Dodaj do ulubionych

Przykre...

28.03.13, 17:47
Dziś koło 15 na ul Strzybnickiej zasłabł mężczyzna byłem tego świadkiem,prawdopodobnie zawał,od wykonania telefonu na pogotowie do momentu przyjazdu pierwszej karetki z oznaczeniem S minęło 17min. Ambulans jechał z Sowic przez Grzybową 17 min...
po godzinnej reanimacji mężczyzna zmarł.Dystans 5-7km trwał 17 min.
Obserwuj wątek
    • strefas Re: Przykre... 28.03.13, 20:14
      I tak szybko,jak mój teściu umarł to czekałem 40min,pewnie dlatego że była niedziela:( ,a było to w styczniu,w tedy też dowiedziałem się ,że karetka jedzie albo z Bytomia ,albo z Rudy śl. -
      • wdch_po Re: Przykre... 28.03.13, 21:19
        a widzsz jednak bzdury opowiadasz zaśmiecaczu internetu
        karetka przyjechała z sowic
        jednak z TG miałem rację
        • strefas Re: Przykre... 28.03.13, 22:12
          To zadzwoń w niedziele ciulu.
          • korpaczek Re: Przykre... 28.03.13, 22:32
            kolejna sprawa to fakt iż po zakończeniu wszystkich operacji ratującej gasnące życie do momentu przyjazdu kogoś z zakładu pogrzebowego mija ponad godzina! w tym czasie 3-4 osoby z rodziny czy znajomi czuwają nad zwłokami które leżą na chodniku zakryte czarnym workiem.
            Na prawdę dziwne to wszystko,skończyli go ratować o 16 a o 16.20 +- przyjeżdża policja następnie chwilę po 17 zakład pogrzebowy. Ogólnie Mężczyzna przeleżał w taki czy inny sposób ponad 2h na chodniku,może dla nie których to nic dziwnego ale wyglądało to dziwnie gdyż w międzyczasie od 15 do 16 przyjechał jeszcze jeden ambulans.Wszystko to jakieś takie opieszałe i zamulone jak w jakimś kraju 3go świata.Cholernie przykro jest umierać na chodniku.
            • strefas Re: Przykre... 28.03.13, 23:29
              Kropek z tym się z Tobą zgadzam,ten kto nie był w takich okolicznościach nigdy tego nie zrozumie,sam byłem świadkiem jak facet umarł w pracy(nie u mnie)pracodawca nie zrobił nic aby zmarłego pracownika umieścić w jakimś innym pomieszczeniu do czasu przyjazdu zakładu pogrzebowego,jego koledzy musieli obsługiwać klientów w obecności nieboszczyka przykrytego czarnym workiem :(
          • wdch_po Re: Przykre... 28.03.13, 22:43
            zastanów się chwilę strefas
            myślisz że pogotowie ma wolne w niedzielę?
            hmmmm?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka