Dodaj do ulubionych

co zamiast Honey?

23.05.11, 23:00
czy ktoś z Was wie co jest teraz zamiast Honey na Reymonta w pawilonie? Bo jakoś w necie nie mogę nic znaleźć a wiem, że działa bo widziałam kartkę, że organizuja komunie
Obserwuj wątek
    • stooki Re: co zamiast Honey? 24.05.11, 08:52
      Jakieś coś pod nazwą chyba "Struma" ale nie byłem widziałem tylko z zewnątrz. Ale może to być nowe ciekawe miejce do spotkań.
    • rybcia.rybcia Re: co zamiast Honey? 24.05.11, 09:14
      Bardzo żałuje że nie ma już Honey :-( Dobre jedzenie było.
      Teraz jest Struna, jeszcze nie byłam, ale się wybiorę.
      • kempy1 Struna 25.05.11, 08:22
        hmmm, aż nie wiem co napisać....
        wczoraj umówiłyśmy się tam z koleżankami na świętowanie Dnia Matki i..... całe szczęście, że w pobliżu jest Dominium Pizza
        w Strunie, mimo otwartych drzwi nie było nic, pomijam, że stoły nie były w żaden sposób ustawione ale nawet nie spotkałysmy nikogo z obsługi, obeszłysmy lokal dookoła i wyszłysmy :(
        • lukasz.1978 Re: Struna 26.05.11, 09:36
          Może jeszcze szykują lokal i drzwi były otwarte ale nie dla klientów tylko np. dla dostawcy wyposażenia?
          • ginger43 Re: Struna 26.05.11, 11:32
            Nie byłam jeszcze na zwiadach, ale fakt, że ten lokal tu powstał budzi we mnie poważne obawy. Kilka lat wstecz, mieliśmy kilka miesięcy, prawie rok, wyjętych z życia przez imprezy organizowane przez poprzednika Honeywella. Od piątku wieczór do niedzieli rano można było oszaleć od łomotu basów wydobywających się przez okna do patio, gdzie dźwięk się odbijał i leciał do góry. Koszmar! A najśmieszniejsze było to, że stojąc przed lokalem na Reymonta, nie było się do czego przyczepić, cały dźwięk szedł zwielokrotniony do góry. Policja, jak to policja przyjmowali zgłoszenie, albo coś robili, albo nie :( Struna jednoznacznie kojarzy się z muzyką, a wiadomo, że komunie to maj, a później z czegoś trzeba żyć, stąd moje ogromne obawy, że to będzie knajpa na wesela itp.

................................................................
            Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka