anulagadula 22.06.10, 10:21 Czy można gdzies w TG kupic tort dla dziecka cos na kształt bajkowych postaci itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestemoryginalna Re: TORT dla dziecka 22.06.10, 12:29 Na hali kiedyś widziałam tort z lalką barbie, ale to typowo dla dziewczynki a Ty nie określiłaś, jakiej płci jest dziecko. Tort w kształcie fortepianu chyba też na hali widziałam. Co do innych kształtów (możliwości zamówienia itp) to niestety nie orientuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
anulagadula Re: TORT dla dziecka 22.06.10, 12:48 Na Hali, znaczy tam jest jakaś cukiernia ?? Ja wieki tam nie bylam? Mam coreczke :) wiec dziewczynkowe torty jak najbardziej wchodza w gre. Odpowiedz Link Zgłoś
anulagadula Re: TORT dla dziecka 22.06.10, 14:05 berta.1 - kocham Cie ;) Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
berta.1 Re: TORT dla dziecka 22.06.10, 14:41 Łał jakie wyznanie :) cieszę się jak mogłam pomóc pozdrawiam a torcik sama tam zamawiałam nie raz to wiem że są dobre troszke drogie ale warto Odpowiedz Link Zgłoś