d_aga 29.08.04, 21:58 oj cieńko, cieńko.... gdyby chłopak z Nowego Chechła wystapił w barwach Polski...były jedenasty.... eeeeeeeeeeech...;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tatuś Re: 10 medali.... IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 06:04 Gdyby wystąpił byłby faktycznie jedenasty na mecie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: 10 medali.... 30.08.04, 10:37 oczywiście kadra olimpijsa w składzie prezesów z niewymiarowymi d**skami jak na swoje fotele jest niezadowolona!! bo przecież kazdy kto pojechał do Aten miał ze sobą przywieźć złoty medal!!! nie mogło być inaczej!! bo to przecież ten zawodnik którego tam posłałem, a przy którym nie ruszyłem nawet palcem żeby go wspomóc miał być mistrzem!! ...... :| Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Re: 10 medali.... 30.08.04, 14:40 d_aga napisała: > oj cieńko, cieńko.... > gdyby chłopak z Nowego Chechła wystapił w barwach Polski...były jedenasty.... > eeeeeeeeeeech...;-( To hanyski folksdojcz! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: 10 medali.... 30.08.04, 17:32 sport.gazeta.pl/ateny/1,54566,2256781.html Chciałem dorzucić do tego tekstu nowowybudowaną za ciężkie pieniądze siedzibę PKOL by działacze mogli pracować w "godnych warunkach". Sportu prawie nie ma w szkołach,wcale w wojsku w policji (kluby Gwardia) gminy cienko przędą by dotować LZSy. Nie ma sukcesów za nic ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: 10 medali.... 30.08.04, 20:13 wiecznie im mało.... przy takim traktowaniu młodych sportowców (pokazywali w tv) to i tak bardzo dobrze..... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: 10 medali.... 30.08.04, 20:21 drcarlos napisał: > wiecznie im mało.... > przy takim traktowaniu młodych sportowców (pokazywali w tv) to i tak bardzo > dobrze..... Mówisz o traktowaniu przez działaczy ? I tak sporo osiągnęli,zauważ że w grach zespołowych zupełnie się nie liczymy nawet w siatkarze zawiedli ! Prawo przebicia ma w rej chwili nieprzeciętny talent wykuty indywidualną katorżniczą pracą jak Otilka bądż Korzeń.Robiący to wyłącznie dla siebie nie oglądając się na działaczy czy innych przydupasów. Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Otylia duma wszystkich slaskich GOROLI 31.08.04, 15:23 A hanysy od niej wara! Odpowiedz Link Zgłoś
utopiec Re: 10 medali.... 01.09.04, 17:10 Wszystko się zgadza, ale talent nie jest grzybkiem, który wyrasta i krzyczy: "Oto jestem, będę mistrzem". Jedynie danie możliwości społeczeństwu, głównie młodzieży płaszczyzny rozwoju fizycznego, a potem w czystej sportowej rywalizacji wyłapanie talentu stworzy warunki do sukcesu olimpijskiego. Najważniejszym ogniwem w naprawie polskiego sportu powinna być szkoła itd... nie chcę pisać truizmów, bo każdy wie, co robić. Tylko, że ci od organizowania sportu wyczynowego zetatyzowali się i jest im wygodnie. Prasa i lud pokrzyczą i przestaną, a kadencja leci. Najlepiej narzekać, że brak skoczni narciarskich, a do gór dojechać nie można. Przecież na buty do biegania ,oszczep albo piłkę chyba nas jeszcze stać. Afrykanie żyją w nędzy, ale biegają, ich mistrzowie są wybrani z wielu i im sie stwarza warunki.U nas sportowca się mianuje, a jeśli mu nie idzie to do koksowni. Może sie uda. Trzeba się przyjrzeć ilu miotaczy występuje na Mistrzostwach Polski. Obawiam się, że nasi eksmistrzowie nie mają konkurencji, bo wypowiedź Skolimowskiej doprowadziła mnie do szału. Ona nie wiedziała, że rywalki będą tak silne. To gdzie ona jechała na mistrzostwa Laryszowa (z całym szacunkiem dla tej fajnej miejscowości)? I tyle! Ja jestem stary, sport uprawiałem i wiem co to znaczy sukces, no może sukcesik, ale jeszcze lepiej wiem co to jest porażka. Najsromotniejsza jest wtedy, gdy przegrywa się z samym sobą. Dlatego namawiam młodych uprawiajcie sport. Warto! Odpowiedz Link Zgłoś