drcarlos 26.02.04, 20:49 okazuje sie, ze nie tylko instruktorzy moga byc pijani... pewnie ten nauczyl sie to robic, obserojac jak robią to "zawodowcy"! info.onet.pl/876912,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: kurs na prawko 27.02.04, 07:36 Nikt by się nie dowiedział,gdyby nie kolizja.Przykre jest to że instruktor nie zauważył stanu swojego kursanta. P.S Syn mój zrobił niedawno prawko za pierwszym podejściem,co w tych czasach jest czymś nietuzinkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: kurs na prawko 27.02.04, 09:55 forman5 napisał: > Nikt by się nie dowiedział,gdyby nie kolizja.Przykre jest to że instruktor nie > zauważył stanu swojego kursanta. to co? instruktorzy teraz na standardowym wyposazeniu beda mieli alkomat??? taki synek juz do konca zycia nie powinien autem jezdzic!! > P.S Syn mój zrobił niedawno prawko za pierwszym podejściem,co w tych czasach > jest czymś nietuzinkowym. gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: kurs na prawko 04.03.04, 22:05 Kto nie ma niech szybko się zapisze.Będzie drozsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: kurs na prawko 04.03.04, 22:44 forman5 napisał: > Kto nie ma niech szybko się zapisze.Będzie drozsze ! na szczynście jo juz mom to za sobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: za którym razem zdaliście ?? i gdzie ;) ? 05.03.04, 22:43 Gliwice :) za pierwszym razem ! dokładnie 5 lat temu :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos 2 gliwice 05.03.04, 22:47 za piyrwszym ino cufalisci zdajom i ci co jezdzic nie umiom ;P no chyba ze Iwusia ;P bo w to nie watpie ze umi jezdzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: kurs na lewko 05.03.04, 22:48 sam kurs ponad 6stów... do tego egzam 70 i plastik 30 = 100 + oplaty dodatkowe za powtorzenie egzamu... 30zeta chyba... tak cos kolo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: kurs na lewko 05.03.04, 22:53 drcarlos napisał: > sam kurs ponad 6stów... > do tego egzam 70 i plastik 30 = 100 > + oplaty dodatkowe za powtorzenie egzamu... 30zeta > chyba... tak cos kolo tego... ale mi chodzi o kurs na lewko nie na prawko!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: kurs na lewko 05.03.04, 22:54 dr_scott napisał: > ale mi chodzi o kurs na lewko nie na prawko!! aaa... no to zmienia postac rzeczy!! ale na takich to ja sie nie znam... mam prawe nie lewe ;P Odpowiedz Link Zgłoś