Dodaj do ulubionych

Fryzjer - Tarnowskie Góry

12.02.12, 11:25
Halo :)
Pomóżcie znaleźć mi kreatywnego, dobrego i sprawdzonego fryzjera w Tarnowskich. Wiem, że wątków było sporo, ale są już stare i mogły się zdezaktualizować :)

Dziękuję z góry :)
Obserwuj wątek
    • ciekawoscrazydwa Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 02.03.12, 15:27
      hej,
      zajrzyj na ul. Styczyńskiego 6 Nu-Su Studio Fryzjerskie p. Ania
    • moristg Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 18.03.12, 16:35
      hejka.....i jak tam jargusia bylaś?
      mam zamiar sie tam wybrać.....zbliża mi się weselicho, wiec trzeba jakos wygladac:):)
      bede juz po to złoże relacje:)
      pozdrawiam

jargusia napisała:

> Halo :)
      > Pomóżcie znaleźć mi kreatywnego, dobrego i sprawdzonego fryzjera w Tarnowskich.
      > Wiem, że wątków było sporo, ale są już stare i mogły się zdezaktualizować :)
      >
      > Dziękuję z góry :)
    • mala505 Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 17.04.12, 11:41
      zalezy czego szukasz?
    • ciekawoscrazydwa Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 17.04.12, 11:57
      Ja byłam ostatnio w nowo otwartym salonie na Styczyńskiego ( nie jest tanio) ale jestem bardzo zadowolona!! znajdziesz ich na FB wpisz Nu-Su Studio Fryzjerskie
      • jumania Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 10.07.12, 12:21
        Polecam salon Bella Rosso na ulicy Gliwickiej 20, ostatnio robiłam tam radykalne cięcie i zmianę koloru jestem bardzo zadowolona ;) Fachowa i bardzo miła, znająca się na rzeczy fryzjerka ;)
        • jola-ntus Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 14.08.12, 21:34
          Niestety, ja nie mam dobrego zdania o fryzjerce z salonu Bella Rossa. Dokładnie omówiłam swoje oczekiwania dotyczące fryzury. W efekcie Pani postrzępiła mi włosy. Są niestety krzywo i kanciasto obcięte, wogóle się nie układają. A dobre cięcie poznaje się własnie po tym, jak się włosy ułożą naturalnie, bez dodatkowych wyczynów typu_modelowanie czy "prasowanie".
          Wychodząc od dobrego fryzjera włosy" żyją" i są dynamiczne. Pani fryzjerka była jednak innego innego zdania... bo po cięciu najpierw je wymodelowała na okrągłej szczotce, żeby zaraz je wyprasować, by zobaczyć czy równo obcieła.Ja nie prasuję włosów, więc gdzie tu logika? Wyglądałam jak liżnięta przez czarno- białe zwierze....Porażka. więcej tam się nie pojawię.
    • anula12099 Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 23.06.12, 18:57
      KAMAJO!!! ja ich uwielbiam
    • wi3lebny Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 30.06.12, 15:16
      w radzionkowie masz fryzjera dla psow, sadze ze to wsam raz dla ciebie
    • hellyspring Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 31.08.12, 22:52
      W salonie urody Egipteca na Karłuszowcu pracuje stylista Łukasz; ja sama nie chodzę do fryzjera (noszę długie włosy i podcinam maszynką jedynie końcówki), ale kiedyś koleżanki umówiły się na prywatną wizytę i wszystkie były zachwycone; facet zna się na rzeczy, potrafi fachowo doradzić, wie jak obcinać i modelować poszczególne rodzaje włosów, daje też jasne wskazówki, jeśli chodzi o późniejszą pielęgnację włosów. Z tego, co wiem, to wcześniej współpracował m.in z lokalną sławą Krystianem Waloszczykiem. A przy tym w Egiptece są dość konkurencyjne ceny, warto się przekonać.
      • oryginal23 Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 01.09.12, 23:05
        Kto wymyśla nazwy tych salonów?
        23.
        • hellyspring Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 01.09.12, 23:13
          Och! Oryginal23 ! Jednak jesteś ! Jakże się stęskniłam :D
          Pewnie właściciele. Dla mnie numerem 1 jest salon piękności Medea, ale nic nie przebije salonu sukien ślubnych o tej samej nazwie (jest takowy w Częstochowie). Że już o sukniach slubnych "Telimena" nie wspomnę.

Pozdrawiam
          Hellyspring
          • oryginal23 Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 01.09.12, 23:21
            Nazewnictwo wszelakich firm i zakładów mnie zachwyca, sklepów też.
            NR1 to GALERIA MIĘSNA!
            Uwielbiam piękno słowa.
            23.
            • strefas Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 02.09.12, 00:23
              W męskich tematach też masz coś do powiedzenia ?:)(wątpię)
        • ciekawoscrazydwa Re: Fryzjer - Tarnowskie Góry 21.09.12, 09:18
          oryginal23 napisał:

> Kto wymyśla nazwy tych salonów?
          > 23.

Są wyjątki jeżeli chodzi o wyszukane nazwy salonów, tu masz przykład!
          www.facebook.com/photo.php?fbid=354084981317658&set=a.354084921317664.79430.296468470412643&type=1&theater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka