dr_scott 03.05.04, 10:00 pod psem jak to sie mowi. az sie wszystkiego odechciewa.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_aga Re: piękną mamy pogodę.... 03.05.04, 10:58 no, rowerkiem raczej niespecjalnie.....bo mokro.... spacerek chyba tez odpada... jedyne, co nam pozostało, to NET....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piękną mamy pogodę.... 03.05.04, 11:44 d_aga napisała: > no, rowerkiem raczej niespecjalnie.....bo mokro.... > spacerek chyba tez odpada... > jedyne, co nam pozostało, to NET....;-) mozemy ewentualnie na piwo wyskoczyc, ale gdzies do knajpki, bo na zewnatrz niespecjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: piękną mamy pogodę.... 03.05.04, 12:06 Mówili o temp ok 23 st -nie widzę tego ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piękną mamy pogodę.... 03.05.04, 14:40 forman5 napisał: > Mówili o temp ok 23 st -nie widzę tego ! nie czuję tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 03.05.04, 14:50 spoko! słoneczko juz mi wygląda przez okno na klawiaturke ;) a rtęć sie juz dzwida w termometrze ;) jest juz 18 a rany bolo 12 roznica jest Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 03.05.04, 23:02 ale sie corne chmurska zaciągneły na noc..... ciekawe czy bedzie lac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i-bud.pl 04.05.04, 00:03 uleje usiece :P bydzie loło coś mi sie tak zdowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piękną mamy pogodę.... 04.05.04, 00:17 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > uleje usiece :P bydzie loło coś mi sie tak zdowo ;) eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee chyba nii bydzie slonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i-bud.pl 04.05.04, 00:55 musi być słonko bo ja lubie słonko :D i to bardzooooo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 04.05.04, 08:45 jeeeeeee!!!! :D słonecko świeci!! ;D a temp. w słońcu juz ponad 20`C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i-bud.pl 04.05.04, 23:50 ano zobaczymy jak jutro będzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 05.05.04, 09:24 brrrrr...... mokro, zimno... ale jest szansa ze sie rozpogodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piękną mamy pogodę.... 05.05.04, 17:57 było troche niepewnie, ale juz jakby ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 05.05.04, 19:14 cołki dzionek, roz chmurska, roz słonecko pieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piękną mamy pogodę.... 05.05.04, 21:32 drcarlos napisał: > cołki dzionek, roz chmurska, roz słonecko pieje ;) zapowiadalo sie nieciekawie momentami. obejzymy jak zawtra bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos hu hu ha hu hu ha.. idzie burza zła...... 06.05.04, 15:59 właśnie zagrzmiało..... a sie porobiło..... :/ na szczesci juzech se dzisiej na kole pojeździoł :P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piękną mamy pogodę.... 06.05.04, 22:06 zapowiadali w radiu ze juz nie bedzie tak cieplo jutro i w najblizszych dniach. o 20 stopniach mozemy zapomniec.... mysle ze kłamali!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... 06.05.04, 22:17 ja też myśle że kłamali:P lepiej dla nich by było żeby kłamali bo mam już dość tej szarosci za oknem i deszczu:( ja chce słonkoooooooo !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piękną mamy pogodę.... 06.05.04, 22:23 iwusia2 napisała: > ja też myśle że kłamali:P lepiej dla nich by było żeby kłamali bo mam już dość > > tej szarosci za oknem i deszczu:( ja chce słonkoooooooo !!!!!!!!!!!!!!!! ale burze są fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i / *.i-bud.pl 08.05.04, 11:03 eeee no jak dla mnie mogą być, ale oglądane z bezpiecznego miejsca ;) np przez okno ogladać błyskawice :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 09.05.04, 10:59 dzionek sie pikny zaczął :D trocha zimny ale słonecke fajniście świeci :) do wieczorka bedzie cieplyj i przy pivku bedzie miło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i / *.i-bud.pl 09.05.04, 12:53 oby było ciepło tak jak godosz :) <słonko> niych sie niy kryje za chmurkami ino wyłazi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 09.05.04, 13:25 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > oby było ciepło tak jak godosz :) <słonko> niych sie niy kryje za chmur > kami ino wyłazi ;) cosik terozki czynściej je za niźli przede chmurkami.... :( mom nadzieja ze sie to zmieni!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piękną mamy pogodę.... 09.05.04, 13:03 drcarlos napisał: > dzionek sie pikny zaczął :D > trocha zimny ale słonecke fajniście świeci :) > do wieczorka bedzie cieplyj i przy pivku bedzie miło ;) jest słońce, więc jak to Forman powiedział piwo bedzie dobrze smakować :) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: piękną mamy pogodę.... 09.05.04, 13:27 Ogladałem pogodę w czeskiej TV,zanosi sie na opady przy granicy z Polską.Oby to do nas nie dotarło dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 10.05.04, 17:59 zimno i deszczyk siąpił, ale terozki nawet słonecko sie uśmiecha zza chmurków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i / *.i-bud.pl 10.05.04, 19:18 jeronie kaj te słonecko bo u mie bez łokno nic a nic niy widać :( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 10.05.04, 21:52 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > jeronie kaj te słonecko bo u mie bez łokno nic a nic niy widać :( mom nadzieja ze jutro bedzie juz cieplej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i / *.i-bud.pl 11.05.04, 00:12 jo tys mom tako nadzieja i życza wszystkim wiyncyj słonecka :D no i siebie tyz łocywiście hihi Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 11.05.04, 15:45 tak boł! padom wom tak boło! ale sie skońcoło :( rankiem bolo nowet cołkiem cołkie, słonecko wylazło :) ale terozki descyk trocha pokrapil i pogrzmiało.... mom nadzieja ze jutro tysz bedzie cieplo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... 11.05.04, 17:26 tak myślis? :> no u mnie troszka juz słonecko wylazło :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 11.05.04, 20:18 iwusia2 napisała: > tak myślis? :> no u mnie troszka juz słonecko wylazło :P a co powiesz terozki?? WOW!! wlasnie pizło kajsik niedaleko!! AAAAA!!!!! az mi sie szyby w oknach czynsom!! moze lepiej zgasze tego kompa.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i / *.i-bud.pl 11.05.04, 21:11 ałłłłaaaaa u nos tys pizło ale juz wceśnij tera jo sie włączyła kompa to sie moga poszrajbać :P Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re:Idzie burza..... 12.05.04, 07:50 Lepiej wyłączyć....i to dokładnie ze wszszystkim... Kilka lat temu podczas ogromnej majowej burzy..... pomimo wyłączenia kompa i urządzeń peryferyjnych (wyłcznik na listwie) jak gruchnęło to poszedł (chyba uziemieniem?) bezpiecznim na listwie, zasilacz w kompie i monitor. Od tego czasu wyjmujemy wtyczkę z gniazdka - inne urządzenia takie jak telef., tv ...też.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re:Idzie burza..... IP: *.i / *.i-bud.pl 12.05.04, 15:48 qrcze zaś leje dysc :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 I po burzy:DDDDD 12.05.04, 16:13 dr_scott napisał: > pod psem jak to sie mowi. > > az sie wszystkiego odechciewa.... > Dzis mi sie chce :))))))))))) i to wszystko:))) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: I po burzy:DDDDD IP: *.i / *.i-bud.pl 12.05.04, 17:11 no właśnie juz słonecko wylazło zza chmurków wiync jo biera kołko i jada na Chechło :P pyrsk ludkowie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: I po burzy:DDDDD 12.05.04, 19:45 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > no właśnie juz słonecko wylazło zza chmurków wiync jo biera kołko i jada na > Chechło :P pyrsk ludkowie aaaaa!!! toś na chechełku boła.... a jo cie szukoł kajś nikajś.... bołech obadać jak im idzie robota z mostem... łatwiejsza część mają juz za sobą... tj rozbiurka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos pada.... ciągle pada.... 13.05.04, 10:40 deszczyk siąpi :/ ze nawet na koło nie idzie wyleź.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: pada.... ciągle pada.... IP: *.i / *.i-bud.pl 13.05.04, 16:08 niomm pado i pado, ulej, usiece i dzisiej z rowerka i Chechła nici :( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: pada.... ciągle pada.... 13.05.04, 20:49 niom... :( ale jesce bydzie okazyja.... bo przeca musza plytka dostarczyc! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: pada.... ciągle pada.... IP: *.i / *.i-bud.pl 14.05.04, 23:02 no dyc że bydzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: piękną mamy pogodę.... 13.05.04, 21:25 Coś ten maj za zimny ! Ale poczekajmy na zimną Zośkę,może po niej będzie juz prawdziwie majowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 14.05.04, 18:24 forman5 napisał: > Coś ten maj za zimny ! > Ale poczekajmy na zimną Zośkę,może po niej będzie juz prawdziwie majowo ? mom nadzieja! bo jak żech sie dzisiej na koło wybroł to normalnie jak w zima!!!! tak mnie przypizgało że hej!! a jo mysloł ze bydzie ciaplij bo słonecko świecioło i chmurków mało boło.... a kaj tam!! brrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 14.05.04, 18:25 a co do Zośki.... to odezwie si ona kiedyś znowu?? daaaawno sam nic nie szrobała.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 19.05.04, 15:12 nareszcie słoneczko przypałerowało ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... 21.05.04, 22:15 może do jutra siem poprawi ciooo? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 22.05.04, 15:42 iwusia2 napisała: > może do jutra siem poprawi ciooo? no chmurki som, ale terozki mi tutej słonecko przez szyba zaglondo... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 22.05.04, 17:29 drcarlos napisał: > iwusia2 napisała: > > > może do jutra siem poprawi ciooo? > > no chmurki som, ale terozki mi tutej słonecko przez szyba zaglondo... słonecko coroz czynściej sam zaglondo :) bydzie dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 14:33 mie teroz tyz zaglondneło przez okinko :) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: piękną mamy pogodę.... 22.05.04, 23:42 Wyjatkowo maj mnie zawiódł,napewno zrekompensuje się na końcu.Ale mu tego nie zapomnę ! gorzej jak takie będzie cale lato ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 23.05.04, 14:00 forman5 napisał: > Wyjatkowo maj mnie zawiódł,napewno zrekompensuje się na końcu.Ale mu tego nie > zapomnę! gorzej jak takie będzie cale lato ! musi być cieplyj! bo jak to tak.... lato bez słonycka?? to sie tu potopiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: piękną mamy pogodę.... 23.05.04, 14:04 Chyba mam uszkodzony termometr za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 23.05.04, 15:06 forman5 napisał: > Chyba mam uszkodzony termometr za oknem. czyżbys zobaczył 5 stopni?? :| Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 23.05.04, 17:14 wyglondo na to, ze se chmurska polazły.... nawet słonycko wylazło cosik trocha ;) mom nadzieja ze jutro juz bydzie ciepło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 24.05.04, 16:38 kule bele.... co siem z tom pogodom dzieje..... chmurki juz wczoraj se polazly, dzisiej w polednie jeszcze trocha popadalo a terozki słonecko piknie świeci ino taki wiater wieje ze..... Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: piękną mamy pogodę.... 24.05.04, 20:53 drcarlos napisał: > kule bele.... co siem z tom pogodom dzieje..... > chmurki juz wczoraj se polazly, dzisiej w polednie jeszcze trocha popadalo > a terozki słonecko piknie świeci ino taki wiater wieje ze..... i ten ziąb.....brrrr w sobotę przynajmniej wódkę piłam, to mnie grzało, ale dziś przy poniedziałku....zmarzłam Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 24.05.04, 21:05 d_aga napisała: > drcarlos napisał: > > > kule bele.... co siem z tom pogodom dzieje..... > > chmurki juz wczoraj se polazly, dzisiej w polednie jeszcze trocha popadalo > > a terozki słonecko piknie świeci ino taki wiater wieje ze..... > i ten ziąb.....brrrr > w sobotę przynajmniej wódkę piłam, to mnie grzało, ale dziś przy > poniedziałku....zmarzłam hehehe :) wyjątkowo zzzzimno... a jeszcze niedawno jeździłem ino w koszulce na kole.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos bydzie loło :( 25.05.04, 16:20 a przinajmnij tak mi sie wydaje, bo lezom chmurska uod północnego-zachodu... obych sie myloł.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: bydzie loło :( 25.05.04, 16:39 drcarlos napisał: > a przinajmnij tak mi sie wydaje, bo lezom chmurska uod północnego-zachodu... > obych sie myloł.... I temp spadnie o 5 stopni ! I tak jest za zimno ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: bydzie loło :( 25.05.04, 19:38 forman5 napisał: > drcarlos napisał: > > > a przinajmnij tak mi sie wydaje, bo lezom chmurska uod północnego-zachodu. > .. > > obych sie myloł.... > > I temp spadnie o 5 stopni ! I tak jest za zimno ! a jednak nie loło :) i chyba juz nie bydzie, bo se chmurska polazły :) i słoneczno nawet wylazło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: bydzie loło :( 25.05.04, 19:40 w Katowicach ok. 14.30 zacinało drobnym dżdżykiem...brrr....ohyda ale jak dojechałam na Góry to sie wypogodziło. Ciekawe, nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: bydzie loło :( 25.05.04, 19:48 d_aga napisała: > w Katowicach ok. 14.30 zacinało drobnym dżdżykiem...brrr....ohyda > ale jak dojechałam na Góry to sie wypogodziło. > Ciekawe, nie?! a co powiesz na to, ze burze omijają TG?? zowżdy lycom na Szybnica, abo na Laryszów, abo na Orzech... abo jeszcze kajindzij... i każdo inkszo ulywa lub burza jes nowością ;) jak wiater przywieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 27.05.04, 23:07 no, trza przyznać, jet trocha cieplej... :) ale to jeszcze nie to... w nocy pada deszcz, a w dzień jak zajdzie słońce na dłuższy czas to temp idzie na 10*C... oj bydzie zimno we niedziela rankiem, jak do Piekar pójdymy... ino coby nie loło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 23:31 może niy bydzie loło.... ponoć mo być cieplutko!!! oby... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 27.05.04, 23:42 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > może niy bydzie loło.... ponoć mo być cieplutko!!! oby... no! jo myśla! mo być! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 28.05.04, 16:06 terozki cosik niybo pochmurniało, ale narazie niy pada.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: piękną mamy pogodę.... 30.08.04, 20:42 Nie narzekajmy teraz,ale szkoda że dzieci na początku wakacji takiej nie mieli. Aż żal im iść do szkoły ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piękną mamy pogodę.... 30.08.04, 21:01 wczorej i dzisiej to chyba boły uostatnie dni lata :/ przynajmniej tak godajom..... :| Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: piękną mamy pogodę.... 30.08.04, 22:27 eee a może jeszcze we wrześniu bydzie fajnie?:> kurcze lepiej zeby było bo szykują mi się 3 tygodnie urlopku :D Odpowiedz Link Zgłoś