Dodaj do ulubionych

Barcelona cafe

06.03.11, 19:35
Jaka atmosfera w tej kawiarni? Z tego co wiem, to funkcjonuje już pare dobrych lat, zawsze bylo tam pelno, a atmosfera calkiem calkiem, ale slyszlam ostatnio rozne komentarze... Jak tam teraz jest z obsluga i ogolnie czy warto sie wybrac?
Obserwuj wątek
    • bulczanka Re: Barcelona cafe 06.03.11, 19:58
      Sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie.
    • fajnyzielony Re: Barcelona cafe 06.03.11, 20:53
      obsługa taka se.. bez rewelacji jedna fajna kelnerka ruda z kręconymi włosami bardzo miła , reszta zabija wzrokiem na wejściu jak roboty..
      Jeśli chcesz zabrać znajomych spróbuj w Lawendowym Ogrodzie ,Rymera 6 , Monte Negro i Brick- tylko tu jeszcze słaba kawa ale pozatym ok
      • maka.007 Re: Barcelona cafe 06.03.11, 23:00
        fajnyzielony chyba ma problemy z percepcją bodźców. Czasami wpadam do tej kawiarni i nikt mnie wzorkiem nie zabił na wejściu :) Obsługa jest miła i rzetelna w przeciwieństwie do nowo otwartego lokalu Brick, gdzie obsługa musi się jeszcze wiele nauczyć, bo na razie wygląda na stado zagubionych owieczek.
        Ja kawiarnię Bar Celona polecam: jest miło, klimatycznie i smacznie:)
    • bulczanka Re: Barcelona cafe 06.03.11, 21:10
      Fajnie że tylu tarnogórzan chodzi do knajp. Kryzys się skończył. W każdym lokalu, a jest ich sporo zawsze ktoś jest:P
    • robingut Re: Barcelona cafe 06.03.11, 22:35
      Chodziłem i było OK. Teraz rzadko, bo - Palenie wzbronione. Ale to nie wina Bar-Celony, a nawet Realu Madryt. Możesz pójść śmiało. Mnie tam nigdy nic złego nie spotkało poza koniecznością zapłacenia rachunku. Jeśli więc to Cię nie zraża z Bar Celony nikt Cię nie wygoni.
      Co do obsługi napiszę, że nigdy na kolanach nie podchodzą, bo to kelnerki, a nie ministranci. Mnie wystarczało, że mówią: Dzień dobry, co podać.
      Pewne "ale" mam, ale może tylko mnie się tak wydaje.
      • net.kielonek Re: Barcelona cafe 07.03.11, 00:52
        Kiedyś bywałem w knajpach, teraz bywam gdy ktoś stawia flaszkę.
        Dlatego zapewne nic mi się nie wydaje.
        • robingut Re: Barcelona cafe 07.03.11, 08:32
          Napisałem Kielonku, że tam najgroźniejsze jest płacenie rachunku. Gdy ktoś stawia, ja nie płacę i wtedy tak jak Tobie, nic mi się nie wydaje. Nawet reszty wtedy mi się nie wydaje.
          • bulczanka Re: Barcelona cafe 07.03.11, 14:19
            Kielonek zawsze stawia ale kto inny płaci.
            • looki666 Re: Barcelona cafe 11.03.11, 23:06
              celona w sumie spoko, ale "ale" jest wiele. kiedyś zamowilem drina i dostalem cos innego niz to co w karcie. nie polecam tez nalesnikow bo przy nalesnikach to to nawet nie lezalo. kawy sa spoko, fajnie podane. widac ze obsluga wie co robi. jesli o obsluge chodzi to tez nie mozna nic zlego powiedziec, bo widac, ze dziewczyny sa wykorzystywanejedna biega po sali i na barze a inna siedzi z lapem i nic nie robi. troche zalosne, ale to wina szefowej ze na to pozwala. no i troche drogo. ale teraz wszendzie jest drogo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka