lupino1 15.03.04, 10:19 Co mruczycie pod nosem w sytuacjach wyprowadzajacych was z równowagi ? Ja ostatnio rzucam "fucked monster" (ale tak, by nikt nie usłyszał, bo dzieciaki szybko takie rzeczy łapią). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupino1 Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? 15.03.04, 11:24 dr_scott napisał: > madafaka! Yo, yo, madafaka, cała nasza paka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg hehe 15.03.04, 18:27 O żesz w d*pe pier**lona jego mać, qffa ja pierd*le - powiedział marynarz, po czym zaklął szeptem! :D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? 15.03.04, 18:44 not good (czyt. najjgut) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 16:59 To ci sturla, psia ją cholera, w suczą by ją wlań! To z "Szewców" (Witkacy, wiadomo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? 20.03.04, 17:02 Aqua mala - rzekł rybak - Ty kur#o! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? 27.03.04, 08:11 Staram się kontrolować,ale gdy miarka się przebierze to różne i wcale nie ulubione. Napewno nie mam się czym chwalić ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? 27.03.04, 23:19 fa fan kulo... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? 27.03.04, 23:19 drcarlos napisał: > fa fan kulo... ale to nie moje... to włosi tam mowią.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atake Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 10:18 Chuj Ci koło dupy bo na przyjemność trzeba zasłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? IP: *.protonet.pl 28.03.04, 10:37 > Chuj Ci koło dupy bo na przyjemność trzeba zasłużyć Sama "przyjemność" ! ! ! Nawet przy "czytaniu" !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? IP: *.protonet.pl 28.03.04, 10:41 To powyżej odnosi sie do powiedzonka gościa "atake" Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? 28.03.04, 13:33 Gość portalu: nina napisał(a): > To powyżej odnosi sie do powiedzonka gościa "atake" hmmm.... <zniesmaczony> :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atake Re: Jakie macie "ulubione" przekleństwa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 14:04 Było pytanie jest i odpowiedź, a jeśli się komuś nie podobają odpowiedzi to niech nie zadaje głupich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 Z Janusza Zajdla 29.03.04, 07:14 "Odgwol się, dyrba, ful ci do mojego smuka, docencie, bo ci przygwolę takiego kopa w tufę, że fulem gwolniesz o ziemię." To z książki S.F. "Cylinder Van Troffa" mojego ulubionego (poza Lemem) pisarza S.F., Janusza Zajdla. Odpowiedz Link Zgłoś