Dodaj do ulubionych

Piekarnia Bochen tg

23.06.12, 18:56
Witam poszukuję opinii na temat tej piekarni? Jak towary, obsługa? Będę wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • robingut Re: Piekarnia Bochen tg 23.06.12, 21:29
      Jeśli masz na myśli tę na Krakowskiej to myślę sobie, że najlepiej wybrać się samemu i sprawdzić. Chleb jak piwo, każdemu inne smakuje. Obsługa jest tylko małym dodatkiem do towaru.
      • anula12099 Re: Piekarnia Bochen tg 24.06.12, 08:33
        ciekawe podejście...
        • strefas Re: Piekarnia Bochen tg 24.06.12, 14:23
          Z tego co wiem ta piekarnia nie jest z naszego miasta ,tylko mają tu sklepy .(Mogę się mylić bo dawno nie byłem na mieście:)
        • robingut Re: Piekarnia Bochen tg 24.06.12, 20:35
          Nie chciałem być niegrzeczny. Po prostu wiem, bo na szyldzie napisano, że działa 0d 1949 r. Na Krakowskiej jednak nigdy tam piekarni nie było, co nie znaczy, że nie istniała w innym mieście i że jej wyroby są złe. Trzeba więc samemu spróbować.

Pewien człowiek poszedł kiedyś do krawca by mu uszył garnitur. Przymierzył gotowy i stwierdził, w lustrze, że źle leży. Uprzejmy krawiec poradził mu by podniósł ramie, pochylił się i skręcił tułów. Garnitur leżał jak ulał.
          Gdy ten pan szedł Krakowską w tym garniturze ludzie mówili: Prawdziwy mistrz musiał uszyć ten garnitur, bo leży jak ulał na tym kalece.
          To tak a'propos obslugi.
          • amadeo214 Re: Piekarnia Bochen tg 24.06.12, 22:32
            Piekarnie BOCHEN to piekarnie...........................PSS SPOŁEM
            • robingut Re: Piekarnia Bochen tg 24.06.12, 23:10
              Te kropeczki mają coś oznaczać? Bo każdy może piec, byle miał piec.
              I opał:)
              • anula12099 Re: Piekarnia Bochen tg 25.06.12, 14:28
                Pytam bo potrzebowali chyba pracowników tak słyszałam i jestem ciekawa zwyczajnie.. No ogólnie takie małe rozeznanie co i jak :)
                • robingut Re: Piekarnia Bochen tg 25.06.12, 19:59
                  Rozumiem i życzę powodzenia. Uśmiechnij się do mnie kiedy tam wpadnę po świeże okruszki. Po tym Cię poznam:)
                • strefas Re: Piekarnia Bochen tg 25.06.12, 20:12
                  anula12099 napisała:

> Pytam bo potrzebowali chyba pracowników tak słyszałam i jestem ciekawa zwyczajn
                  > ie.. No ogólnie takie małe rozeznanie co i jak :)
                  Ale kogo potrzebowali ? Piekarza czy sprzedawczynię ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka