Dodaj do ulubionych

o2...Przejmujemy to forum

IP: 207.44.202.* 19.12.04, 17:02
Forum jest nie dla ciemnoty. Najwieksze nieszczęscie to styk ciemnoty z
techniką. Gdyby nie bylo komputerow hanys siedzial by przy jabolu i prawil ło
grubie i kanarkach gladząc śląsko sarynka,i nikt nie wiedzial by że taki
idiota istnieje, jednak każdy ciemniak chce byc kimś i zaczyna pisac
przynosząc wstyd temu regionowi.
Gdyby nie net nie wiedzieli byśmy co należy zrobić z sąsiadem Zosi i jak
wytopić jego psy, zniszczyc auto itd.
Dlatego też przejmujemy to forum....Grupa Uderzeniowa o2.
Obserwuj wątek
    • Gość: /\/\aX Re: o2...Przejmujemy to forum IP: *.indy.rr.com 19.12.04, 18:21
      Niekoronowani wladcy tego forum coś za bardzo się rozpisują, należy coś z tym
      faktycznie zrobic
      • drcarlos Re: o2...Przejmujemy to forum 19.12.04, 18:25
        no po pierwsze trzeba skasować ten wątek......
        • Gość: /\/\aX Re: o2...Przejmujemy to forum IP: *.indy.rr.com 19.12.04, 18:31
          Mózg sobie zresetuj, może zaczniesz myśleć jak czlowiek. Jakoś o wytapianiu psów
          i niszczeniu aut nikt tobie nie kasowal.Prymityw zawsze bedzie pymitywem. To ma
          z mlekiem matki
          • drcarlos Re: o2...Przejmujemy to forum 19.12.04, 18:39
            Gość portalu: /\/\aX napisał(a):

> Mózg sobie zresetuj, może zaczniesz myśleć jak czlowiek. Jakoś o wytapianiu psó
            > w
            > i niszczeniu aut nikt tobie nie kasowal.Prymityw zawsze bedzie pymitywem.

chyba za długo już siedzisz przed komputerem.... a może tego lekarstwa nie zarzyłeś??? daj link, abym mógł ujżeć, kiedy pisałem o topieniu psów.....
            wg. ciebie myślący człowiek (gorol) robi:
            pije jabole, klnie, oczernia, jest prymitywny, ociemniały, zacofany....
            ja dziękuje ci bardzo za takie "bycie człowiekiem" i "myślenie" jak taki "człowiek"....
        • Gość: Horst z Rojcy Re: o2...Przejmujemy to forum IP: 67.111.137.* 19.12.04, 18:35
          Prymitywie hanyski, tego nikt nie skasuje bo my tak chcemy, założysz sie???
          • drcarlos Re: o2...Przejmujemy to forum 19.12.04, 18:41
            Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a):

> Prymitywie hanyski, tego nikt nie skasuje bo my tak chcemy, założysz sie???

pewnie że nikt tego nie skasuje, ja tylko żartował chłopaki! nie gniewajcie sie na mnie!! ten wątek zostanie, aby pokazać wszystkim wizytującym to forum, jacy jesteście(...)! i sami sie tym bedziecie chwalić wyciągając ten wątek zawsze na wierch....
            • Gość: goroll Re: o2...Przejmujemy to forum IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:47
              Carlosku jak tam psy, wytapiasz jeszcze, widzisz nauka nie idzie w las, już nie
              łoonacys,ysssss? Nawet cię lubię, taki prosciutki jesteś w swej glupocie.
              • Gość: paolo Re: o2...Przejmujemy to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:42
                goroll, ty to napewno jesteś zza rzeki z okolic Celin czy Tąpkowic bo nikt tak
                debilnie jak oni nie mówią i piszą.

Gdybyś Ty i ci tobie podobni powiedzieli coś mądrego o wiele bardziej by było
                miło, a tak...?
    • forman5 Re: o2...Przejmujemy to forum 19.12.04, 22:56
      Tylko o czym będą topiki ?
      Jeśli o hanysach i gorolach to ja dziękuję i zawieszam działalność !
      • Gość: goroll Re: o2...Przejmujemy to forum IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:47
        O czym tylko zechcesz, dla Ciebie wszystko.
        • forman5 Re: o2...Przejmujemy to forum 20.12.04, 13:27
          Gość portalu: goroll napisał(a):

> O czym tylko zechcesz, dla Ciebie wszystko.

A czymże sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie,naprawdę jestem zażenowany i nie
          wiem co powiedzieć.Z wrażenia mowę mi odjęło !
    • dr_scott Re: o2...Przejmujemy to forum 20.12.04, 09:11
      Gość portalu: prof.Erwin napisał(a):

> Dlatego też przejmujemy to forum....Grupa Uderzeniowa o2.

dawno sie tak nie uśmiałem :DDDDD

PS. dlaczego zmieniliści nazwę waszej grupy z "udeżeniowej" na "uderzeniową"?? jakiś prymitywny Hanys nauczył was ortografii??
      • Gość: goroll Re: o2...Przejmujemy to forum IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:19
        Idioto uważaj abyś się nie zesral
    • forman5 Re: ...Przejmujemy więżnia 20.12.04, 13:25
      Cytat z filmu "Kiler"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka