dr_scott 16.02.04, 23:13 czesc doktorku! what's up doc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_scott Re: dr scott do dr carlosa 16.02.04, 23:17 artektg napisał: > priv siakiś ;) ? mam pytanie do doktora, wiec zagadalem zaden priv, bo na kanale ogolnym Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: dr scott do dr carlosa 16.02.04, 23:15 Panie kolego,o którego pacjenta chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do dr carlosa 16.02.04, 23:17 forman5 napisał: > Panie kolego,o którego pacjenta chodzi ? o tego co własnie zszedł.... :/ a nie wiem co mu doktor podał Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: dr scott do dr carlosa 16.02.04, 23:19 dr_scott napisał: > forman5 napisał: > > > Panie kolego,o którego pacjenta chodzi ? > > o tego co własnie zszedł.... :/ > a nie wiem co mu doktor podał Chyba nie Tavulon ? > Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: dr scott do dr carlosa 16.02.04, 23:20 forman5 napisał: > dr_scott napisał: > > > forman5 napisał: > > > > > Panie kolego,o którego pacjenta chodzi ? > > > > o tego co własnie zszedł.... :/ > > a nie wiem co mu doktor podał > > > Chyba nie Tavulon Pavulon ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do dr carlosa 16.02.04, 23:22 wlasnie tego sie chce dowiedziec... ale doktorek juz chyba kimono przywdział Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 10:08 dr_scott napisał: > wlasnie tego sie chce dowiedziec... > > ale doktorek juz chyba kimono przywdział ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 10:18 drcarlos napisał: > aa...aale oso chosi?? no! nareszcie!! bo tu juz rozgożała dyskusja bez twojego udzialu. chcialem spytac co podales temu pacjentowi wczoraj? bo zszedł w nocy a nie wiem po czym?? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 10:24 dr_scott napisał: > drcarlos napisał: > > > aa...aale oso chosi?? > > no! nareszcie!! > bo tu juz rozgożała dyskusja bez twojego udzialu. > > chcialem spytac co podales temu pacjentowi wczoraj? > bo zszedł w nocy a nie wiem po czym?? pacjent zle sie poczul i wogole musial juz isc spac bo musial wczesnie wstac... a co to tak az cale forum sie zaciekawilo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 10:27 drcarlos napisał: > pacjent zle sie poczul i wogole musial juz isc spac bo musial wczesnie wstac... > > a co to tak az cale forum sie zaciekawilo ;P najwyrazniej nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji... pacjent moze i poszedl spac... ale juz sie nie obudzil!!! wiec pytam co mu doktor podał za lek? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 10:31 dr_scott napisał: > drcarlos napisał: > > > pacjent zle sie poczul i wogole musial juz isc spac bo musial wczesnie > wstac... > > > > a co to tak az cale forum sie zaciekawilo ;P > > najwyrazniej nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji... > pacjent moze i poszedl spac... ale juz sie nie obudzil!!! > > wiec pytam co mu doktor podał za lek? spokojnie doktorku, pacjet sie obudzil i nic mu nie dolega ;) a lek to sie narkoza nazywa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 10:33 drcarlos napisał: > dr_scott napisał: > > > drcarlos napisał: > > > > > pacjent zle sie poczul i wogole musial juz isc spac bo musial wczesni > e > > wstac... > > > > > > a co to tak az cale forum sie zaciekawilo ;P > > > > najwyrazniej nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji... > > pacjent moze i poszedl spac... ale juz sie nie obudzil!!! > > > > wiec pytam co mu doktor podał za lek? > > spokojnie doktorku, pacjet sie obudzil i nic mu nie dolega ;) a lek to sie > narkoza nazywa ;P jak sie obudzil jak sie nie obudzil!! sam wlasno recznie stwierdzilem zgon pacjeta!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 17:30 dr_scott napisał: > drcarlos napisał: > > > dr_scott napisał: > > > > > drcarlos napisał: > > > > > > > pacjent zle sie poczul i wogole musial juz isc spac bo musial wc > zesni > > e > > > wstac... > > > > > > > > a co to tak az cale forum sie zaciekawilo ;P > > > > > > najwyrazniej nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji... > > > pacjent moze i poszedl spac... ale juz sie nie obudzil!!! > > > > > > wiec pytam co mu doktor podał za lek? > > > > spokojnie doktorku, pacjet sie obudzil i nic mu nie dolega ;) a lek to sie > > > narkoza nazywa ;P > > jak sie obudzil jak sie nie obudzil!! > sam wlasno recznie stwierdzilem zgon pacjeta!! hmmmm.... to chyba nie tego pacjenta badales! nie tan oddzial! :P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 19:50 drcarlos napisał: > > hmmmm.... to chyba nie tego pacjenta badales! nie tan oddzial! :P no to ja nie wiem tego. w papierach widnieje twój podpis! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 20:06 dr_scott napisał: > drcarlos napisał: > > > > hmmmm.... to chyba nie tego pacjenta badales! nie tan oddzial! :P > > no to ja nie wiem tego. w papierach widnieje twój podpis! ja tam sie pod niczym niepodpisywalem.... dzisiaj mialem bardzo wazna operacje i nie mialem czasu niczego podpisywac. pewnie ktos sie podszył pode mnie, pewnie gorol7 bo dzisiaj zas ataku wscieklizny dostal i uciekl z niskich domkow.... widocznie loggic go nie przywiazla dokladnie do lozka.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 20:23 widnieje twój wyraźny podpis. wczoraj zajmowałeś sie pacjentem. to był normalny przypadek. a w nocy zszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erskine Re: dr scott do dr carlosa IP: *.protonet.pl 17.02.04, 21:02 no co wy tak..... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 22:21 ale pacjent zyje! bylem dzisiaj na obchodzi to sie z nim widzialem! dzisiaj znow idzie wczesniej spac i znowu mu narkoze podam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do dr carlosa 17.02.04, 22:27 drcarlos napisał: > ale pacjent zyje! bylem dzisiaj na obchodzi to sie z nim widzialem! dzisiaj > znow idzie wczesniej spac i znowu mu narkoze podam ;) hmmmmmm. ale jednemu stwierdzilem zgon i od razu poszedl do plastikowego worka.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re:do dr scotta 05.05.04, 22:01 dr_scott napisał: > czesc doktorku! > what's up doc? Wracając do znanej nam sprawy zajrzyj i szukaj Fiat 132--poj 2,0l cena 60 zł. Można wysłać emaila i zapytać o stan i grubość tarczy. Tydzień idzie przesyłka,mnie przysłali część ale z Bochnii. Pomyśleć o tym można ? www.czesci.ambit.pl/ > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re:do dr scotta 06.05.04, 08:38 forman5 napisał: > dr_scott napisał: > > > czesc doktorku! > > what's up doc? > > Wracając do znanej nam sprawy zajrzyj i szukaj Fiat 132--poj 2,0l cena 60 zł. > Można wysłać emaila i zapytać o stan i grubość tarczy. > Tydzień idzie przesyłka,mnie przysłali część ale z Bochnii. > Pomyśleć o tym można ? > > www.czesci.ambit.pl/ > > wysłałem im maila, jak również dwa inne z zapytaniami o tarcze do F131. dziś bede wiedział czy dostępne jest cos nowego w rozsądnej cenie. dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forman5 Re:do dr scotta IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 06.05.04, 08:58 Dziś będe w Piekarach to zajrzę do Inter-Carsu i zapytam.Tam mam zniżkę jak równiez w sklepie na Opolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re:do dr scotta 06.05.04, 14:52 Gość portalu: forman5 napisał(a): > Dziś będe w Piekarach to zajrzę do Inter-Carsu i zapytam.Tam mam zniżkę jak > równiez w sklepie na Opolskiej. dostalem odpowiedz z tamtego namiaru co dales. maja tarcze w dobrym stanie. wyslalem ponownie zapytanie o konkrety, bo "dobry stan" to niewiele mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re:do dr scotta 06.05.04, 17:34 W Carsie renomowanej firmy tarcza jest od ręki za ....300 zł.W moim wiejskim sklepie jutro dowiem się o cenie tarczy i ew.docisku zamiennika. Wracając do tej z firmy wysyłkowej to dobrze by nie była wyeksploatowana nadmiernie. Nawet gdyby środek był dobry tarczy a okładziny trochę zużyte to trzeba by było ją dać nabijać a to znowu czas i dodatkowy koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re:do dr scotta 06.05.04, 22:28 forman5 napisał: > W Carsie renomowanej firmy tarcza jest od ręki za ....300 zł.W moim wiejskim > sklepie jutro dowiem się o cenie tarczy i ew.docisku zamiennika. > Wracając do tej z firmy wysyłkowej to dobrze by nie była wyeksploatowana > nadmiernie. > Nawet gdyby środek był dobry tarczy a okładziny trochę zużyte to trzeba by było > > ją dać nabijać a to znowu czas i dodatkowy koszt. jesli nic nie znajdziemy to sie zalozy tarcze i docisk z poldziasa, a zamach z mirafiorki 1,6. to wszystko mam, wiec nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: V .Vormann do dr carlosa 08.05.04, 18:00 Trzymaj rękę na pulsie po egzaminach w znanej sprawie ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: