kalya.04 26.03.10, 15:01 W naszym mieście jest dosyć duży wybór, więc tym trudniej znaleźć tę właściwą.Którą szkołę polecacie i dlaczego? Chciałabym wybrać dobrze (liczy się profesjonalizm instruktorów). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasandra852 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 26.03.10, 20:54 Ja polecam szkołę nauki jazdy TOKA. Zdałam za pierwszym razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anonimtg Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 26.03.10, 21:08 Również TOKA, również za pierwszym razem.. Polecam wyłącznie godziny z starszym Panem byłym wojskowym jak dobrze pamiętam, bo imienia to juz nie pamiętam, ..okulary miał ;) reszty nie znam bo sie chyba i tak zmienili.. Odpowiedz Link Zgłoś
miastotg Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 26.03.10, 22:42 Odradzam XXL. Jadą na ilość nie na jakość. Zapisałem się rok temu w maju na Kat.A i przez dużą liczbę kursantów a małą liczbę instruktorów udał mi się wcisnąć w grafiku zaledwie na 8 jazd. Pięć lat temu B robiłem w LOK. Uczyłem się u Pana Rakowieckiego. Krzyki ,wrzaski i dużo stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
0-ewka Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 27.03.10, 08:51 Oczywiście TOKA. Pan Zenon jest bardzo dobrym nauczycielem. Ja tez u niego zdałam za 1 razem. On nie tylko uczy jak dobrze jezdzic, ale tez jak zdac egzamin ( to nie zawsze znaczy to samo) Odpowiedz Link Zgłoś
baska18 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 27.03.10, 18:43 ja chodzilam od wrzesnia 2009 r. po raz pierwszy do XXL'a i musze przyznac ze zdalam za 1 razem, wiec nie ma tak zle. Zalezy na kogo sie trafi. Polecam pania Grazyne i Eweline, bardzo konkretne babki, mowia wprost co ktos zle robi i potrafia zryczec, ale efekty sa imponujace :) takaze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalya.04 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 30.03.10, 09:45 Bardzo dziękuję wszystkim za odzew.Może ktoś jeszcze się dołączy do rozmowy na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
trojanka87 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 31.03.10, 23:45 A słyszał ktoś coś na temat Babskiej szkoły jazdy ? Tej na Krakowskiej. Robił tam ktoś kurs ? Tak się zastanawiam czy czasem się tam nie wybrać, bo też chcę zrobić prawko. Ma ktoś jakieś info na temat tej szkoły ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka.555 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 01.04.10, 12:30 też nie polecam XXL... Strasznie długo trzeba czekać na jakieś jazdy... do tego teorii jest 15 h zamiast 30 h., a potem mają pretensje, że się wszystkiego nie wie, ale przecież mieli nauczyć, a nie puścic parę starych filmów ;/ a na łuk jeżdzą bardzo nie chętnie... jazdy zaczynają się np. o 13 05-10 a kończą o 13 50, więc godzina to to nie jest.... czasem jest się też prywatnym kierowcą, trzeba zawiezc pod blok czy jechac wymienic oponę w czasie jazd... Odpowiedz Link Zgłoś
tony_84 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 01.04.10, 16:49 anka.555 napisała: > czasem jest się też prywatnym kierowcą, > trzeba zawiezc pod blok czy jechac wymienic oponę w czasie jazd... tak, to niestety prawda jest. ja raz mialem jazdy w niedziele rano. podjechalismy z instruktorem pod jego blok, po czym on, jak gdyby nigdy nic, wyskoczyl na sniadanie i kawe... jak dla mnie to juz przesada. i prawdą jest, ze godzina jazdy nie trwa 60 minut. zazwyczaj instruktor sie spoznia, a jazda konczy przed czasem. no i dochodza jeszcze przerwy w trakcie jazdy (kebab, papierosy itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
jeams Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 17.04.10, 12:36 Własnie tez zastanawiam sie nad szkola jazdy ktora wybrac, mysle nad Toak, tylko chcialem pozanc jeszce wasze opinie na temat Jolki I Loku Odpowiedz Link Zgłoś
mizdek22 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 17.04.10, 14:20 Ja miałem kurs w toka i nie polecam szkoły, właściciel ma wszystkich w dupie najważniejsze żeby mu wpłacić pieniądze za kurs. Z tego co wiem to w Tarnowskich Górach najlepsza jest nauka u szwagrów, ale polecam także szkołe driver w bytomiu tam mnie do porządku przygotowali do egzaminu, bo w toce to raczej ciężko zdać, a ten pan zenon z toki to jak tak super przygotowuje do egzaminu to dziwne, że jeszcze jego córka nie zdała prawka bo poprostu oblewała Odpowiedz Link Zgłoś
anonimtg Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 17.04.10, 14:50 Toca/ Na mnie wystarczyło abym zdał za pierwszym razem, jeśli jesteś za ambitny to nawet dwóch Zenonów by Cie niczego nie nauczyło ;) Julka/ Nie wiem jacy instruktorzy ale zadziwiają mnie samochody na jakich sie tam uczy, np Renault Megane Scenic (minivan) Odpowiedz Link Zgłoś
naukajazdy77 Re: Szkoła jazdy ,którą polecacie? 16.10.14, 13:36 Zapraszam do siebie, do szkoły nauki jazdy Expert w Tarnowskich Górach, przy ulicy Jana Styczyńskiego 12Gwarantujemy uczciwość, rzetelność, oraz fachowość wykonanej usługi przy konkurencyjnej cenie kursu Odpowiedz Link Zgłoś
jedynka_tg Jedynka 16.01.15, 10:30 Polecam Jedynkę, tak to moje firma. Po raz kolejny jesteśmy najlepsi w powiecie tarnogórskim pod względem zdawalności. Numero uno w rankingu 2015 za rok 2014 :). To świadczy o wysokiej jakości szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś