robingut Re: Lato idzie !!! 03.05.11, 20:09 Igloo zbuduj, będzie tanio i ciepło. Wyczytałem, że Eskimosi przy lampce oliwnej w igloo nago siedzą. Tran jest w aptece. Lato pokonamy! Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Lato idzie !!! 03.05.11, 20:25 dziś w nocy ma być przymrozek a z rana na pewno się odłoży trochę śniegu to zacznę budowę tylko czy nie zakwalifikują tego do samowoli budowlanej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lato idzie !!! 03.05.11, 20:27 Po co lampka? Wystarczy gorrrąca kobieta. Z lampą nie ma dzieci:D A zima już jutro ustąpi. Tak się czasem dzieje kiedy w wyższych warstwach atmosfery jest poniżej zera. Poza tym babka mi coś dziś mówiła o trzech zmarzłych, zimnej zośce cy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Lato idzie !!! 03.05.11, 20:44 To taki dodatek do grilla :) i jedną i drugą Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Lato idzie !!! 03.05.11, 20:52 Eskimosi grilują w igloo, nie wychodzą na balkon nago. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Lato idzie !!! 03.05.11, 20:56 robingut napisał: > Eskimosi grilują w igloo, nie wychodzą na balkon nago. już wiem kto mnie podgląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Lato idzie !!! 03.05.11, 22:24 To nie ja Cię podglądam, tylko Marion mnie szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Lato idzie !!! 03.05.11, 22:49 robingut napisał: > To nie ja Cię podglądam, tylko Marion mnie szuka. Sugerujesz że to Marion ? Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 13:09 Marion już od dawna kręci z małym Johnem. Weź sprawdź jej skrzynkę odbiorczą w telefonie:D Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 14:03 Zamiast brylantów i telefonu kupiłem jej GPSa, że by miała pod ręką wszystkie trasy do punktów sprzedaży Żywca, bo ja nie ograniczam jej wolności tylko do jednego miejsca. Jedyna skrzynka o jakiej teraz myśli, to wymiana pustej na pełną, bo tylko takie lubię. Poczucie odpowiedzialności za rodzinę sprawia, ze do nocnego chodzę sam.Bierz ze mnie przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 14:07 Nie łaź sam. Wyślij braciszka Tucka. On zna się na trunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 14:13 Profesja najbardziej zbójecka To Bracie facet w kieckach. Zbądź się wszelkiej nadzieje. Wypije lub wyleje. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Lato idzie !!! 03.05.11, 22:38 Napij się wódki, może bedziesz wiedział po co. Radosny z Ciebie facet. Widzę, że masz olbrzymie i wyrafinowane poczucie elegancji równe Twojemu poczuciu humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 13:57 Znów zagrzali. Cieplej w blokach na Ohio. A będzie nam jeszcze cieplej kiedy krępa dozorczyni przyniesie rachuneczki:D Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 14:08 Nie narzekaj. Nasz dozorca choć szczupły tez się z rachunkami nie patyczkuje. Chcesz mieć ciepło - gotuj się na zimny prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 14:26 Otwieraj okna szeroko, Tak żeby wpadło to w oko. Tak trzymaj jak najdłużej, Reklamuj, żeś ciepła nie zużył. Na chłody ciepła babeczka. Tak ojciec mi mówił od dziecka. Jakbyś miał jakieś dwie ładne, Daj znać. Na balkon Twój wpadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 14:32 Ty kobieciarzu! Powiem Marion zbóju. Od kiedy to dla banity wierność jest nudna? Och Robin. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 15:03 Myślisz, że ja źle robię, Gdy jestem wierny sobie? W tym zawsze byłem stały. To one się zmieniały. Ja nad tym łez wcale nie ronię. O której na tym balkonie? Jest tylko jedna dziewczyna? Nie szkodzi. Mam bilet do kina. Masz szczęście? Nie rzucam więc kości. Wygrałeś. To film o miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 18:56 Będzie lato. Jest maj Moge być z Black&White Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 21:15 "Nie chwal lata przed ostatnimi opadami " :) Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 21:22 Nie żegnaj zimy przed ustaniem opadów:) Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 21:26 bardziej nie zegnaj zimy bo wróci latem :) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 21:35 Wódka smakuje wybornie niezależnie od pogody. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 21:38 smakować smakuje ino na nazajutrz nic nie podchodzi i dziwnie baniak zawodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 21:45 Jednak zimą, chyba, smakuje lepiej niż w upalne lato. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 21:46 Alkohol wyżera wątrobę jak siki śnieg:) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 21:57 Jak będziesz takie rzeczy wypisywł, to nie pójdę z Tobą na kaszankę z cebulą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 22:00 OK wybacz. Błagam, nie odmawiaj żymloka. Propozycja nadal aktualna:D Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 22:07 Akt skruchy jest, poczekam na poprawę :D Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lato idzie !!! 04.05.11, 22:11 Cierpliwość to ważna cecha i zaleta jednocześnie. Polaków cierpliwości nauczyli politycy. Uczą jej nas od 1989r:D Odpowiedz Link Zgłoś