje się Pan - gdzie w Poznaniu ktoś wiedziałby jak używać tej chusty i "zademonstrowałby" na naszej córeczce.
Przepraszam za to trochę dziwną prośbę - ale pośrednio - za namową w Pańskiej książce - kupiłam tą chustę i chciałabym jej używać. Dodam tylko, że córka ma 4,5 miesiąca i na razie nie siedzi sama. Co prawda trzyma już główkę prosto, ale chyba nie jest jeszcze wskazane, by siedziała w chuście.
Pozdrawiam i mam nadzieję na pomoc w naszej niecodziennej opresji.
Michalina