Dodaj do ulubionych

Nowa kawiarnia na Chomiczówce

28.05.13, 11:17
Niedawno zauważyłem nowe miejsce na Chomiczówce. Kawiarnia Bakłażan bo o nim mowa zachęciła mnie fajnym wyglądem. Zajrzałem i nie żałuje. Pilem tam bardzo dobrą herbatę oraz jadłem pyszny makaron z łososiem. Naprawdę warto tam zajrzeć. Polecam
Obserwuj wątek
    • mama_ag_a Re: Nowa kawiarnia na Chomiczówce 08.06.13, 17:34
      tez byłam i polecam :) pyszne jedzenie i baaaaaaaaaardzo miła obsługa :)
      • rybcia.rybcia Re: Nowa kawiarnia na Chomiczówce 09.06.13, 09:46
        Ja się wybiorę wkrótce raz jak weszłam odrzuciły mnie ceny ale zrobię jeszcze jedno podejście może okazać się że jedzenie jest pyszne.
        A może jakieś niedzielne obiady zrobicie? typu obiad i deser i jedna cena albo obiad + napój i można sobie wybrać.
    • three-gun-max Re: Nowa kawiarnia na Chomiczówce 17.06.13, 10:47
      Drogo i paskudne żarcie. Nie polecam.
    • muza24 Re: Nowa kawiarnia na Chomiczówce 28.06.13, 11:05
      no ja też się wybrałam, głównie ze względu na "kącik dziecięcy". Wystrój raczej jak w bistro niż w kawiarni, nie wiem od czego to zależy ale czułam totalny brak energii w tym miejscu (snujący się po lokalu właściciel/kelner), obsługa zero uśmiechu. w kąciku dziecięcym chaos jakby przed chwilą wyszła stamtąd grupa przedszkolaków, porozwalane flamastry bez zatyczek (dziecię szybko miało pomazane rączki), walające się ogryzki kredek (dość łatwe do połknięcia przez dziecko).

pomimo deficytu takich miejsc w okolicy znam lepsze propozycje.
    • gooo6 Re: Nowa kawiarnia na Chomiczówce 28.06.13, 11:54
      Byłem tam już kilka razy. Jedzenie i kawy pyszne. Polecam makarony i bakłażana. Atmosfera lużna i miła. Polecam brakowało takiego mijsca na Chomiczówce
      • elizka30 Re: Nowa kawiarnia na Chomiczówce 30.12.13, 18:56
        miejsce nie zachęca zeby do niego wejsc:( do tego ceny wysokie jak na takie miejsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka