Dodaj do ulubionych

Szkoła jazdy ,którą polecacie?

26.03.10, 15:01
W naszym mieście jest dosyć duży wybór, więc tym trudniej znaleźć
tę właściwą.Którą szkołę polecacie i dlaczego? Chciałabym wybrać
dobrze (liczy się profesjonalizm instruktorów).
Obserwuj wątek
    • kasandra852 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 26.03.10, 20:54
      Ja polecam szkołę nauki jazdy TOKA. Zdałam za pierwszym razem ;)
      • anonimtg Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 26.03.10, 21:08
        Również TOKA, również za pierwszym razem..
        Polecam wyłącznie godziny z starszym Panem byłym wojskowym jak dobrze pamiętam,
        bo imienia to juz nie pamiętam, ..okulary miał ;) reszty nie znam bo sie chyba i
        tak zmienili..
        • miastotg Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 26.03.10, 22:42
          Odradzam XXL. Jadą na ilość nie na jakość. Zapisałem się rok temu w maju na
          Kat.A i przez dużą liczbę kursantów a małą liczbę instruktorów udał mi się
          wcisnąć w grafiku zaledwie na 8 jazd. Pięć lat temu B robiłem w LOK. Uczyłem się
          u Pana Rakowieckiego. Krzyki ,wrzaski i dużo stresu.
          • 0-ewka Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 27.03.10, 08:51
            Oczywiście TOKA. Pan Zenon jest bardzo dobrym nauczycielem. Ja tez u
            niego zdałam za 1 razem. On nie tylko uczy jak dobrze jezdzic, ale tez
            jak zdac egzamin ( to nie zawsze znaczy to samo)
            • baska18 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 27.03.10, 18:43
              ja chodzilam od wrzesnia 2009 r. po raz pierwszy do XXL'a i musze przyznac ze
              zdalam za 1 razem, wiec nie ma tak zle. Zalezy na kogo sie trafi. Polecam pania
              Grazyne i Eweline, bardzo konkretne babki, mowia wprost co ktos zle robi i
              potrafia zryczec, ale efekty sa imponujace :) takaze polecam :)
              • kalya.04 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 30.03.10, 09:45
                Bardzo dziękuję wszystkim za odzew.Może ktoś jeszcze się dołączy do
                rozmowy na ten temat?
                • trojanka87 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 31.03.10, 23:45
                  A słyszał ktoś coś na temat Babskiej szkoły jazdy ? Tej na Krakowskiej.
                  Robił tam ktoś kurs ?
                  Tak się zastanawiam czy czasem się tam nie wybrać, bo też chcę zrobić
                  prawko. Ma ktoś jakieś info na temat tej szkoły ?

• anka.555 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 01.04.10, 12:30
            też nie polecam XXL... Strasznie długo trzeba czekać na jakieś
            jazdy... do tego teorii jest 15 h zamiast 30 h., a potem mają
            pretensje, że się wszystkiego nie wie, ale przecież mieli nauczyć, a
            nie puścic parę starych filmów ;/ a na łuk jeżdzą bardzo nie
            chętnie... jazdy zaczynają się np. o 13 05-10 a kończą o 13 50, więc
            godzina to to nie jest.... czasem jest się też prywatnym kierowcą,
            trzeba zawiezc pod blok czy jechac wymienic oponę w czasie jazd...
            • tony_84 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 01.04.10, 16:49
              anka.555 napisała:

> czasem jest się też prywatnym kierowcą,
              > trzeba zawiezc pod blok czy jechac wymienic oponę w czasie jazd...

tak, to niestety prawda jest. ja raz mialem jazdy w niedziele rano.
              podjechalismy z instruktorem pod jego blok, po czym on, jak gdyby nigdy nic,
              wyskoczyl na sniadanie i kawe... jak dla mnie to juz przesada.

i prawdą jest, ze godzina jazdy nie trwa 60 minut. zazwyczaj instruktor sie
              spoznia, a jazda konczy przed czasem. no i dochodza jeszcze przerwy w trakcie
              jazdy (kebab, papierosy itp.)
              • jeams Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 17.04.10, 12:36
                Własnie tez zastanawiam sie nad szkola jazdy ktora wybrac, mysle nad Toak, tylko chcialem pozanc jeszce wasze opinie na temat Jolki I Loku
                • mizdek22 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 17.04.10, 14:20
                  Ja miałem kurs w toka i nie polecam szkoły, właściciel ma wszystkich w dupie
                  najważniejsze żeby mu wpłacić pieniądze za kurs. Z tego co wiem to w Tarnowskich
                  Górach najlepsza jest nauka u szwagrów, ale polecam także szkołe driver w
                  bytomiu tam mnie do porządku przygotowali do egzaminu, bo w toce to raczej
                  ciężko zdać, a ten pan zenon z toki to jak tak super przygotowuje do egzaminu to
                  dziwne, że jeszcze jego córka nie zdała prawka bo poprostu oblewała
                  • anonimtg Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 17.04.10, 14:50
                    Toca/ Na mnie wystarczyło abym zdał za pierwszym razem, jeśli jesteś za ambitny
                    to nawet dwóch Zenonów by Cie niczego nie nauczyło ;)

Julka/ Nie wiem jacy instruktorzy ale zadziwiają mnie samochody na jakich sie
                    tam uczy, np Renault Megane Scenic (minivan)
                    • naukajazdy77 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 16.10.14, 13:36
                      Zapraszam do siebie, do szkoły nauki jazdy Expert w Tarnowskich Górach, przy ulicy Jana Styczyńskiego 12Gwarantujemy uczciwość, rzetelność, oraz fachowość wykonanej usługi przy konkurencyjnej cenie kursu
    • jedynka_tg Jedynka 16.01.15, 10:30
      Polecam Jedynkę, tak to moje firma. Po raz kolejny jesteśmy najlepsi w powiecie tarnogórskim pod względem zdawalności. Numero uno w rankingu 2015 za rok 2014 :). To świadczy o wysokiej jakości szkolenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka