anula12099 23.06.12, 18:56 Witam poszukuję opinii na temat tej piekarni? Jak towary, obsługa? Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robingut Re: Piekarnia Bochen tg 23.06.12, 21:29 Jeśli masz na myśli tę na Krakowskiej to myślę sobie, że najlepiej wybrać się samemu i sprawdzić. Chleb jak piwo, każdemu inne smakuje. Obsługa jest tylko małym dodatkiem do towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Piekarnia Bochen tg 24.06.12, 14:23 Z tego co wiem ta piekarnia nie jest z naszego miasta ,tylko mają tu sklepy .(Mogę się mylić bo dawno nie byłem na mieście:) Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Piekarnia Bochen tg 24.06.12, 20:35 Nie chciałem być niegrzeczny. Po prostu wiem, bo na szyldzie napisano, że działa 0d 1949 r. Na Krakowskiej jednak nigdy tam piekarni nie było, co nie znaczy, że nie istniała w innym mieście i że jej wyroby są złe. Trzeba więc samemu spróbować. Pewien człowiek poszedł kiedyś do krawca by mu uszył garnitur. Przymierzył gotowy i stwierdził, w lustrze, że źle leży. Uprzejmy krawiec poradził mu by podniósł ramie, pochylił się i skręcił tułów. Garnitur leżał jak ulał. Gdy ten pan szedł Krakowską w tym garniturze ludzie mówili: Prawdziwy mistrz musiał uszyć ten garnitur, bo leży jak ulał na tym kalece. To tak a'propos obslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: Piekarnia Bochen tg 24.06.12, 22:32 Piekarnie BOCHEN to piekarnie...........................PSS SPOŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Piekarnia Bochen tg 24.06.12, 23:10 Te kropeczki mają coś oznaczać? Bo każdy może piec, byle miał piec. I opał:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula12099 Re: Piekarnia Bochen tg 25.06.12, 14:28 Pytam bo potrzebowali chyba pracowników tak słyszałam i jestem ciekawa zwyczajnie.. No ogólnie takie małe rozeznanie co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Piekarnia Bochen tg 25.06.12, 19:59 Rozumiem i życzę powodzenia. Uśmiechnij się do mnie kiedy tam wpadnę po świeże okruszki. Po tym Cię poznam:) Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Piekarnia Bochen tg 25.06.12, 20:12 anula12099 napisała: > Pytam bo potrzebowali chyba pracowników tak słyszałam i jestem ciekawa zwyczajn > ie.. No ogólnie takie małe rozeznanie co i jak :) Ale kogo potrzebowali ? Piekarza czy sprzedawczynię ? Odpowiedz Link Zgłoś