uszaty222 23.02.11, 19:19 Macie z tym problem ? Zapraszam na mojego bloga :) www.remontynaslasku.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oryginal23 Re: Remonty, hydraulika 23.02.11, 22:09 Nie mam problemu, alois pewnie ma, bo ten człowiek ma z wszystkim problem, największy z samym sobą. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Remonty, hydraulika 23.02.11, 22:16 Umysł aloisa potrzebuje gruntownego remontu. To dopiero wyzwanie. Jak się nie uda to nie przejmuj się. On nie ma nic do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
oggole Re: Remonty, hydraulika 23.02.11, 22:32 Zajmująca "dyskusja". Rycerz smętnego oblicza Don Kichot i jego przydupas Sancho Pansa tylko chabety wam brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Remonty, hydraulika 23.02.11, 22:34 Oraz kilku nowych loginów dla poparcia tez wszelakich. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Psychiatra zaleca 23.02.11, 22:41 Haloon Podstawowy preparat w leczeniu psychoz schizofrenicznych, ostrych i przewlekłych, z bogatymi objawami wytwórczymi, niepokojem, agresywnością. Jest skuteczny w leczeniu stanów maniakalnych, psychoz egzogennych i stanów majaczenia alkoholowego Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Psychiatra zaleca 23.02.11, 22:44 Z tobą naprawdę jest źle. Ile razy jeszcze uciekniesz z Lublińca?! Nie rozumiesz że to dla twego dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Psychiatra zaleca 23.02.11, 22:47 Aloisik może się pochwalić, ze coś w internecie przeczytał. W dodatku cieszy fakt, ze przestał przynudzać o polityce i czasami cytuje swoje orzeczenia lekarskie. Aloisik, mój wierny jak pies druh i(powiem wprost)przyjaciel! 23. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Psychiatra zaleca 23.02.11, 22:49 Nie jeden znaczy stopień już dostał. Za tydzień znów staje przed komisją. Formalność. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Psychiatra zaleca 23.02.11, 22:54 aloisik to ciekawa osobowość, bardzo go lubię i cenię niezmiernie jego przemyślenia, których przykłady można dostrzec w każdym prawie wątku. Zaraz zresztą znowu zabłyśnie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Psychiatra zaleca 23.02.11, 22:54 burmiszczu nie odpowiedziałeś na pytania Czy jeszcze wpadasz do UM jako wielkiej klasy biznesmen a burmistrz sprawnie cię obsłuży? Czy dalej jeździsz WOZEM w przeciwieństwie do świata pracy i robotników najemnych? Czy dalej uważasz, że lud roboczy. który chodzi do kościoła to barany? Kiedy frustracie podejmiesz leczenie tego chorego łba? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Psychiatra zaleca 23.02.11, 22:59 Grzeczny jestem więc odpowiem. 1. Nadal załatwiam sprawy w urzędzie jeżeli jest taka konieczność. 2.Nadal jeżdżę samochodem, ale wielu roboli też ma samochody. 3.Nadal uważam lud roboczy chodzący do kościołów za stado bezmyslnych baranów. 4.Nie narzekam na łeb, mam go na karku. Zapisz sobie aloisiku odpowiedzi bo wiecej nie będę się powtarzał. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Psychiatra zaleca 23.02.11, 23:06 Może masz na karku ale jest uszkodzony, daj sobie powiedzieć:D Byłeś bity w młodości? Miałeś kiedykolwiek przyjaciół? Taaa wiem co napiszesz. Zaburzenia wielkościowe i przyjaciele hahahahahahaha:D Lubisz spamować? trollu? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Psychiatra zaleca 23.02.11, 23:19 Byłem katowany przez dziadka, ojca, matkę i sasiada. Zawsze w piaskownicy nikt się ze mną bawić nie chciał. Zostałem wyrzucony ze szkoły specjalnej. Mam jedno oko i dwie lewe ręce Obgryzam paznkcie u stóp. Piję wodę z octem i czytam komiksy dla dzieci. Mam stale sraczkę koloru zielonego. Nie potrafię być nawet trollem tak wielkim jak aloisik. Przegrałem życie. Teraz mam zamiar zostać admirałem. 23. PS. masz jeszcze pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Psychiatra zaleca 23.02.11, 23:26 Nie masz ? To dobrze. 23. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś