strefas 07.09.11, 09:10 "Twoje miejsce na ziemi tłumaczy zaliczona ortografia na 5" -tylko przed komputerem i ze słownikiem w ręku . Wstydzisz się swojego rolniczego pochodzenia co ? Moim zdaniem nie ma czego każdy musi coś robić . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadeo214 Re: Do Oryginala23 07.09.11, 09:36 A mnie dziwi ,że tak uparcie wchodzisz w konflikt z "oryginałem23" Po przestudiowaniu wczorajszych "dyskusji" między Wami ,dochodzę do wniosku że wiedziesz prym w tej "połaniajce". Szkoda, że tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Do Oryginala23 07.09.11, 09:54 Rolnicze pochodzenie? Nie wiem kim był mój praprzodek więc nie zaprzeczam. Chciałbyś baranie sprawić mi przykrość? Nie jestewś w stanie, wiem z kim mam do czynienia, piąta liga forumowa, przerabiałem to nawet na tym forum wiele razy i już nie mogę doliczyć się wątków dotyczących mojej osoby. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Do Oryginala23 07.09.11, 17:18 amadeo ....po prostu nie lubię tej cioty i tyle ,jest gorszy od aloisa (jak to nie jest on) ,ale na pewno ma kilka nicków, Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Do Oryginala23 07.09.11, 17:29 oryginal23 napisał: > Rolnicze pochodzenie? > Nie wiem kim był mój praprzodek więc nie zaprzeczam. > Chciałbyś baranie sprawić mi przykrość? > Nie jestewś w stanie, wiem z kim mam do czynienia, piąta liga forumowa, > 23. "Nie jestewś " i co matole tobie się nie zdarza ? po za tym nie jestem w żadnej lidze forumowej , po prostu piszę na forum mojego miasta, a ty ? wydaje mi się że nie jesteś Ślązakiem ... przypomnę ci twoje słowa "nie interesują mnie sprawy miasteczka gdzie hołdy nazywa się zabytkami" moja rada synuś wyloguj się bo czuć ... Odpowiedz Link Zgłoś
ass-am Re: Do Oryginala23 07.09.11, 18:47 Czy forum TG jest zarezerwowane wyłacznie dla Ślązaków. W regulaminie nie ma takiego zastrzeżenia. Gdzie w takim razie mogą pisać mieszkańcy TG, którzy nie są Slązakami rodowitymi ? Chcesz mieć metrykę urodzenia do wglądu :) :):) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Do Oryginala23 07.09.11, 21:31 Polemika z idiotą to kompletne nieporozumienie. Robaczka dręczyć trzeba, nie dawać mu spokoju. strefas to ponurak i analfabeta, nerwowy baran i wielbiciel swojego "dowcipu" 23. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Do Oryginala23 07.09.11, 22:21 No właśnie masz rację nie będę już z tobą polemizować Odpowiedz Link Zgłoś