wdch_po 28.05.11, 23:42 Don'Ald wzywa wróżkę: - W nocy śniły mi się ziemniaki. Co to znaczy? - To znaczy, że Pana na jesień wykopią albo na wiosnę posadzą hehe ale się ubawiłem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robingut Re: dowcip 29.05.11, 00:23 Pan prezes Yaro pyta wróżki: - Śnił mi się w rękach snopek słomy, czy on – ha!ha!ha! - oznacza Don’Alda? - To oznacza - mówi wróżka - że na jesieni znów Pan będzie wymłócony. Hi!Hi!Hi! Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: dowcip 29.05.11, 00:35 to jest lepsze www.youtube.com/watch?v=ycRNbkfvlj0 Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: dowcip 29.05.11, 01:09 Nie stronił, a nawet nie był w opozycji Do Stolicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: dowcip 29.05.11, 13:42 J. Kaczyński u królowej brytyjskiej. Uroczysta kolacja w pałacu. W pewnym momencie ktoś wznosi toast za zdrowie królowej. Wszyscy wstają, tylko Kaczyński nie. Ktoś go szturcha, szepcąc: - Panie Jarku, trzeba wstać, gdy jest toast za zdrowie królowej. Na to Kaczyński: - No przecież już pół godziny stoję! Odpowiedz Link Zgłoś