V .Vormann do dr carlosa 08.05.04, 20:41 forman5 napisał: > Trzymaj rękę na pulsie po egzaminach w znanej sprawie ! ma sie rozumieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: V .Vormann do dr carlosa 08.05.04, 20:42 a jo żech Ci jeszcze płytki nie przyniosl.... zech wtedy zapomnioł... :( a potem wto inny zapomnioł ją do Ciebie przywieźć... no ale... co sie odwlecze to nie uciecze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: V .Vormann do dr carlosa 08.05.04, 22:23 drcarlos napisał: > a jo żech Ci jeszcze płytki nie przyniosl.... > zech wtedy zapomnioł... :( > a potem wto inny zapomnioł ją do Ciebie przywieźć... no ale... > co sie odwlecze to nie uciecze ;) Tera mosz ine sprawy na gowie,przyniś jak bydziesz jom mioł.Oddom Ci pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: V .Vormann do dr carlosa 08.05.04, 22:33 forman5 napisał: > Tera mosz ine sprawy na gowie,przyniś jak bydziesz jom mioł.Oddom Ci pusto. to nie je RW, to juz mosz nagrane dla cie. powiedz mi ino czy bydziesz jutro na spotkaniu forumowiczow w TACO?! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: V .Vormann do dr carlosa 09.05.04, 07:04 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > Tera mosz ine sprawy na gowie,przyniś jak bydziesz jom mioł.Oddom Ci pusto > . > > to nie je RW, to juz mosz nagrane dla cie. > powiedz mi ino czy bydziesz jutro na spotkaniu forumowiczow w TACO?! Dyć nic niy wiym ? Niy czytom wszystkich postów dokładnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: V .Vormann do dr carlosa 09.05.04, 10:46 forman5 napisał: > Dyć nic niy wiym ? > Niy czytom wszystkich postów dokładnie ! to poczytej; "moja wina czy zasługa" dzisiej w TACO uo 18siemnostej!! ino być!! bo jak cie nie bydzie to plytke dostanie wto inny a Tobie zrobia jeszcze jedną :) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: V .Vormann do dr carlosa 09.05.04, 13:41 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > Dyć nic niy wiym ? > > Niy czytom wszystkich postów dokładnie ! > > to poczytej; "moja wina czy zasługa" Akurat dzis mam wyjazd na cmentarz do Rudy w rocznicę !Nie wiem czy zdążę! > dzisiej w TACO uo 18siemnostej!! ino być!! bo jak cie nie bydzie to plytke > dostanie wto inny a Tobie zrobia jeszcze jedną :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: V .Vormann do dr carlosa 10.05.04, 17:57 płytka mom w doma, poczeko na inna okazja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: V .Vormann do dr carlosa 11.05.04, 17:16 Niy widza problymu.Żodyn z nos niy umiyro ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: V .Vormann do dr carlosa 12.05.04, 20:06 chyba zarozki zajmna sie przegrywaniem płytki dlo Iwusi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: V .Vormann do dr carlosa IP: *.i / *.i-bud.pl 12.05.04, 20:43 jeeee carlosku byda rada :D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: V .Vormann do dr carlosa 13.05.04, 10:51 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > jeeee carlosku byda rada :D juzech Ci nagroł ;) ale nikaj nie umia znolyź takiygo gryfnygo szrajbera..... bo bych Ci jom podpisoł gryfniście ;) ale chyba pojechoł w trase ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dr scott do dr carlosa 19.05.04, 15:06 ostatnio zwiedzałem sobie Nakło na kole.... ;) fajnie tam nawet :) jak sie odjedzie od szosy, to jest fajnie, nie slychac tego larma z tirów.... drzewka zielone... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: dr scott do dr carlosa 19.05.04, 15:44 drcarlos napisał: > ostatnio zwiedzałem sobie Nakło na kole.... ;) > fajnie tam nawet :) jak sie odjedzie od szosy, to jest fajnie, nie slychac tego > > larma z tirów.... drzewka zielone... ;) Od wiaduktu na obwodnicy można do Nakła wzdluż torów,albo w prawo do Bobrownik.Znam te trasy Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: dr scott do dr carlosa 19.07.04, 23:42 przez działki w Lasowicach też idzie wtedy wyjeżdża sie przy kościele w Nakle ja tą trasę pokonuję codziennie :D piyyyyykne widoki pola lasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dr scott do dr carlosa 19.07.04, 23:49 musza ino tam kiedyś wyskoczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: dr scott do dr carlosa IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:13 ino dej pozór bo tam som dziurska paskudne aaa i juz 2 razy mie tam gonioł taki "big" pies :( Odpowiedz Link Zgłoś