net.kielonek 10.03.11, 21:28 Piątek to picia początek. Tysiące amatorów wódki czeka na ten dzień. Ja czekać nie muszę, mam piątek każdego dnia. Zdrówko i miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Piątek 10.03.11, 21:54 Schematycznie myślisz, dlaczego miałem pisać o czwartku? Czy to, że gdzieś wspomniałeś o Lasowicach zobowiązuje Ciebie do napisania o Sowicach? Nie pić tyle? Ile to tyle? Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Piątek 10.03.11, 21:58 Ile to ty powinieneś wiedzieć. Nie znam twojej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Piątek 10.03.11, 22:00 Dziękuję za dobrą radę, będę pił tyle ile trzeba. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Piątek 10.03.11, 22:03 Tylko żeby film ci się nie urwał bo sobie nie popiszesz. Po za tym jutro obudzisz się z odbitą na czole klawiaturą. Po co ci to. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Piątek 10.03.11, 22:12 Widzę, że lubisz ludzi i masz sporo dobrych rad. Wszystkie rady biorę za dobra monetę i ufam w ludzką życzliwość. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś