01.03.11, 16:32
Witam, chciałbym poruszyć kolejny wątek gówna w naszym mieście a mianowice kupy od psów.
Moim zdaniem psy powinny same decydować gdzie chcą sr.... Wyjątkiem byłyby chodniki i ulice. Krótko mówiąc psy mogłyby sr... wszędzie tam gdzie jest trawnik, pole, zieleń itp, bez względu na to do kogo taki teren należy. Sam często załatwiam się w ustronnych miejscach (bramy, piwnice itp.)
Obserwuj wątek
    • bulczanka Re: Psie kupy 01.03.11, 18:14
      Nie miałeś pomysłu na wątek.
      • net.kielonek Re: Psie kupy 01.03.11, 19:46
        W mojej piwnicy jeszcze tego gościa nie widziałem.
    • lek.psychiatra Re: Psie kupy 01.03.11, 23:15
      Aby zdiagnozować problem potrzebuje kilku odpowiedzi.
      Czy wypróżnianie w miejscach publicznych następuje u Pana okresowo czy ciągle?
      Czy ma to związek z koprofagią lub koprofilią?
      Czy bawi się pan lalkami lub przebiera w damską bieliznę?
      Czy jako dziecko sypiał pan z mamą lub babcią?
      Czy ma Pan psa i naśladuje Pan jego czynności w szczególności oddawanie stolca w przypadkowych miejscach i podnoszenie nogi podczas oddawania moczu.
      Czy lekarz rodzinny kiedykolwiek zalecał Panu badania psychiatryczne?

• patriota1939 Re: Psie kupy 02.03.11, 07:29
        eNi
      • pilot_inspector Re: Psie kupy 02.03.11, 09:10
        Dziękuję za wywołanie uśmiechu o poranku.
        • ktoswcos Re: Psie kupy 02.03.11, 10:49
          pilot_inspector napisał:

> Dziękuję za wywołanie uśmiechu o poranku.

HA HA HA
          • fast.absmak Re: Psie kupy 02.03.11, 16:42
            Były różne modne hasła
            Margaryna zamiast masła
            Klient zawsze rację ma
            PZU ochrania mienie
            Myj owoce przed jedzeniem
            A co nowe pani zna?
            Nowe w pisie hasło dnia
            Wal na ulicy
            Wal w bramie lub piwnicy
            Jeśli jest jeszcze miejsce w okolicy
            Weź ze sobą psa.
            • net.kielonek Re: Psie kupy 02.03.11, 20:03
              Składam sprzeciw przeciwko waleniu kupsk w piwnicach!
              Stanowczy sprzeciw!!!
              • bulczanka Re: Psie kupy 02.03.11, 20:17
                Patrioto co nas obchodzi gdzie srasz?!
                • hedwin Re: Psie kupy 02.03.11, 20:22
                  patyjot naszkryflej nom kaj dusisz gynsiora i dławisz indora.
                  • patriota1939 Re: Psie kupy 02.03.11, 22:50
                    Wracając do temetu uważam że człowiek powinien mieć prawo legalnie wejść na klatkę i się wysr... jak bardzo musi. Od tego są lokatorzy żeby sprzątać, każdy z nich ma taki obowiązek, chodź nie jest to może przyjemne. Osobiście jeśli mi się zdarzy to zawsze idę pod schody gdzie są piwnice. Jest najbardziej przyjemne miejsce gdzie można się skupić. Dlatego zostawmy psy w spokoju. Niech srają gdzie chcą (oprócz ulic i chodników). Nie po to ludzie płacą podatek od psa (ja nie płacę, sram na to) żeby musieli po nim jeszcze sprzątać. Napiszmy jakąś petycję do prezydenta w sprawie srania. Rzecz ludzka.
                    • lek.psychiatra Re: Psie kupy 02.03.11, 23:11
                      To jest przyznanie się do popełnienia czynu zabronionego.
                      Zgłaszam do prokuratury możliwość popełnienia przestępstwa.
                      Prokuratura może mieć problem bo jeśli Pan zgłosi się do nas wybronimy pana po przeprowadzeniu stosownych badań oczywiście, jednak już dziś po przeanalizowaniu Pańskich wypowiedzi mogę zagwarantować to na dziewięćdziesiąt dziewięć procent.
                      • patriota1939 Re: Psie kupy 02.03.11, 23:33
                        Srać to srałem parę razy, ale czy to takie ważne? Temat jest o sraniu przez psy. Dajmy więcej swobody.
                        • hedwin Re: Psie kupy 03.03.11, 00:11
                          a zamiast papiyru używoł żeś staryj papy
                          • helanber Re: Psie kupy 03.03.11, 18:47
                            Ten Patryjota nie zna sracza on jest przyjezdny z bliskiego nam wschodu, kiedys srol przez zyrdka ,i dupsko wycierol lisciem z rabarbaru, a u siebie na placu miol domek z drewna i w drzwiach bylo wyciete serduszko, a teraz udaje wielkiego Pana ,nadal Dupsko wyciero palcem i smaruje po scianach. Obesrolek jeden ,napewno patryjoto jestes z Wielunia,albo okolicy.
                            • bulczanka Re: Psie kupy 03.03.11, 20:40
                              On jest z Zadupia.
                              c.wrzuta.pl/wi9748/989184a4000eebb947de7753/0/zadupie
                              • patriota1939 Re: Psie kupy 03.03.11, 21:32
                                Przynajmniej połowa osób z tego forum sra poza domem w miejscach ustronnych. Takie są oficjalne badania. Patrzcie ile osób już się wypowiedziało w tym temacie
                                • bulczanka Re: Psie kupy 03.03.11, 21:34
                                  w TYM temacie żadna.
                                  Oficjalne badania? Jakich to metod i narzędzi użyłeś do tych badań?
                                  • bulczanka Re: Psie kupy 03.03.11, 21:35
                                    Chodzisz po trawnikach, wąchasz gówna i rozpoznajesz kto jest zrobił, skąd pochodzi i w jakim jest wieku?
                              • net.kielonek Re: Psie kupy 03.03.11, 21:35
                                Nie ma racji patriota pisząć, że płaci się podatki za posiadanie psa.
                                W TG takiej opłaty nie ma i nikt nie musi płacić nawet grosza miastu za posiadanie Azora.
                                Zaoszczędzone pieniądze można wydać na wódkę, po wypiciu której przychodzi ochota
                                obicia mordy jakiemuś bredzącemu patriocie.
                                Ja tam oczywiście agresywny nie jestem, ale.........
                                Zdrowie!
                                • bulczanka Re: Psie kupy 03.03.11, 21:39
                                  Ale wódka budzi w tobie bestię. Wyzwala prawdziwe JA.
                                  • net.kielonek Re: Psie kupy 03.03.11, 21:41
                                    Wódka bestię we mnie usypia, dlatego ciągle piję.
                                    Twoje zdrowie bulczanka!
                                    • bulczanka Re: Psie kupy 03.03.11, 21:43
                                      Moje zdrowie jest całkiem przyzwoite. Wypij za swoje. Wypij za to by mniej pić.
                                      • net.kielonek Re: Psie kupy 03.03.11, 21:47
                                        Obława, obława, na stare wilki obława.
                                        Mniej pić?
                                        Bez sensu, picie to sens.
                                        Zdrówko!
                                        • bulczanka Re: Psie kupy 03.03.11, 21:48
                                          Albo chociaż pij coś lepszego a nie wiecznie te paliwo lotnicze.
                                          • net.kielonek Re: Psie kupy 03.03.11, 21:53
                                            Piję to na co mnie stać, zwykła, tania czysta wódka.
                                            Obecnie nie jestem zmuszony do picia "wynalazków" ale bywało, ze i takie świństwa wlewałem w siebie.
                                            Czy ja każę Tobie tańczyć?
                                            Niech każdy robi to na co ma ochotę jeżeli nie przeszkadza innym.
                                            • bulczanka Re: Psie kupy 03.03.11, 21:55
                                              Wszystko powiem twojemu pracownikowi socjalnemu. Od jutra dostajesz wszystko na sklep.
                                              • bulczanka Re: Psie kupy 03.03.11, 21:59
                                                Za karę pozamiatasz rewir woku noclegowni.
                                                • net.kielonek Re: Psie kupy 03.03.11, 22:06
                                                  W jakim mieście?
                                                  • bulczanka Re: Psie kupy 04.03.11, 13:54
                                                    W jakim mieście. W TG chyba jeszcze nie. Ponoć dalej remont jest. Nie wiem gdzie cię skierowali? Katowice, Dąbrowa, Siemianowice? Lipiński zawsze przygarnie kropka.
    • bulczanka Facet znalazł sposób na kupy 10.03.11, 18:25
      rudziktv.wrzuta.pl/film/abn1Hw31jyL/dziadek_rzuca_psiej_kupy_w_starsza_kobiete
      • net.kielonek Re: Facet znalazł sposób na kupy 10.03.11, 21:13
        Bardzo ładne i wielce pouczające.
        Zdrowie emerytów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka